آقا این دمو کی میاد ؟
امشب که نمیتونم Download کنم چون دموی PES میاد
ولی فردا شب میتونم. تا فردا میاد دیگه ایششششششششششششششششششششششا ...؟
آقا این دمو کی میاد ؟
امشب که نمیتونم Download کنم چون دموی PES میاد
ولی فردا شب میتونم. تا فردا میاد دیگه ایششششششششششششششششششششششا ...؟
دوستان خواهشا پست های صفحه های قبل رو بخونین بعد سوالتون رو مطرح کنین
دمو هم 16 سپتامبر منتشر میشه که به تاریخ خودمون میشه پنج شنبه
![]()
لطفا"
حذف شود
Last edited by khelane; 14-09-2010 at 21:14.
يه چيزي كه تو سري هاي قبل خيلي رو اعصابم بود هوش مصنوعي خيلي ضعيف دفاع تو سانتر از كنار بود كه جاگيريشون خيلي بد بود و بعضي وقتها توپ از رو سرشون د ميشد و نميپريدن تا هد بزنن،تو فيفا09 كه بعضي وقتا مهاجم با پا رو سر يه دفاع توپ رو ميزد!!!!
اميدوار بودم تو اين نسخه اينو درست كنن ولي تو ويدئويي كه از گيم پلي بازي چلسي -آرسنال ديدم در دقيقه 1:30 ويدئو،بازيكن چلسي از سمت چپ سانتر كرد و بازيكن آرسنال توپ از نزديكش ردشد و هيچ كاري براي دفعش نكرد!!!
هرچند كه تيم آرسنال رو يه انسان هدايت ميكرد ولي اون بازيكن هدايتش تو دست CPU بود
اميدوارم اين عملكرد كامپيوتر دليلي داشته باشه و من متوجهش نشده باشم
يه مورد ديگه هم اين بود كه دروگبا تقريبا همه هدها رو زد،من قبول دارم كه دروگبا هم قدرت بدنيش و هم توانايي هدزنيش خيلي بالا هست ولي اينجوري هم نيست كه دفاع نتونه در مقابل درگبا هيچ هدي بزنه
يه سوال بي ربط:
ببخشيد اون تست پست 1035 رو چجوري ميشه گرفت؟
دوستان عزیز دمو اومده و من الان دارم دانلودش میکنم ولی مال ps3 شو! مال پی سی ش هم فردا یعنی 5شنبه میاد VIVA LA FIFA
من از pes بازان دو آتيشه هستم و هر سال مستر و ليگ بازي ميكنم(pes) ،ولي امسال ميخوام فقط و فقط به خاطر fifa
(xbox) بگيرم ،خداوكيلي و بدون تعصب بگيد ارزش داره اين كارو كنم يا نه؟؟؟؟؟!!!
امسال قراره FIFA 11 در کامپیوتر مانند XBOX360 به صورت نکست باشه یعنی هرچی توی کنسول هست با همون کیفیت توی PC هم باشه که به همین دلیل میشه گفت که اصلا لازم نیست که XBOX داشته باشی تا بتونی بازیرو با کیفیت بازی کنی ، بلکه با یه PC خوب هم میشه خوب بازی کرد .
البته اگه میخوای تجربه ی جدیدی رو تجربه کنی پیشنهاد میکنم XBOX رو بگیری چون قراره دو ماه دیگه کینکت هم بیاد.
<کینکت هم بیاد.>
اين تيكه رو متوجه نشدم!!!!
اولا درسته که قراره واسه پی سی هم نکست بیاد ولی این معنیش این نیست که عینا بازی پی سی مثل کنسوله ! فیفا11 تو کنسول ویژگی ای داره به نام Personality + که این ویژگی اصلا تو مال پی سی نیست
من پیشنهاد میکنم اگه میخوای چیزی هم بخری،ps3 بخر البته اگه بودجت میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)