تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 416 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

استویچکوف: از رئال مادرید حالم به هم می خورد

این هم یک ال کلاسیکوی دیگر است ولی خبرنگاران دست از تکرار این جمله که «الان مورینیو روی نیمکت رئال است» برنمی دارند و گویی که این بازی بیشتر از 3 امتیاز دارد.

سایت گل - هریستو استویچکوف ستاره سابق باشگاه بارسلونا در گفت و گویی با روزنامه مارکا، به بررسی دیدگاه هایش در مورد دیدار ال کلاسیکو پرداخته است.

به نظر می رسد که با وجود گذشت چندین سال از خداحافظی او با پیراهن بارسلونا، هنوز نفرت از رئال مادرید در دل این ستاره بلغاری پا برجاست: «از رئال مادرید حالم به هم می خورد. هرگز مرا با پیراهن سفید نخواهید دید. دیدار دوشنبه شب هم یک ال کلاسیکوی دیگر است ولی به نظر می رسد که شما دست از تکرار این جمله که «مورینیو به رئال آمده» بر نداشته اید. ولی این بازی هم تنها 3امتیاز دارد.»

استویچکوف که سابقه کسب توپ طلا را در کارنامه اش دارد، در مقایسه کریس و مسی گفت: «بازیکن آرژانتینی خداست و کریستیانو یک فوتبالیست خیلی خوب است. ستاره پرتغالی یک برنده است و شخصیت ویژه ای دارد. او هیچ وقت تسلیم نمی شود و این امتیاز مثبتی برای فوتبال است. کریس به نظرم آدم بدی نیست و این شماها هستید که اتیکت های مختلفی را به او می چسبانید. هواداران نوکمپ از کریس و مورینیو متنفرند ولی آنها بیش از هر دوی اینها، از فیگو نفرت دارند.»

اسطوره بلغارستانی در ادامه به تمجید از مربی رئال پرداخت و گفت: «ژوزه آدم بدی نیست.چه حیف که افراد، مثل من او را نمی شناسند. این مطبوعات هستند که رفتار مورینیو با هواداران را رقم می زنند. زمانی که سرمربی تیم ملی بلغارستان بودم، در لندن با او دیدار کردم و بعداز آن مورینیو برای یکی از دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا به کشور ما آمد و در خانه من ماند.»

ستاره سالهای نه چندان دور بارسا، در مقایسه پپ و مورینیو گفت: «فکر می کنم که پپ در سالهای اخیر اندکی از مورینیو بهتر بوده. او توانسته نتایج بهتری در مقایسه با مورینیو کسب کند و کسب شش عنوان قهرمانی در یک فصل در آینده ای نزدیک برای هیچ تیمی تکرار نخواهد شد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/28

هفته سیزدهم لالیگا - شکست اوساسونا، پیروزی بیلبائو و والنسیا

نه دیدار از ده دیدار رقابتهای هفته سیزدهم لالیگا برگزار شد.

سایت گل - یکشنبه شب اکثر دیدارهای هفته سیزدهم لالیگا برگزار شد و تنها دیدار باقی مانده از این هفته نیز امشب میان دو تیم رئال مادرید و بارسلونا برگزار خواهد شد.

یکشنبه شب و در دو دیدار دیروقت، در حالی که دیدار دو تیم اتلتیک بیلبائو و اوساسونا با تساوی 0-0 دنبال می شد، این تیم میزبان بود که توانست در دقیقه 90 به گل رسیده و پیروزی را مال خود کند.

در دیگر دیدار برگزار شده هم والنسیا با نتیجه 1-2 از سد آلمریا گذشت تا بدین ترتیب به تلاشش برای رسیدن به جمع 5 تیم برتر رقابتها ادامه دهد.

با توجه به نتایج دیدارهای برگزار شده، رئال مادرید و بارسا با یک دیدار کمتر و 32 و 31 امتیاز در رده های اول و دوم قرار دارند. ویارئال با 13 بازی و 27 امتیاز سوم است و اسپانیول، والنسیا و مایورکابه ترتیب با 25، 24 و 21 امتیاز در رده های بعدی قرار گرفته اند.

