ممنونم آقا رامبدنوشته شده توسط WooKMaN
![]()
![]()
خجالتم دادید
ممنون از توجهتون
![]()
--------------
می بینم که روزه تولده من شما هم به جمعه کاربرانه قدیمیه انجمن پیوستین و رفتین جزئه ریش سفیدا![]()
منم به شما تبریک می گم کاربر قدیمی
![]()
![]()
ممنونم آقا رامبدنوشته شده توسط WooKMaN
![]()
![]()
خجالتم دادید
ممنون از توجهتون
![]()
--------------
می بینم که روزه تولده من شما هم به جمعه کاربرانه قدیمیه انجمن پیوستین و رفتین جزئه ریش سفیدا![]()
منم به شما تبریک می گم کاربر قدیمی
![]()
![]()
منم تبریک میگم به شما ...تفلدت مبارک مبارک مبارک......1000 ساله بشی
ممنون مونيكا خانمنوشته شده توسط Monica
حالا ديگه دارم ميشم كدخدا !!!
![]()
سلام
ممنون مونیکا خانم
بابت جوابا
ایشالا که هر جا هستید پاینده باشید
تولدتون هم مبارک
رامبد جان ممنون که گفتی
کاملا بجا بود
موفق باشید
سلام عزيزم
نه بابا حالم اون قدر هم كه مي گي خوب نيست اما خوب بدم نيست. تولدت هزار تا مبارك![]()
1- قيافه هاي غربي را بيشتر دوست داري يا شرقي؟
2- زياد گريه مي كني؟
3- اولين روز مدرسه رفتن را يادت مي ياد؟
4- گروه خونيت چيه؟
5- خوب آيا رشته عمران رشته دانشگاهيته؟ اگه نه چرا؟
6-ببينم تو كجا رفتي دنبال كار كه بقيه داوطلب ها اتوكد را خوب بلد نبودن و بعد هم ازت مدرك نمي خواستن ؟ يعني واقعا فكر مي كني اگه پدرت كمك نمي كرد مي تونستي همين شغل را داشته باشي ؟ مي دوني منظورم اينه كه موقع استخدام خيلي چيزها از ادم مي پرسن دانش علمي جز اخرين هاست . (مثل مدرك معدل سابقه كاري و....گاها پارتي)![]()
7- اگر قرار بود دم داشته باشي دلت مي خواست دمت مثل كدوم حيوون باشه ؟
8- اگر روز تولدت هيچ كس يادش نباشه چه حسي خواهي داشت؟![]()
9- مغروري؟
10- چه كاري توي زندگيت كردي كه بتوني با غرور ازش ياد كني؟
11- زود رنجي؟
12- فكر مي كني پرواز كردن چه حسي داره ؟
13- ببينم تو چي كار مي كني كه وقت هيچ كاري نداري؟![]()
![]()
14- به نظرت چرا من اين قدر دوست دارم؟![]()
Last edited by magmagf; 14-07-2006 at 03:44.
سلام![]()
اول تبريك ميگم تولدتون رو مونيكا خانوم![]()
دوم تبريك ميگم آقا رامبد كدخداييتون رو![]()
هر دوي شما موفق باشيد-----------------------------![]()
سوال 1 : نظرت در مورد اينا چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2 : نظرت در مورد اين فايل صوتي زير چيه ؟ ( به نظره من خيلي نازه....فوقالعادس....خيلي عاليه )
سوال 3 : تلفن همراه داريد ؟ اگر جواب مثبته ... مدلش چيه ؟
سوال 4 : خواهر كوچيكت چند سالشه ؟ دوستش داري ؟ اسمش چيه ؟ به سوالهاي كنجكاوانه خواهرت جواب درست ميدي ؟ ( اين سوال رو پرسيدم چون خودم يه خواهر كوچوله دارم كه رفته تو 7 سال هم خيلي نازه هم خيلي شيطون هم خيلي حرفه اي ..... انشاالله خدا حفظش كنه همينطور خواهر كوچيكه شما رو )
سوال 5 : تو روابط اخلاقيتون تا حالا از قانون دوم نيوتون استفاده كرديد؟
سوال 6 : اين رو ببينيد به نظرتون جالبه ؟
سوال 7 : اگر مجبورتون كنند اسم كاربريتون رو عوض كنيد ....( به جز اسم فعلي) چه اسمي رو انتخاب ميكنيد؟
متشكرم![]()
خدا نگهدارت باشه![]()
![]()
از همین جا از همه ی دوستای عزیزم که بهم لطف داشتن ممنونم![]()
حالا چه اونایی که اینجا تبریک گفتن و چه اونایی که تو پیغامه خصوصی![]()
![]()
![]()
ببخشید اگه جواب پیغامها ی چند نفرو نتونستم بدم![]()
بازم می گم خیلی ممنونم و خیلی خوشحالم که دوستای عزیزی مثله شما دارم![]()
امیدوارم همتون در تمامی مراحله زندگیتون سربلند باشید![]()
مونیـــــکا![]()
سلام فرانک خانومه گلنوشته شده توسط magmagf
![]()
مرسی عزیزم ایشالا تولده خودت بیام اصفهان
![]()
![]()
![]()
فکر کنم شرقی ها زیبا تر باشن ...1- قيافه هاي غربي را بيشتر دوست داري يا شرقي؟با وجود چشمهای قهوه ای و درشت، موهای پر پیچ و تابه مشکی پوسته گندمی و هزار تا عشوه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ننه نیستم2- زياد گريه مي كني؟اما خب وقتی یه مشکلی برام پیش بیاد قبل از تصمیم گیری یه چند تا قطره اشک هم می ریزم که هم آروم باشم و هم تصمیمی که می گیرم درست تر باشه
![]()
آره ....3- اولين روز مدرسه رفتن را يادت مي ياد؟همین دیشب داشتم عکساشو نگاه می کردم
![]()
![]()
خیلی نی نی بودم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A+4- گروه خونيت چيه؟
عزیزم آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است؟5- خوب آيا رشته عمران رشته دانشگاهيته؟ اگه نه چرا؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
پس اینجوریاست؟6-ببينم تو كجا رفتي دنبال كار كه بقيه داوطلب ها اتوكد را خوب بلد نبودن و بعد هم ازت مدرك نمي خواستن ؟ يعني واقعا فكر مي كني اگه پدرت كمك نمي كرد مي تونستي همين شغل را داشته باشي ؟ مي دوني منظورم اينه كه موقع استخدام خيلي چيزها از ادم مي پرسن دانش علمي جز اخرين هاست . (مثل مدرك معدل سابقه كاري و....گاها پارتي)![]()
عزیزم بدونه مدرک نمی ذارن حرف بزنی تو این دوره زمونه
کی گفته من مدرک نداشتم؟
![]()
نه مطمئنا هیچ پارتی در بین نبوده
چون اوایل پدرم یکی از مخالفین سر سخته کار کردنه من بود
و اصلا دلش نمی خواست که من بیرون از خونه کار کنم و من هزار تا دلیله منطقی اوردم تا پذیرفت که من برم سر کار و گفت که به هیچ وجه منتظر ساپورت و حمایتش نباید باشم . اون آقایی هم که مسئوله مصاحبه جهته گزینش بود اولا چون من خیلی پر سر و زبون بودم تعجب کرد
ثانیا چون توی آزمونای محاسباتی که انجام شد واثعا بهترین بودم
جوری که خودمم باورم نمی شد
![]()
فرانک خدا بگم چی کارت نکنه7- اگر قرار بود دم داشته باشي دلت مي خواست دمت مثل كدوم حيوون باشه ؟![]()
![]()
دوساعت خندیدم بلند بلند
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دلم می خواست دمم شکله ماله تو باشه تا با هم ست بشیم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عجب سوالی بود ولی![]()
![]()
احساسه خاصی فکر نکنم داشته باشم...8- اگر روز تولدت هيچ كس يادش نباشه چه حسي خواهي داشت؟![]()
![]()
من بعضی وقتا خودمم روزه تولدمو یادم می ره باید برم سراغه شناسنامه ام
دیگه از بقیه چه توقعی می شه داشت؟
اما خب الان چون شناسنامه ندارم باید مواظبم یادم نره کی به دنیا اومدم
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد9- مغروري؟![]()
با غرور10- چه كاري توي زندگيت كردي كه بتوني با غرور ازش ياد كني؟![]()
یه بار با خواهرم رفته بودیم کوه بعد یه پسرهیه حرفی به خواهرم زد که به من خیلی بر خورد
![]()
![]()
خلاصه عصبانی شدید شدم با کفشم همچین کوبیدم تو صورتش که دماغش شکست
![]()
پسره دیگه یه کلمه هم نتونست حرف بزنه حتی داد هم نزد فقط وایستاده بود مبهوت منو نگاه می کرد
![]()
منم دسته خواهرمو گرفتمو رفتیم
![]()
هر وقت فکر می کنم چه جوری حاله اون بنده خدا رو گرفتم خیلی احساسه غرور می کنم به ویژه اینکه این کارو به خاطره خواهرم انجام دادم
![]()
![]()
