تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 376 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

خیلی ناراحت شدم لیورپول و سیتی بردن!!به خصوص سیتی!
    حسین جون نکنه دوست داشتی لیورپول میباخت و چلسی میبرد؟ هان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ناراحت شدم لیورپول و سیتی بردن!!به خصوص سیتی!
    منم از برد سیتی خیلی ناراحت شدم
    اینا نباید روحیه میگرفتن
    ولی از برد لیورپول ...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جون نکنه دوست داشتی لیورپول میباخت و چلسی میبرد؟ هان؟
    من چلسی رو به مراتب به لیورپول و سیتی ترجیح میدم... شخصا کلویوم با این دوتا تیم مشکل دارم!!
    فراموش نکنید که همین لیورپول فصل گذشته هم میتونست چلسی رو تو خونش ببره یا ازش یه مساوی بگیره! اما ترس از 19 شدن منچستر عاملی شد که یه روز لندنی بشن!!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من چلسی رو به مراتب به لیورپول و سیتی ترجیح میدم... شخصا کلویوم با این دوتا تیم مشکل دارم!!
    فراموش نکنید که همین لیورپول فصل گذشته هم میتونست چلسی رو تو خونش ببره یا ازش یه مساوی بگیره! اما ترس از 19 شدن منچستر عاملی شد که یه روز لندنی بشن!!
    راس میگی هیچوقت پاس گل جرارد به دروگبا رو یادم نمیره
    ولی خب آدم باید گاهی وقتا به خاطر هدف والاتر که همانا رسیدن من یو به صدر جدول هستش خاطرات تلخ گذشته رو فرامش کنه (عجب جمله ی حکیمانه ای گفتم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

لیگ برتر انگلیس؛ قوی ترین لیگ یک دهه اخیر اروپا
    2010/11/8 10:59:00

سایت گل- فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال (IFFHS) ليگ برتر انگليس را به عنوان قوي ترين ليگ اروپا در يك دهه گذشته ميلادي انتخاب كرد.مبنای این رده بندی رتبه تیمهای باشگاهی کشورها در رده بندی های ماهانه باشگاههاست که توسط همین فدراسیون بین المللی انجام می شود. برای رده بندی ماهانه نیز نتایج تیمها در رقابتهای قاره ای بیشترین امتیاز را دارد.
    به اين ترتيب ليگ برتر انگليس به عنوان برترين ليگ اروپا در يك دهه گذشته انتخاب شده و بعد از آن ليگ دسته يك اسپانيا (لاليگا) و ليگ فوتبال ايتاليا (سري آ) قرار گرفته اند.
    رده بندي 10 ليگ برتر اروپا در يك دهه گذشته به شرح زير است:

1) ليگ برتر انگليس
    2) لاليگاي اسپانيا
    3) سري آ ايتاليا
    4) بوندس ليگا آلمان
    5) ليگ فرانسه
    6) ليگ هلند
    7) ليگ پرتغال
    8) ليگ تركيه
    9) ليگ يونان
    10) ليگ بلژيك

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

گزارش روز: همه منتظر بازگشت هارگریوز
    2010/11/8 11:59:00

سایت گل – اوون هارگریوز 26 ماه صبر کرد تا در ترکیب ثابت تیمی قرار بگیرد، اما تنها پنج دقیقه توانست بازی کند.
    این بازیکن 29 ساله که از مشکل تاندون زانوهایش رنج می‌برد و هر دو زانویش را عمل کرده بود، در ترکیب ثابت تیم پر از مصدوم منچستریونایتد قرار گرفت و این انتخاب باعث شگفتی شد.

اما او کمی بعد از حضور در میدان لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد و جایش را به به‌به داد. همسترینگ چپ او آسیب دیده بود و او ناراحت به پیش پزشکان رفت.

هم‌تیمی‌هایش به سرعت از او حمایت کرده و گفته‌اند او به زودی به میادین بازخواهد گشت.

جان اوشی می‌گوید: «بسیار برای او متاسفیم. او خیلی منتظر حضور در میادین بود و ما هم خیل خوشحال بودیم که او پس از آن همه تلاش به میادین برگشته است.اما او بازخواهد گشت و تردیدی در این باره نداریم. او بسیار سخت تلاش کرده تا به این جا برسد و مطمئنم که پس از مشکلاتی اندک او به سرعت برمی‌گردد.»

دو سال بود که هارگریوز روی زانوی راستش عمل جراحی انجام داده بود.

فرگوسن در حالی به هارگریوز بازی داد که او پیش از آن حتی در دیدار ذخیره‌ها هم کامل بازی نکرده بود.

فرگوسن گفت: «روی هارگریوز قمار کردم اما او خیلی عالی تمرین می‌کرد و فکر می‌کردم با حضور او خط میانی فشرده و باتجربه‌ای خواهیم داشت. اما این فکر تنها چند دقیقه طول کشید و به فاجعه تبدیل شد.»

