دوستان توجه كنند .
نفس موتور تا كيلومتر ٣٠٠٠ كمتر است . براي من هم چنين مشكلي وجود داشت ولي الان در كيلومتر ٢٠ هزار تا دنده ٤ را با ١٣٠ كيلومتر و دور موتور ٥ پر ميكنم و هيچ مشگلي هم ندارد.
دوستان توجه كنند .
نفس موتور تا كيلومتر ٣٠٠٠ كمتر است . براي من هم چنين مشكلي وجود داشت ولي الان در كيلومتر ٢٠ هزار تا دنده ٤ را با ١٣٠ كيلومتر و دور موتور ٥ پر ميكنم و هيچ مشگلي هم ندارد.
به خاطر اینکه موتورهای 16 سوپاپ حداکثر گشتاورشون رو در دورهای بالاتر بدست میارن (مثلا در لوگان 3750) ولی در پراید یا GLX به خاطر 8 سوپاپ بودنشون حداکثر گشتاورش در دورهای پایینتر (مثلا در پراید 2750) بدست میاد.
به همین خاطر در ظاهر GLX در دورهای پایینتر زودتر شتاب میگیره ولی وقتی شما دور رو تا حداکثر توان میبری بالا اونموقع هست که دیگه GLX نمیتونه پابه پای لوگان راه بیاد...
یک سوال کسانی که ال 90 دارند آیا از این ماشین را ضی هستنند آیا ماشین کم خرجییه چون ما هم شاید دو ماه دیگه بخریم این سوال را می پرسم؟
تا حالا که خوب بوده.اما واسه اطمینان بیشتر خودتون این سوالو اونایی باید جواب بدن که کارکرد اتومبیلشون بالای 100 هزار باشه.![]()
دوست گرامی
ماشین ما 3000 کار کرده و تاحالا که هیچ جور مشکلی نداشته و مصرف بنزینش خیلی با 206 و ریو فرقی نمیکنه.
خودش که کم خرجه اما قطعات اصلیش گرونه ، یعنی اگر خدایی نکرده تصادفی بشه خیلی خرج داره که درستش کنی .(فقط سپر عقبش نوش حدود 600 پولشه) البته منم وارد نیستم زیاد چون سال بعد میتونم گواهی نامه بگیرم...
و سعی کنید e2lp بگیرید که دیگه از هر لحاظ خیالتون راحت باشه
آیاموتور تمامی ال 90ها یکی است فقط این امکانات اظافی باعث می شه تا قیمت e2+lpبیشتر ازe0بشه؟
دوست من تمامي مدلهاي تندر داراي موتور 16 سوپاپ با 105 اسب بخار + كيسه هواي راننده هستن !!! تنها فرقشون توي ترمز و كيسه هواي شاگرد و كولر و شيشه برقي و ... هست !!!آیاموتور تمامی ال 90ها یکی است فقط این امکانات اظافی باعث می شه تا قیمت e2+lpبیشتر ازe0بشه؟
بله موتور تمام مدل های ال 90 یکیه.
E0 و E1 تا اونجا که من میدونم کیسه هوا ندارد.
از E1 CP+SP به بالا کیسه هوا داره.
همشون کیسه هوای راننده رو دارن ! E0 هم داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)