نتایج دو دیدار دیشب بدین ترتیب است:

* اتلتیک بیلبائو 1- اوساسونا 0
    گل: گورپگی (90)

* والنسیا 2- آلمریا 1
    گلها: سولدادو (26) و (63) برای والنسیا و اویوآ (90) برای آلمریا

کد:
    2010/11/29

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لوئیس انریکه: امیدوارم بارسا با فوتبالی زیبا ببرد

بارسلونا و رئال مادرید دو سبک متفاوتی دنبال می کنند و مطمئنم که بازی پرهیجانی خواهد بود.

سایت گل - لوئیس انریکه، مربی تیم پایه ای بارسلونا و بازیکن سابق تیمهای رئال مادرید و بارسلونا در صحبتهایی حمایت خود را از میزبان دوشنبه شب ال کلاسیکو اعلام کرد.

انریکه در صحبتهایی گفت: «امیدوارم و آرزو می کنم که بارسا به پیروزی برسد و با ارائه فوتبالی زیبا هم بردش را رقم بزند.این پیروزی بسیار مهمی برای کسب صدرنشینی خواهد بود.»

او معتقد است که هر دو تیم در اوج شرایط آمادگی شان گام به این میدان می گذارند: «بارسا و رئال دو سبک کاملا متفاوت دارند و مطمئنم که ال کلاسیکوی این بار، هیجان انگیزتر از همیشه خواهد بود. برابری دو تیم، در جریان بازی حکمرانی می کند و دیدار کاملا بازی را شاهد خواهیم بود.»

کد:

2010/11/28

تمرینات بارسا پشت دربهای بسته

با حضور تیاگو و در غیاب میلیتو، یکی مانده به آخرین جلسه تمرینی بارسا مقابل رئال مادرید برگزار شد.

سایت گل - بارسلونا عصر روز یکشنبه یکی مانده به آخرین جلسه تمرینی اش پیش از دیدار حساس ال کلاسیکو را در پشت دربهای بسته برگزار کرد. این اتفاق در حالی رخ داد که پپ گواردیولا، مربی این تیم اعلام کردکه بازیکنانش پیش از دیدار به این مهمی، نیاز دارند تا در آرامشی که به آن احتیاج دارند به تمرین بپردازند.

این جلسه تمرینی با حضور 18 بازیکن تیم اصلی بارسا و پشت دربهای بسته انجام شد و تیاگو آلکانتارا، بازیکن تیم پایه ای بارسا هم به سایر بازیکنان اصلی تیم پیوست.

گابی میلیتو که همچنان مصدوم است، غایب بزرگ این جلسه تمرینی بود.

تمرینات روز یکشنه بارسا بر پایه کار تاکتیکی قبل از بازی بود. البته گواردیولا جلسه تمرینی دیگری را برای صبح روز دوشنبه برای شاگردانش برنامه ریزی کرده که این جلسه تمرینی نیز پشت دربهای بسته انجام خواهد شد.

کد:

2010/11/29

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدو: به پیروزی در نوکمپ خوش‌بین هستیم؛ طبیعی است در نوکمپ استقبال بدی از مورینیو شود

رونالدو بر این باور است که مادریدی‌ها اشتیاق بردن بارسلونا را دارند.

سایت گل - کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید خوش‌بینانه به دیدار ال‌کلاسیکو می‌نگرد.

اولین کلاسیکوی فصل 11-2010 در نوکمپ برگزار می‌شود و مادرید یک امتیاز از رقیب پیش است. آنها در این فصل هنوز شکستی متحمل نشده‌اند و رونالدو مطمئن است می‌توانند رکورد خوب خود را مقابل بارسا هم ادامه دهند.

کاپیتان تیم ملی پرتغال درباره این که آیا ال‌کلاسیکو قهرمان را تعیین می‌کند گفت: «کلاسیکو شاید سرنوشت‌ساز باشد، اما ما فعلا خبر نداریم. چیزی که روشن است این است که می‌خواهیم برویم و پیروز شویم.
    می‌دانیم دیدار بسیار مهمی است و خوش‌بینانه به دنبال پیروزی خواهیم بود. می‌دانیم که ممکن است این بازی در تعیین سرنوشت فصل مهم باشد.
    این بازی ارزش بسیاری برای ما دارد. من تنها یک بازیکن تیم هستم و همه مسئولیت این را حس می‌کنیم که باید دیدار خوبی انجام دهیم. من نسبت به دیگران فشار بیشتری حس نمی‌کنم. من همیشه به دنبال چیزهای بیشتری هستم، اما هم‌تیمی‌هایم هم همین افکار را دارند و مانند من گل می‌زنند.»

مادرید هر چهار دیدار قبلی مقابل بارسلونا را باخته و در دیدار فصل پیش در خانه بارسا یک بر صفر شکست خورد. البته رونالدو امیدوار است که اوضاع فرق کند: «امیدوارم این فصل ماجرا به نحو دیگری رقم بخورد. ما حتی یک بازی را هم در این فصل نباخته‌ایم و این مهم است چون به ما اعتماد به نفس می‌دهد.
    می‌دانیم که دیدار سختی است، اما می‌خواهیم نشان دهیم تیم منسجمی هستیم. احساس اعتماد به نفس دارم و امیدوارم نتیجه خوبی کسب کنیم.
    طبیعی است که پس از آنچه فصل پیش در لیگ قهرمانان روی داد، مردم حاضر در نوکمپ استقبال بدی از مربی ما داشته باشند، اما نگران نیستیم. سخت تمرکز خواهیم کرد و به چیزی نامرتبط با بازی فکر نخواهیم کرد.»

کد:
    2010/11/29

پرس: مورینیو و رئال مادرید بهترین زوج برای هم هستند

فلورنتینو پرس حس می‌کند که رئال مادرید و ژوزه مورینیو بهترین ترکیب را می‌سازند.

سایت گل - فلورنتینو پرس، رییس رئال مادرید بر این باور است که باشگاه، و ژوزه مورینیو بهترین ترکیب را می‌سازند.

مربی پرتغالی در تابستان به سانتیاگو برنابئو رفت. او هنوز در رئال شکست نخورده و دیدار ال‌کلاسیکو هم که در راه است.

پرس در مصاحبه‌ای تلویزیونی با شبکه SIC مورینیو را از جنبه انسانی و به عنوان مربی ستود: «مردم فکر می‌کنند او فردی خودخواه و پیچیده است و نمی‌توان با او ارتباط برقرار کرد، اما نظر من کاملا برعکس است. او فردی طبیعی است که ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای فداکاری دارد. مورینیو فردی دارای مدارا، مودب و حامی است. او تمام ارزش‌هایی که رئال مادرید می‌خواهد را داراست. بهترین باشگاه دنیا بهترین مربی دنیا را دارد.
    مورینیو و رئال مادرید مانند موتور و خودرو هستند. آنها مکمل هم هستند و زوجی کامل را تشکیل می‌دهند. ما در مسیر صحیحی هستیم. او شور و شوق و حرفه‌ای‌گری دارد و با مورینیو، مطمئنم که بسیار پیروز خواهیم شد.»

کد:
    2010/11/29

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

این چه وضع حرف زدنه....اسطوره و ستاره یم باشگاه میاد میگه حالم از رئال به هم میخوره!!!!
    یا ایشون خیلی بی شخصیت هستند یا مطلب بد ترجمه شده

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

ارقام جادویی ال کلاسیکو از صفر تا 1929

ال کلاسیکو یک بازی معمولی نیست و اگر برای مردم دیگر کشورها مهم نباشد که اتفاقا خیلی هم مهم است،برای خود مردم اسپانیا روزی که این بازی انجام می شود،اقتصاد کشور برای ساعت ها به خواب می رود.

از اولین مسابقه ای که دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در 17 فوریه 1929 برابر هم انجام دادند تا به امروز،این رویارویی یکی از مطرح ترین مسابقات باشگاهی در جهان بوده و طبیعی است که آگاهی داشتن از آمار و ارقام دیدارهایی که این دو تیم برابر هم برگزار کرده اند هم لازم است هم جالب توجه.روزنامه ایتالیایی "گاتزتا دلو اسپورت" نیز نیم صفحه ای از شماره روز یکشنبه خود را به اعداد "ال کلاسیکو" اختصاص داد.گردآورنده این آمار و ارقام فیلیپو ماریا ریچی نام دارد.