کادر پزشکی یونایتد اعلام کرده بود هارگریوز هیچ مشکلی برای بازی ندارد و فرگوسن می‌گوید شاید ترس عامل این مشکل شده است: «احتمالا نداشتن آمادگی مسابقه باعث شد این طور شود. شاید هم اضطراب اولین بازی تاثیر گذاشته باشد. اوون خیلی عالی تمرین می‌کرد و دکتر گفته بود او می‌تواند بازی کند.»

هارگریوز در آخرین سال قراردادش است و باید بسیار تلاش کند تا ثابت کند شایسته قراردادی جدید است.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

زنده باد ليورپول
    بالاخره به خودشون اومدن
    خيلي خوب بازي كردن
    خيلي راحت تر هم ديگرو پيدا ميكردن و از همه مهمتر تورس رو
    چلسي فكرش رو هم نميكرد پرافتخارترين تيم جزيره اينجوري به ليگ برگرده
    اره ..به خودشون اومدن.....پس واسه ی همین بود که کلا 2تا حمله کردند دیگه ؟ که 2تاش هم گل شد ؟ که اگه یه بار دیگه همون توپ هارو بدی به تورس نمیتونه گلشون کنه ؟
    مگه وضعیت همین جور که قبلا بود میموند
    دیدید تا به یه تیم قوی خوردید بازی رو واگذار کردید . دیدید برداتون همه با تیم های ضعیف بوده و شانس داشتید
    من که خیلی حال کردم کاش دقیقه اخر اون تک به تک میرفت تو گل شادیمون چند برابر میشد
    شما سلام برسونید خدمت خودتون......پارسال منچستر یونایتد و ارسنال و لیورپول رو کی دابل کرد ؟

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

چقدر داور به نفع لیورپول گرفت..........یه پنالتی هم که واسه ی ما نگرفت...........اون صحنه ای که دفاع لیورپول سوار اشلی شده بود.......
    هر صحنه ی مشکوکی که میدید به ضرر چلسی سوت میزد

---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

آنجلوتی - بد شانس بودیم

کارلو آنجلوتی ، بدشانسی را یکی از دلایل شکست برابر لیورپول می داند
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنجلوتی که از شکست تیمش برابر لیورپول بهت زده بود و این شکست را باور نداشت در مصاحبه ی بعد از این دیدار گفت" ما در نیمه اول سریع بازی نکردیم و تلاش کردیم که از خط دفاع بازی سازی را انجام دهیم که فضای کافی را نتوانستیم بدست آوریم ، همچنین لیورپول توانست به خوبی از دو گل تورس دفاع کند هرچند که بعد از دریافت دو گل برای ما به بازی برگشتن کار سختی بود"
    وی ادامه داد" ما در نیمه دوم تلاشمان را افزایش دادیم و با نیروی بیشتری حمله کردیم که خوب هم بازی کردیم اما کافی نبود ، چرا که دفاع لیورپول 90 دقیقه به خوبی بازی کرد. ما فشار زیادی آوردیم و موقعیت گلزنی نیز داشتیم و به خوبی روی دروازه حریف بازی کردیم ، اما موفق به گلزنی نبودیم ، ما در چند صحنه بد شانس هم بودیم ، پپه رینا نیز فوق العاده از دروازه اش محافظت کرد ، تمام بازیکنانشان برای تیم بازی کردند که دلیل اصلی پیروزی آنهاست"
    کارلو گفت" مطمئنا نتیجه خوبی نیست ، اما عملکرد ما در نیمه دوم خوب بود ، من نیز خوشحالم که تیمم می تواند اینگونه بازی کند ، ما تنها در 3 بازی گلزنی نکرده این که عجیب است ، اما فکر می کنم بازی بعدی متفاوت خواهد بود"
    آنجلوتی در خصوص مصدومیت اسین که او را از این بازی بازداشت گفت"در بازی آخرش از ناجیه پنجه پا دچار مصدومیت شده بود که از بازی بعدی او آماده خواهد بود"
    وی همچنین در خصوص نیمکت نشینی دیدیر دروگبا نیز گفت" دروگبا شب گذشته تب داشت و 100 درصد آماده بازی نبود و من هم تصمیم گرفتم او را تنها در نیمی از این دیدار بازی دهم"
    کارلو در انتها پیرامون بازگشت تیم لیورپول به جمع مدعیان پس از شروعی نا امید کنند در لیگ برتر و فرناندو تورس ستاره این تیم گفت" من فکر می کنم آنها اکنون فرصت این را دارند که به یکی از چهار مکان اول جدول برسند ، البته آنها باید برای آن بجنگند ، تورس دو گل فوق العاده به ثمر رساند که نشان می دهد او آماده شده است ، او در زمان مناسبی آماده نشده اما او مهاجم خوبی است.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لمپارد برگرده دوباره تیم مثل اول فصل میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

100 در 100............نمیدونم این رامیرس چی بلده که خریدنش ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره والا. اصلا در حد چلسی نیست...

تازه شماره 7 هم بهش دادن!

کلا تو شماره دادن امسال شاهکار کردیم. شماره 10 هم که به بنایون داده شده!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به نظر من انجلوتی توی خرید ضعیفه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •