سلام
ویندوز من جنیون شده بود با برنامه MBR Regenerator کرک قبلی رو پاک کردم بعد windows loader رو نصب کردم هنوزم مشکل دارم هر چقدر هم آپدیت میکنم یکی جدید میادمشکل من الان چیه؟؟
![]()
سلام
ویندوز من جنیون شده بود با برنامه MBR Regenerator کرک قبلی رو پاک کردم بعد windows loader رو نصب کردم هنوزم مشکل دارم هر چقدر هم آپدیت میکنم یکی جدید میادمشکل من الان چیه؟؟
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 01-04-2012 at 20:03.
الان مشکل شما با اون صفحه مشکی که اول داشتین برطرف شد ؟ برای آپدیتم شما کلا هفت تا پچ باید آپدیت کنید که حجمشم روی هم 93 مگ .
بله اون بر طرف شد آخه چند تا از اینا اومده آپدیت کردم تموم شده بازم میاد این جدیدا اومده
آنتی ویروسم هم نارنجی میشه و این پیام میاد
این آپدیتی که مال ویندوز جدا از آنتی ویروس اصلا ربطی به آنتی ویروس نداره تو لیست آپدیتهایی که عکسشم قرار دادین اون گزینه هایی که نوشته کنارش optional یعنی اختیاری نیازی به نصبش نیست اونایی هم که نوشته شده critical حتما باید آپدیت بشه اگر میبینید حجم آپدیتم زیاده یک ویندوز سرویس پک 1 که آپدیتشم جدید باشه مال ماه پیش تهیه کنید تو همین فروم هم هست بعدشم نصب کنید که از آپدیت کردن ویندوزم راحت بشین چون اگر باز ویندوز به مشکل بخوره اگر تز ویندوز ایمیج تهیه نکنید از نوع باید ویندوز آ|دیت کنید دردسر داره .
سلام من Windows 7 Enterprise 64 bit دارم؛ میشه کمکم کنید کرکش کنم
با remove WAT اون آپدیت رو پاک کردم؛ MBR Generator رو هم اجرا کردم!!!
وقتی Windoes Loader 2.0.4 رو اجرا می کنم میزنه Unsupported Version
برای ویندوز خودتون طبق پست پایین برین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا از روش اول که نشد؛ لینکهای دانلود روش دوم هم خراب هستند!
طبق روش پست پایین برین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
شما درست میفرمایید اما من هر چی گشتم یک تاپیکی که یکی از دوستان کار بلد زده باشه تا بشه سوالمو اونجا مطرح کنم نبود نخواستم یک تاپیک جداگانه بزنم گفتم همینجا پست بدم دوستان کار آشنا هستن جواب بدن
اگه یک تاپیکی تحت عنوان تمام سوالات مربوط به مشکلات ویندوز سون توسط یکی از اساتید ایجاد بشه ممنون میشم
با تشکر
نمیدونم سئوالم رو در جای درست مطرح میکنم یا نه ولی میخواستم بپرسم از کجا میتونم ویندوز 7 با کرک دانلود کنم؟هر دو نسخه 32 و 64 بیتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)