0:از صفر شروع می کنیم.کریستیانو رونالدو در 4 مسابقه ای که برابر رئال به میدان رفته،نتوانسته گلی به ثمر برساند.او حتی با پیراهن منچستر یونایتد هم در برابر بارسا بازی کرده و یک پنالتی را از دست داده تا امشب برای این "ال کلاسیکو" به اندازه کافی انگیزه داشته باشد.

0 :بازهم صفر!پپ گواردیولا مربی جوان و بسیار موفق بارسلونا تا به امروز در مسابقاتی که برابر رئال مادرید در ورزشگاه "نیو کمپ" برگزار کرده هیچ شکستی را در کارنامه اش نداشته است.در 12 مسابقه ای که او با آبی و اناری پوشان در "ال کلاسیکو" بازی کرده 7 پیروزی و 3 تساوی را به عنوان بازیکن کسب کرده و 2 پیروزی نیز در کسوت مربیگری.

2:انریکه فرناندس اسپانیایی و رادومیر آنتیچ صربستانی دو مربی هستند که تجربه حضور در "ال کلاسیکو" را هم روی نیمکت بارسلونا دارند و هم رئال مادرید.در دوباری که این دو برابر هم قرار گرفته اند،بارسا 3 بر صفر پیروز شده است.داور هر دو مسابقه هم ایرورالده گونزالس بود.
    3:این عدد تعداد پیروزی های ژوزه مورینیو در مقابل بارسلونا را نشان می دهد.مربی پرتغالی که در پورتو،چلسی و اینتر تجربه کاری با ارزشی دارد علاوه بر 3 پیروزی،3 تساوی و 4 شکست هم در کارنامه اش دارد.او هنوز موفق نشده بارسا را در "نیوکمپ" شکست دهد.2 تساوی و 3 باخت حاصل تلاش او در زمین آبی و اناری پوشان است.پس او هم انگیزه زیادی برای پیروزی دارد.

4:پپ گواردیولا در 4 مسابقه ای که به عنوان مربی بارسا برابر رئال مادرید قرار گرفته،همگی را پیروز شده که یک رکورد محسوب می شود.
    5:تعداد گلی است که بارسلونا در "ال کلاسیکو" 17 فوریه 1974 برابر رئال مادرید به ثمر رساند (5 بر صفر).در نتاریخ بازی های دو تیم این یک رکورد است.چون بارسا در خانه رئال چنین پیروزی بزرگی را کسب کرده بود.

7:لیونل مسی،ستاره آرژانتینی بارسلونا در 8 مسابقه برابر رئال مادرید،7 بار موفق به گلزنی شده است.هم چنین میگوئل مونوس مربی سابق رئال که در 7 بازی از 22 آوریل 1962 تا 28 فوریه 1965 برابر بارسا شکست نخورده،رکوردار بیشترین تعداد پیروزی در "ال کلاسیکو" است.
    8:یوهان کرایف هلندی مربی سابق بارسلونا،8 جدال "ال کلاسیکو" در ورزشگاه "نیوکمپ" را روی نیمکت مربیگری نشسته است.3 هلندی دیگر به نام های میکلس 7 بار،رایکارد 5 بار و فن گال نیز 4 بار به عنوان مربی در "نیوکمپ" روی نیمکت بارسا قرار گرفته اند.

9:تا به امروز این عدد نشانه پایان "ال کلاسیکو" در ورزشگاه "نیوکمپ" با نتیجه یک بر صفر است.در کنار آن نتایج 2 بر یک(8 بار)،3 بر یک و یک بر 2(7 بار) به ثبت رسیده است.
    12:رکورد بیشترین تعداد گل دریک مسابقه "ال کلاسیکو".رئال - بارسا،6 بر 6 در 13 آوریل 1916 و 11 بر یک در 13 ژوئن 1943،بازهم به میزبانی مادریدی ها.
    15:تعداد گل های کریستیانو رونالدو در لالیگا.البته برای او 14 گل به ثبت رسیده اما روزنامه "مارکا" که برگزار کنند مراسم "پی چی چی" است،اعتقاد دارد مهاجم پرتغالی رئال یک گل از روی ضربات ایستگاهی زده که با سائیده شدن به کمر په په وارد دروازه شده.مسی نیز 13 گله است.اوج رقابت و هیجان رو در نظر داشته باشید!

18:تعداد گل هایی است که آلفردو دی استفانو در "ال کلاسیکو" به ثمر رسانده.این آرژانتینی پیشتاز "پی چی چی" محسوب می شود.
    19:این عدد نیز نشان دهنده حضور ژوزه مورینیو به عنوان مربی در رئال است.15 پیروزی و 4 تساوی.او همچنان بی شکست گام بر می دارد.
    20:تعداد کارت زرد های است که فرناندو ایرو،مدافع و کاپیتان سابق رئال در "ال کلاسیکو" گرفته.البته او 3 کارت قرمز هم دریافت کرده که بی رقیبش نموده است!
    21:مربی جوان بارسا در این تعداد بازی در فصل جاری،16 پیروزی،3 تساوی و 2 شکست کسب کرده .
    23:در 18 مسابقه ای که بارسا در این فصل اسپانیا و اروپا داشته،لیونل مسی 23 گل زده.کریس رونالدو نیز در 18 بازی 19 گل به ثمر رسانده است.
    29:در این روز از ماه نوامبر دو بازی دیگر "ال کلاسیکو" برگزار شده.1959،رئال 2 بارسلونا صفر و 2009 بارسلونا یک - رئال مادرید صفر.
    33:تعداد گل هایی است که بارسا و رئال در لالیگای این فصل زده اند.تیم گواردیولا 8 گل خورده و تیم مورینیو 6 گل.

41:کریستانو رونالدو در 41 مسابقه در لالیگا،این تعداد گل زده.
    43:فرانسیسکو خنتو لوپس با 43 بار حضور در "ال کلاسیکو" رکوردار است.
    47:رامالتس،دروازه بان سال های 1947 تا 1962 بارسلونا با دریافت این تعداد گل،رکوردار است.او 10 گل از دی استفانو خورده است.
    51:کریس رونالدو در 54 بازی که پیراهن رئال را بر تن کرده این تعداد گل زده.
    56:در سال 2010 هیچ بازیکنی نتوانسته این تعداد گل را برای تیم باشگاهی و ملی اش بزند.رونالدو 41 گل در کارنامه دارد.

80:تعداد بازی هایی است که "ال کلاسیکو" در "نیوکمپ" برگزار شده.46 پیروزی بارسا،16 تساوی و 18 پیروزی رئال.157 گل برای بارسا و 93 گل برای مادریدی ها به ثبت رسیده است.
    101:تعداد گل های مسی در لالیگا و همه با پیراهن بارسا در 154 مسابقه.در 23 سال و 149 روز 100 گل زده.رائول گونزالس تنها بازیکنی است که از او جلوتر است.او در 22 سال و 293 روز،توانست به 100 گل برسد.مسی چهارمین گلزن بارسلونایی لالیگاست.در کنار او سسار،کوبولا و اتوئو 108 گله هستند.

208:عددی است که نشان می دهد رئال مادرید و بارسلونا در "ال کلاسیکو" با هم روبرو شده اند.رئال 85 بازی(41 درصد) و بارسا 81 بازی(39 درصد) پیروز شده اند و 42 تساوی به ثبت رسیده.
    1929:تنها سالی است که بارسلونا به رغم شکست خانگی در "ال کلاسیکو" توانست فاتح لالیگا شود.

کد:

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

11 بر یک در 13 ژوئن 1943،بازهم به میزبانی مادریدی ها.
    بارسا عمرا بتونه این نتیجه رو جبران کنه

11 تای ها دی:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیا فینال قهرمانان 2009 بزرگترین اشتباه عمر فرگوسن بود؟
    برعكس دوستان و البته خيلي از رسانه ها
    من اون رو اشتباه نميدونم
    انسانها دو دسته ان يا موفقيت رو تحت هرشرايطي ميخوان يا بر اساس چارچوبها و ارزشگزاريهاي خودشون
    فرگوسن جزء دسته دومه
    آدميه كه در چارچوبي كه براي خودش تعيين كرده زندگي و هدفگزاري ميكنه(البته با توجه به ديدگاه هاي مبتني و متعهد به سنت در بين اهالي جزيره)
    شما خودتون رو بزارين جاي فرگوسن شب قبل از بازي با بارسا جايي كه همه ،مشورتها رو دادن و الان اين شمايين كه بايد تصميم بگيرين
    روانشناسي ميگه تصميمات هرفرد تحت تاثير ذات و خميرمايه اون فرده و رضايت هر كسي از عملش بستگي به اين داره كه چه قدر به ذات و شخصيت خودش متعهد بوده
    من فكر ميكنم فرگوسن هيچ وقت راضي به دفاع كردن نميشه چون شخصيتش اينجوريه
    و به همين خاطر در برابر بارسا هم راضي به دفاع كردن نشد
    شايد از ديد بعضيها اين اشتباه باشه و ازدست دادن پيروزي تعريف بشه
    اما براي فرگوسن اينجوري نيست اون درون خودش به دليل متعهد بودن به ارزشهاش احساس رضايت ميكنه
    يه دليل ديگه بيارم براي اين حرفم
    انسان زماني ميتونه به ثبات شخصيتي و درنتيجه شغلي برسه
    كه از اعمال خودش احساس رضايت كنه
    من فكر كنم نمونه كاملا مشخصش فرگوسن باشه
    ايشون اونقدر از اعمالش راضيه و از اين رضايت انرژي ميگيره كه بيشتر از 20 ساله اين مسير رو ميره و هنوزم ميگه خداحافظي براش معناي نداره
    اين تيپ اشخاص موفقيتهاشون حركت سينوسي داره گاهي اوج ميگيرن پيروز ميشن بعد افت ميكنن و دوباره اوج ميگيرن
    شما حركت منچستر رو در اين سالها نگاه كنيد
    نقطه مقابلش مربيايي هستن كه پيروزي رو تحت هر شرايطي ميخوان
    اينهارو نبايد سرزنش كرد يا بهشون خورده گرفت
    بلكه اين اشخاص هم به دنبال احساس رضايت دروني از اعمالشون هستن

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

خبر فوری : ایگواین , غایب دیدار ال کلاسیکو

سایت گل- گونسالو ایگواین، ستاره آرژانتینی باشگاه رئال مادرید قادرنخواهد بود تا امشب و در دیدار مقابل بارسلونا به میدان برود.
    این ستاره آرژانتینی صبح امروز تستهای مختلف پزشکی را انجام داد و مشخص شد که او قادر به همراهی کهکشانی ها دردیدار امشب نخواهد بود.
    بدین ترتیب، مربی پرتغالی رئال که حساب ویژه ای روی ایگواین بازکرده بود، باید برنامه هایش را تغییر داده و به احتمال قریب به یقین کریم بنزما را جانشین ایگواین خواهد کرد.البته این احتمال هم وجود دارد که او لاس دیارا را در کنار سامی خدیرا و ژابی آلونسو و پشت سر آنخل دی ماریا،اوزیل و رونالدو به میدان بفرستد
    ایگواین که پیش ازاین صحبت از حضورش در ترکیب رئال در دیدار ال کلاسیکوبود، روز گذشته ، در حالی که به وضوح می لنگید وارد فرودگاه ال پرات بارسلونا شد.

منبع

کد:
    2010/11/29 1500

Last edited by R O O T; 29-11-2010 at 15:54.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ایگواین نباشه رئال یکمی به مشکل می خوره چون خیلی تاثیر گذاره
    بزنما که فکر نکنم جایگزین خیلی خوبی باشه احتمالا جاش رونالدو به عنوان مهاجم نوک بازی می کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

استيو مك منمن: مسي بهتر از رونالدو است

او معتقد است كه تيم سابقش مي تواند امشب بارسلونا را در ال كلاسيكو شكست دهد.

سايت گل - استيو مك منمن، ستاره سابق رئال مادريد، گفت كه ليونل مسي بهتر از كريس رونالدو است اما معتقد است كه تيم سابقش مي تواند امشب بارسلونا را در ال كلاسيكو شكست دهد.

دو غول اسپانيايي در حالي امشب به مصاف هم مي روند كه رئال با يك امتياز برتري نسبت به حريف در صدر جدول قرار دارد و مورينيو نيز براي اولين بار به عنوان سرمربي رئال حضور در ال كلاسيكو را تجربه مي كند.

مك منمن كه در چهار فصل حضور در رئال، با اين تيم دو بار قهرمان لاليگا شد، در مصاحبه با بخش بريتانيايي سايت گل گفت: "من خوش شانس بودم كه توانستم با ليورپول مقابل منچستريونايتد بازي كنم اما ديدار بارسا-رئال بزرگترين بازي دنياست، بين دو تيمي كه بزرگترين تيم هاي اسپانيا هستند.

فكر مي كنم اگر قرار بود يك بازيكن از دو تيم را براي تيمم انتخاب كنم، من مسي را انتخاب مي كردم. او يك استعداد بي نظير و توانايي اش در دريبلينگ خيره كننده است. هر بار كه بازي مسي را مي بينم، احساس مي كنم شاهد اتفاقي ويژه هستم.
    رونالدو نيز بازيكن فوق العاده اي است و همه چيز به اين بستگي دارد كه در تيم تان به چه نوع بازيكني احتياج داريد. توانايي هاي رونالدو بيشتر در سرعت، قدرت و تمام كنندگي است اما آمار گلزني آنها كاملا برابر است.
    طرفداران رئال مي گويند رونالدو بهتر است و طرفداران بارسلونا نيز مسي را انتخاب مي كنند."

مك منمن همچنان علاقه زيادي به تيم سابقش دارد و معتقد است كه مورينيو مي تواند رئال را در بازي امشب به پيروزي برساند.
    "من احساس مي كنم رئال امشب با يك گل به پيروزي مي رسد. اين ديدار، از آن جمله ديدارهايي است كه مورينيو علاقه زيادي به آنها دارد و غالبا در اين بازي ها به پيروزي مي رسد.
    فكر نمي كنم بازي در نوكمپ براي او چندان فرق داشته باشد. مورينيو برنامه هاي خاص خودش را دارد. من انتظار يك بازي هجومي را دارم زيرا حضور بازيكنان تكنيكي زياد در اين ديدار مي تواند آن را به يك بازي بسيار عالي تبديل كند.
    مادريد شهر بزرگي است و رئال بزرگترين باشگاه دنياست و من از اينكه براي اين باشگاه بازي كردم به خودم افتخار مي كنم."

کد:
    2010/11/29

كني دالگليش: مورينيو با بازي جوانمردانه مشكل دارد

اسطوره باشگاه ليورپول در ستونش در نشريه ديلي ميل توانايي هاي مورينيو را مورد ستايش قرار داد و او را با آنچلوتي، سرمربي فعلي چلسي، مقايسه كرد اما بعضي از شيوه هاي او را زير سوال برد.

سايت گل - كني دالگليش، اسطوره باشگاه ليورپول، با انتقاد از ژوزه مورينيو، تاكيد كرد كه سرمربي پرتغالي رئال را بازي جوانمردانه مشكل دارد.

دالگليش در ستونش در نشريه ديلي ميل توانايي هاي مورينيو را مورد ستايش قرار داد و او را با آنچلوتي، سرمربي فعلي چلسي، مقايسه كرد اما بعضي از شيوه هاي او را زير سوال برد.
    "هر دو آنها مريباني فوق العاده هستند اما از نظر شخصيتي كاملا با هم متفاوتند. اينكه آنچلوتي علي رغم مشكلات اخير تيمش همچنان خونسردي اش را حفظ كرده و در مقابل مورينيو علي رغم پيروزي 4-0 تيمش مقابل آژاكس، مشكلاتي ايجاد كرد، به تنهايي گوياي همه چيز است.
    من واقعا نمي دانم كه كدام يك از آنها شايسته لقب آقاي خاص است؛ مورينيو كه فكر مي كند بازي جوانمردانه يك مسئله كاملا غير ضروري است يا آنچلوتي كه علي رغم موفقيت هاي زيادي كه به دست آورده، وقتي اوضاع خوب پيش نمي رود، غرغر نمي كند."

گفته مي شود كه مورينيو از راموس و آلونسو خواسته كه در ديدار مقابل آژاكس در ليگ قهرمانان دو اخطاره شوند تا مشكلي براي مرحله حذفي نداشته باشند. يوفا در حال بررسي اين مسئله است و در چنين شرايطي بسياري مورينيو را به خاطر اين رفتارش مورد انتقاد قرار داده اند.

کد:
    2010/11/28

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •