نچ
تماشاگرا فقط سر و صدا می کنن، تشویق نمی کنن.
نچ
تماشاگرا فقط سر و صدا می کنن، تشویق نمی کنن.
دوستان نمیدونم مشکل از کجاست
فکر کنم از کرک یاشه
آخه تیک میزنه بازی
گرافیک رو پایین پایین و بالا بالا هم ببری فرقی نمیکنه همون تیکه
لطف کنید بهترین کرکش رو بهم بدید!.
We Are 11 نه 10
این که شما داری بازی می کنی مال پارساله... شما برو گنسول بگیر بعد مسترلیگ رو بیار با Crear فیفا مقایسه کن اونوقت هست که مس بینی مستر لیگ یه چیزی میشه در حد یه قل دو قل
مود دروازبانی مال 11 هست نه 10 شما 10 رو می بینی نه 11 چون 11 مال کنسوله
ولی خدائیش گیم پلی فیفا عالی نیست ولی نسبت به PES بخصوص PES2011 خیلی سرتره اینو که دیگه قبول می کنید؟ PES 2011 امسال اومد از روی دست فیفا کپی کرد ولی به جای اینکه بهتر بشه بدتر هم شد گیم پلیش خیلی زود آدم خسته میشه از نحوه گیم پلی بازی من که به زور بازی می کنم البته کلی افسوس خوردم که نمی تونم با PES2011 کنار بیام چون به لحاظ مسائل غیر گیم پلی بهتر و قشنگ شده و از سوژه های خوبی بهره برده مشکل PES امسال گیم پلی اون بود وگرنه عالی شده بقیه قسمت هاش راضی بودم گیم پلی عوض نشه ولی همین منو ها و چیزای جدیدش که به گیم پلی مربوط نمیشه باشه
بچه ها سایت fifa11.ir جام فیفا 11 پی سی رو قراره راه بندازه و از الان داره ثبت نام میکنه هر کی علاقه داره میتونه اونجا ثبت نام کنه .
بزاريد تو يك جمله بازي رو خلاصه كنم:
بهترين بازي فوتبال كه تو 5 6 سال اخير بازي كردم. البته نقطه ضعفهايي هم داره كه ميشه ازشون چشم پوشي كرد:
1. لباس داور حتي تو هواي برفي هم آستين كوتاس.
2. خوشحالي هايي بعد از گل كه خودمون اجرا مي كنيم يه ذره مصنوعيه (حركت دوربين)
3. فعلا چيز ديگه اي يادم نمياد.
يادش بخير، دقيقا 16 سال پيش بود كه فيف 94 رو رو سگا بازي مي كردم، اين بازي حس اون موقع رو برام زنده كرد. ولي اون موقع بازي كردن كلا يه حس و حاله ديگه اي داشت. از همه چي فارغ بوديم ولي الان...
آخ گفتي فيفا 94! يادش بخير چه حالي ميداد.خيلي بازي مشتي بود.باور كن من اگه همين الان سگا داشتم ميشستم پاش اين 94 رو بازي ميكردم.البته يه فوتبال 92 هم بود كه اون خيلي چرت بود اما اين 94 محشر بود
من تو مود منیجر وقتی وارد میشم از بازی خارج میشه یکی از دوستان گفت مشکل از پچه ولی من بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم هنوزم مشکل دارم!! چی کار کنم؟
خیلیها این مشکل رو دارن از جمله من ولی کسی راه حلش رو نمیدونه!!!! تو فروم های خارجی و ea هم این مشکل رو داشتن ولی کسی نمیدونه مشکل از چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
فکر کنم آخرين بار فيفا 2006 بود که درست و حسابي نسبت به نسخههاي قبليش خيلي بهتر بود. با فيفا 11 دوباره ياد اونموقع افتادم. خيلي بازي خوبيه.
ولي يه ايراد داره. البته نميدونم شايد من اشتباه ميکنم. اينو تو World Class ديدم. اونم اينه که خط دفاعي خيلي جلو ميکشه و آسيبپذير ميشه. حتي ممکنه رو ارسالهاي دروازه بان هم گل رد و بدل بشه.
![]()
منم با این مشکل موافقم....دفاع خیلی جلو میاد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)