اگه بهم توهین بشه شاید11- زود رنجي؟اما وقتی با یه نفر شوخی می کنم هر حرفی که بهم بزنه ناراحت نمی شم
منظورم یه نفر مثله خودته ها
![]()
![]()
نظره خاصی ندارم12- فكر مي كني پرواز كردن چه حسي داره ؟![]()
کی گفته وقته هیچ کاری ندارم؟13- ببينم تو چي كار مي كني كه وقت هيچ كاري نداري؟![]()
![]()
![]()
![]()
من فقط چون خیلی به موزیک و فیلم علاقه ندارم خیلی وقتمو به اونا اختصاص نمی دم اما این دلیل نمی شه که وقته هیچ کاری نداشته باشم
![]()
آخه نیست من گلم14- به نظرت چرا من اين قدر دوست دارم؟![]()
عسلم
![]()
همه دوسم دارن
![]()
![]()
خب آخه عزیزم جوابه این که معلومه. هر وقت یه دوست داشتن دو طرفه باشه علاقه ی طرفین هم روز به روز بیشتر می شه چاقالوی من![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به خاطره تبریکه تولدم ممنونم آقا ی یوسفنوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
سوال 1 : نظرت در مورد اينا چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم از شما ممنونم به خاطره سوالاتتون و لطفی که نسبت به من دارید
قشنگن![]()
آدم به فکر فرو می ره که خدا چه جوری اینا رو با این ظرافت و زیبایی آفریده ...
![]()
![]()
![]()
قبلا شنیده بودمسوال 2 : نظرت در مورد اين فايل صوتي زير چيه ؟ ( به نظره من خيلي نازه....فوقالعادس....خيلي عاليه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نظره خاصی ندارم آقا یوسف
![]()
![]()
w550 که البته الان به دلیله منفجر شدن تعمیر گاهه تو این مدت که نیست یه 6270 دارمسوال 3 : تلفن همراه داريد ؟ اگر جواب مثبته ... مدلش چيه ؟![]()
12 سالشهسوال 4 : خواهر كوچيكت چند سالشه ؟ دوستش داري ؟ اسمش چيه ؟ به سوالهاي كنجكاوانه خواهرت جواب درست ميدي ؟ ( اين سوال رو پرسيدم چون خودم يه خواهر كوچوله دارم كه رفته تو 7 سال هم خيلي نازه هم خيلي شيطون هم خيلي حرفه اي ..... انشاالله خدا حفظش كنه همينطور خواهر كوچيكه شما رو )![]()
بله که دوسش دارم
![]()
![]()
انقدر با هم دعوا می کنیم و با هم سر و کله می زنیم که انگار هر دوتامون 7 8 سالمونه
![]()
![]()
اما خب من وقته خیلی زیادیو به خواهرم اختصاص می دم و برای اینکه با من احساسه صمیمیت بیشتری کنه تا جایی که برام ممکنه و براش قابله فهمه مسائلمو باهاش در میون می ذارم
اینجوری اونم خیلی راحت می آد حرفاشو به من می زنه و منم هر سوالی که داشته باشه سر فرصت و با حوصله بهش جواب می دم ...
در کل روابطمون بیشتر از خواهرای دیگه صمیمیه
![]()
![]()
![]()
سوال 5 : تو روابط اخلاقيتون تا حالا از قانون دوم نيوتون استفاده كرديد؟عجب سوالی پرسیدید آقای یوسف
![]()
فکر کنم اول باید نیوتون بیاد به من توضیح بده منظوره شما از این سواا دقیقا چیه تا من بتونم بهش جواب بدم.
راستش تو این سوال دو تا ایهام واسه من وجود داره : اول اینکه تعریف و منظور از روابطه اخلاقی چیه و دوم اینکه آخه قانونه دوم نیوتون چه ربطی به این مسئله
![]()
![]()
![]()
![]()
یعنی الان اسمه من در زبانه باستانی اونجوری نوشته می شه؟سوال 6 : اين رو ببينيد به نظرتون جالبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
آره برای گذروندن وقت جالبه
![]()
![]()
![]()
RebeCa or Anti-dainasorسوال 7 : اگر مجبورتون كنند اسم كاربريتون رو عوض كنيد ....( به جز اسم فعلي) چه اسمي رو انتخاب ميكنيد؟
متشكرمخدا نگهدارت باشه
![]()
![]()
![]()
ممنون يوسف جان به پاي شما كه نميرسيم !نوشته شده توسط یوسف
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)