رونالدو: به پیروزی در نوکمپ خوشبین هستیم؛ طبیعی است در نوکمپ استقبال بدی از مورینیو شود
رونالدو بر این باور است که مادریدیها اشتیاق بردن بارسلونا را دارند.
سایت گل - کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید خوشبینانه به دیدار الکلاسیکو مینگرد.
اولین کلاسیکوی فصل 11-2010 در نوکمپ برگزار میشود و مادرید یک امتیاز از رقیب پیش است. آنها در این فصل هنوز شکستی متحمل نشدهاند و رونالدو مطمئن است میتوانند رکورد خوب خود را مقابل بارسا هم ادامه دهند.
کاپیتان تیم ملی پرتغال درباره این که آیا الکلاسیکو قهرمان را تعیین میکند گفت: «کلاسیکو شاید سرنوشتساز باشد، اما ما فعلا خبر نداریم. چیزی که روشن است این است که میخواهیم برویم و پیروز شویم.
میدانیم دیدار بسیار مهمی است و خوشبینانه به دنبال پیروزی خواهیم بود. میدانیم که ممکن است این بازی در تعیین سرنوشت فصل مهم باشد.
این بازی ارزش بسیاری برای ما دارد. من تنها یک بازیکن تیم هستم و همه مسئولیت این را حس میکنیم که باید دیدار خوبی انجام دهیم. من نسبت به دیگران فشار بیشتری حس نمیکنم. من همیشه به دنبال چیزهای بیشتری هستم، اما همتیمیهایم هم همین افکار را دارند و مانند من گل میزنند.»
مادرید هر چهار دیدار قبلی مقابل بارسلونا را باخته و در دیدار فصل پیش در خانه بارسا یک بر صفر شکست خورد. البته رونالدو امیدوار است که اوضاع فرق کند: «امیدوارم این فصل ماجرا به نحو دیگری رقم بخورد. ما حتی یک بازی را هم در این فصل نباختهایم و این مهم است چون به ما اعتماد به نفس میدهد.
میدانیم که دیدار سختی است، اما میخواهیم نشان دهیم تیم منسجمی هستیم. احساس اعتماد به نفس دارم و امیدوارم نتیجه خوبی کسب کنیم.
طبیعی است که پس از آنچه فصل پیش در لیگ قهرمانان روی داد، مردم حاضر در نوکمپ استقبال بدی از مربی ما داشته باشند، اما نگران نیستیم. سخت تمرکز خواهیم کرد و به چیزی نامرتبط با بازی فکر نخواهیم کرد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/29
پرس: مورینیو و رئال مادرید بهترین زوج برای هم هستند
فلورنتینو پرس حس میکند که رئال مادرید و ژوزه مورینیو بهترین ترکیب را میسازند.
سایت گل - فلورنتینو پرس، رییس رئال مادرید بر این باور است که باشگاه، و ژوزه مورینیو بهترین ترکیب را میسازند.
مربی پرتغالی در تابستان به سانتیاگو برنابئو رفت. او هنوز در رئال شکست نخورده و دیدار الکلاسیکو هم که در راه است.
پرس در مصاحبهای تلویزیونی با شبکه SIC مورینیو را از جنبه انسانی و به عنوان مربی ستود: «مردم فکر میکنند او فردی خودخواه و پیچیده است و نمیتوان با او ارتباط برقرار کرد، اما نظر من کاملا برعکس است. او فردی طبیعی است که ظرفیت فوقالعادهای برای فداکاری دارد. مورینیو فردی دارای مدارا، مودب و حامی است. او تمام ارزشهایی که رئال مادرید میخواهد را داراست. بهترین باشگاه دنیا بهترین مربی دنیا را دارد.
مورینیو و رئال مادرید مانند موتور و خودرو هستند. آنها مکمل هم هستند و زوجی کامل را تشکیل میدهند. ما در مسیر صحیحی هستیم. او شور و شوق و حرفهایگری دارد و با مورینیو، مطمئنم که بسیار پیروز خواهیم شد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/29