تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 134 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس تو هم مثل خودم حسابی درس خونی؟؟!! من شب کنکور یادمه مهمونی گرفته بودم,صبحش نای بلند شدن نشدم!
    اخرشم نفهمیدم چه جوری و چه معجزه ای شد که رفتم دانشگاه!!
    برو تا home pageet کارت دارم.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خودت اشاره کردی.
    ممنون.

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

ببخشید یه سوال داشتم
    تو بازی با آلمان غایبی هست ؟

داره خودمونی میشه naderloosaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ته جهنم

پيش فرض

آقا این سوالای کنکور چقد سخت بوووووووووووووووووووووود

ولی دیگه راحت شدیم و میتونیم با خیال راحت بازیا رو نگاه کنیم

آخی
    شانسشو متاسفانه بازیها تا دو سه روز دیگه تموم میشن!!!
    دیر رسیدی داداش. باید یه اصلی یادت بود : فوتبال از همه چیز حتی نون شبم واجبتره کنکور که جای خود دارد
    Last edited by naderloosaeed; 01-07-2010 at 19:31.

داره خودمونی میشه naderloosaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ته جهنم

پيش فرض

ببخشید یه سوال داشتم
    تو بازی با آلمان غایبی هست ؟
    نه داداش همه کنکور دادن دیگه کسی نیست که غایب باشه منم امتحانم سیزدهمه و میتونم تیمو همراهی کنم
    Last edited by naderloosaeed; 01-07-2010 at 19:32. دليل: رنگشو آبی نکرده بودم. دیگه تکرار نمیشه

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

ببخشین اینجا تاپیک آرژانتینه یا تاپیک مشاوره کنکور.........؟؟؟؟؟؟؟؟

7. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض اخبار تیم ملی آرژانتین.....

جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي
    مسي ، تفاوت بزرگ آرژانتين و آلمان
    جام جم آنلاين: آلمان‌ها دريافته‌اند ليونل مسي بزرگترين تفاوت تيم ملي آرژانتيني که در يک چهارم نهايي دور قبل مسابقات جام جهاني در ضربات پنالتي شکستش داده بودند، با تيم آنهاست.

به گزارش يو اس اي تودي ، «سامي خديرا» هافبک تيم ملي آلمان مي گويد تنها تلاشي گروهي مي تواند مردي که به اعتقاد وي بهترين فوتباليست جهان است را در ديدار روز شنبه آرژانتين برابر آلمان در کيپ تاون متوقف کند.
    وي مي گويد:«نمي توان در طول يک بازي مسي را متوقف کرد و براي کنترل او در ميدان به تلاشي گروهي نياز است».
    با وجود اينکه مسي تاکنون در بازي‌هاي جام جهاني گلي به ثمر نرسانده است، بازي تهاجمي درخشاني از خود به نمايش گذاشته است. خديرا تنها پس از ديدار تيم هاي بارسلونا و اشتوتگارت در ليگ قهرماني اروپا توانست پي ببرد مسي در ميدان چه توانايي‌هايي دارد.
    «کلوزه» مهاجم تيم ملي آلمان که انتظار مي رود در صدمين بازي بين المللي تيمش، در ديدار برابر آرژانتين حضور داشته باشد، معتقد است هر دو تيم از يک چهارم نهايي سال 2006 تاکنون به کلي تغيير کرده‌اند.
    وي مي گويد:«مي دانم که آرژانتيني‌ها مي توانند انتقام شکست سال 2006 را بگيرند، اما تيم امروز ما تيمي کاملا متفاوت است.در آن زمان ليونل مسي بر روي نيمکت نشسته بود. ما نيز بسيار تغيير کرده‌ايم با اين حال زماني که به نام‌ها نگاه کنيد، بر روي کاغذ آرژانتين بسيار بهتر است اما آنچه اهميت دارد اتفاقي است که در ميدان بازي رخ خواهد داد، آنچه به عنوان يک تيم به آن دست پيدا خواهيم کرد. ما تعادل خوبي ميان بازيکنان جوان و باتجربه داريم و از توانايي شکست دادن آرژانتين برخورداريم».
    آرژانتين در بازي‌هاي جام جهاني برابر آلمان تنها يک بار در سال 1986، زماني که مارادونا هنوز در تيم ملي بازي مي کرد، به پيروزي رسيده است و اکنون مارادونا قصد دارد به عنوان يک مربي شاهد پيروزي تيمش بر آلمان‌ها باشد.

9. 3 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

مسابقات جام جهانی 2010 - آفریقای جنوبی
    آرنه فریدریش: مارادونا مربی بی‌همتایی است

او از دید من بهترین فوتبالیست تاریخ است و این عنوان را حفظ خواهد کرد. این که حالا فرصت آن را یافته‌ایم که خود را به صورت غیرمستقیم با او مقایسه کنیم.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، آلمان در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی به مصاف آرژانتین می‌رود. آرنه فریدریش، مدافع تیم ملی آلمان منتظر این بازی است. این مدافع هرتابرلین به ویژه از رویارویی با دیه‌گو آرماندو مارادونا خوشحال است. وی در این خصوص گفت: او مربی خوب و ستاره‌ای محض است. هم به عنوان بازیکن و هم حالا به عنوان مربی، بی‌همتاست. او از دید من بهترین فوتبالیست تاریخ است و این عنوان را حفظ خواهد کرد. این که حالا فرصت آن را یافته‌ایم که خود را به صورت غیرمستقیم با او مقایسه کنیم، اتفاقی عالی است. اگر تیم او را ببریم هم عالی‌تر می‌شود.
    فریدریش ادامه داد: آرژانتین مدعی قهرمانی است. آنها بازیکنان بهتری نسبت به تیم ما دارند و "لیونل مسی" و "کارلوس ته وز" بازیکنان بسیار بزرگی هستند اما باید راه حلهای خلاقانه‌ای داشته باشیم. ما به عنوان یک تیم به هم نزدیک هستیم و نشان داده‌ایم می‌توانیم پایاپای هر تیمی بازی کنیم.

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

مهاجم تيم فوتبال آرژانتين: جام را از دست نخواهم داد

مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: براي كسب جام نوزدهم در آفريقاي جنوبي شب و روز تلاش خواهم كرد و به راحتي آن را از دست نخواهم داد.

كارلوس ته وز در گفت و گو با خبرنگاران حاضر در كمپ تيم ملي آرژانتين، افزود: قهرماني در اين جام را خيلي دوست دارم و نخواهم گذاشت كسي آن را از من بگيرد.

وي اظهار داشت: هر شب بالا بردن جام به بالاي سر را در روياهايم مي‌بينم و دوست دارم اين روياها به تحقق بپيوندد.

ته وز گفت: در نوك حمله بازيكناني داريم كه توانايي رقم زدن نتيجه بازي را دارند و از اين امتياز خود به نحو مطلوب استفاده خواهيم كرد.

وي با بيان اينكه آرژانتين از شانس بيشتري نسبت به تيم آلمان جهت كسب عنوان قهرماني در اين بازي برخوردار است، اضافه كرد: در اين بازي، بازيكنان بزرگ نتيجه بازي را تعيين خواهند كرد و چون تيم ملي آرژانتين تركيبي از بازيكنان بزرگ و مطرح دنياست پس شانس بيشتري براي صعود به دور بعدي و قهرماني در جام دارد.

ديدار تيم‌هاي آرژانتين و آلمان در مرحله يك چهارم رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي روز شنبه هفته آينده برگزار مي‌شود و برنده اين بازي در مرحله نيمه نهايي با برنده بازي اسپانيا و پاراگوئه ديدار مي كند.

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

جنگ لفظي در آستانه‌ي ديدار تيم‌هاي فوتبال آرژانتين ـ آلمان/ شواين اشتايگر: آرژانتيني‌ها بي‌شخصيت هستند!

هافبك تيم ملي فوتبال آلمان در آستانه‌ي ديدار اين تيم مقابل آرژانين با اشاره به رفتار بازيكنان اين تيم در ديدار مقابل مكزيك و رفتار غير حرفه‌اي آنها آرژانتين را تيمي بي‌شخصيت توصيف كرد.

هافبك آلماني معتقد است شاگردان مارادونا در زمينه تنها به فكر رفتار حاشيه‌اي و جنجالي هستند و اين چيزي است كه در فوتبال از آن به رفتار غير حرفه‌اي تعبير مي‌شود.

كارلوس‌توس در دقيقه‌ي بيستم ديدار مقابل مكزيك در موقعيت آفسايد گلي به ثمر رساند كه مورد قبول داور قرار گرفت. پس از مشورت داور با كمكش بازيكنان آرژانتين همگي به سمت داور رفتند تا مانع تغيير تصميمش شوند.

شواين اشتايگر درباره‌ي حركت بازيكنان آرژانتين گفت: آنها در زمين ژست مي‌گيرند و مي‌خواهند با رفتار خود روي داور تاثيربگذارند. اين كارها در فوتبال مدرن دنيا منسوخ شده است. كمتر تيمي پيدا مي‌شود كه بخواهد با اين روش‌ها به نتيجه برسد.

اشتايگر در پايان ابراز اميدواري كرد تيمش با غلبه بر آرژانتين به جمع 4 تيم پاياني جام جهاني 2010 راه پيدا كند.

ديدار تيم‌هاي آرژانتين ـ آلمان 11 تيرماه برگزار خواهد شد.

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی/مارادونا؛ "ساده لوحی" که شگفتی آفریده است/ تشویق محبت آمیز با لقب"جانور"!سرنوشت گلایه ها به عملکرد مارادونا که منتقدان وی را "ساده لوح" خطاب می کنند، روز شنبه در مقابله این تیم با تیم ملی تکنیکی آلمان تعیین خواهد شد.به گزارش خبرگزاری مهر، شاید از نظر جذبه یا کاریزما هیچ مربی فوتبالی نتواند با دیه گو مارادونای تیم ملی آرژانتین رقابت کند، اما از نظر تاکتیکی بحثهای زیادی به دنبال این مربی است.
    معمولا در جلسات تمرین تیم ملی آرژانتین می توان صدای مارادونا را شنید که با مهربانی خطاب به هر یک از بازیکنانش فریاد می زند: " حرکتت عالی بود جانور!"؛ حتی اگر شوتهای بازیکنان از تیرک افقی به بیرون از زمین برود وی با اشتیاق بازیکنانش را به این شکل تشویق می کند.
    منتقدان مارادونا که او را "تاکتیسینی" ساده لوح خطاب می کنند، در صورتی که آرژانتین به روند بازی شگفت انگیز خود در جام جهانی آفریقای جنوبی ادامه داده و به مقامی دست پیدا کند، باید برای همیشه سکوت اختیار کنند.
    آبی و نیلی پوشان آرژانتینی تاکنون در چهار بازی خود چهار برد داشته و 10 گل به ثمر رسانده اند که در صورت عدم حضور دروازه بانانی قدرتمند در دروازه تیمهای حریف، گلهای بیشتری برای این تیم به ثمر می رسید.
    مارادونا می گوید همیشه ترجیح می داده آزادانه بازی کند و از این رو هرگز به فوق ستاره فوتبال جهان، لیونل مسی، نمی گوید چه شیوه بازیی را در زمین دنبال کند. وی می گوید: "هیچکس هرگز به من نگفت کجا بازی کنم و من هم به همین خاطر هرگز به مسی نخواهم گفت کجا بازی کند. من تصمیم گیری را به عهده خود او گذاشته ام. او بازیکنی بالغ است. من در دوره خود به این مرحله از رشد رسیدم و اکنون نوبت اوست."
    کاپیتان سابق تیم ملی آرژانتین که برای برخی از طرفداران فوتبال بهترین فوتبالیست تاریخ فوتبال جهان نیز هست، قبل از آغاز هر یک از بازی های جام جهانی آفریقای جنوبی بازیکنان خود را در آغوش کشیده و می بوسد. و اینگونه به نظر می رسد وی در حالی که در لباس مربیگری بر روی نیمکت نشسته است، در ذهن خود به توپی که در زمین بازی در زیر پای بازیکنان در حرکت است دائما شوت می زند.
    همچنین اینطور به نظر می آید بازیکنان آرژانتینی در حال پیشرفت هستند. نمونه بارز آنها مهاجم 36 ساله آرژانتینی ها، "مارتین پالرمو" است. بسیاری بر این باور بودند که مارادونا وی را از تیمش کنار گذاشته است. هنگامی که تیم آرژانتین برای شکست دادن یونان در مرحله گروهی در تلاش بود، دستیاران مارادونا به وی گفتند "گنزالو هیواین" را به میدان ببرد.
    وی در عوض پالرمو را انتخاب کرد و چند دقیقه نگذشته بود که نام وی در برابر گل آرژانتین به ثبت رسید. مارادونا می گوید قبل از ورود پالرمو به میدان به وی گفته بود "به زمین برو و بازی را برایم تمام کن!".
    روند کاری مارادونا با عملکرد زیرکانه و تاکتیکی "کارلوس بیلاردو" مربی تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1986 فاصله زیادی دارد. زمانی که مارادونا مربی آرژانتین شد، بیلاردو به عنوان دستیاری تاکتیکی وی برگزیده شد اما این زوج به سرعت دچار اختلاف نظر شدند و با وجود اینکه هر دو در رقابتها حضور دارند، به نظر می رسد مارادونا کوچکترین توجهی به پیشنهادهای "بیلاردو" ندارد.
    بر اساس گزارش AP، حال اینکه روش متفاوت مارادونا در مربیگری در زمان مقابله تیم ملی آرژانتین با تیم تاکتیکی و هشیار آلمان در روز شنبه آینده کارایی خواهد داشت یا نه، موضوعی متفاوت است که باید با دیدن نتیجه بازی به آن پی برد.

11. 2 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال آرژانتين: جام را از دست نخواهم داد
    تهران - نتايج نظرسنجي از هواداران فوتبال نشان مي‌دهد كه تيم‌هاي ملي فوتبال برزيل، اروگوئه، آرژانتين و اسپانيا به مرحله نهايي مسابقات جام جهاني فوتبال ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي صعود مي‌كنند.
    در نظرسنجي كه روز پنجشنبه كار گروه جام جهاني ايرنا قبل از آغاز مرحله يك چهارم اين مسابقات انجام داده است، ‪ ۹۶‬درصد از علاقمندان به فوتبال معتقدند تيم اسپانيا در بازي شصتم اين رقابت‌ها در برابر پاراگوئه پيروز مي شود و تنها چهار درصد معتقد به شكست و حذف تيم اسپانيا هستند.
    ديدار اين دو تيم روز شنبه ‪ ۱۲‬تير ماه جاري ساعت ‪ ۲۳‬در شهر ژوهانسبورگ برگزار خواهد شد.
    همچنين بر اساس ديگر نتايج اين نظرسنجي كه خبرنگار ايرنا در جامعه آماري يك هزار نفره انجام داده است، ‪ ۸۰‬درصد علاقمندان به ورزش فوتبال پيش بيني مي كنند بازي دو تيم آرژانتين و آلمان در شهر كيپ تاون با برتري راه راه پوشان آرژانتين به پايان مي‌رسد و تيم آلمان تنها ‪ ۲۰‬درصد احتمال صعود به مرحله نهايي را دارد.
    ‪ ۷۶‬درصد از اين جامعه آماري نيز معتقدند، تيم ملي فوتبال اروگوئه پيروز ميدان بازي پنجاه و هشتم جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي در شهر ژوهاسنبورگ است و تنها ‪ ۲۴‬درصد احتمال شكست اين تيم در برابر غنا تنها نماينده باقي مانده قاره سياه وجود دارد.
    بر اساس ديگر نتايج اين نظر سنجي كه در مورد بازيهاي مرحله يك چهارم جام جهاني انجام شده است، تيم فوتبال هلند تنها ‪ ۲۸‬درصد احتمال پيروزي در برابر برزيل را دارد و ‪ ۷۲‬درصد علاقمندان به فوتبال، متصور به شكست هلند در ديدار پنجاه و هفتم جام جهاني هستند.
    در صورت عملي شدن اين پيش بيني ها، سه تيم برزيل، اروگوئه، آرژانتين از قاره آمريكاي جنوب و اسپانيا از قاره اروپا به مرحله نهايي مسابقات جام جهاني فوتبال ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي صعود مي‌كنند.

برنامه چهار ديدار دور يك چهارم جام جهاني كه در روزهاي يازدهم و دوازدهم تيرماه در آفريقاي جنوبي برگزار مي‌شود، به قرار زير است:
    يازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۱۸:۳۰‬هلند با برزيل
    يازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۲۳‬اروگوئه با غنا
    دوازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۱۸:۳۰‬آلمان با آرژانتين
    دوازدهم تيرماه، ساعت ‪ ،۲۳‬پاراگوئه با اسپانيا

با برگزاري اين چهار ديدار مرحله يك چهارم مسابقات فوتبال جام جهاني ‪۲۰۱۰‬ آفريقاي جنوبي به پايان مي‌رسد و تيم‌هاي صعودكننده از اين مرحله از روز سه شنبه ‪ ۱۵‬تيرماه رقابتهاي خود را در مرحله نهايي پيگيري خواهند كرد

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

مرواريد سياه از اظهار نظر علیه مارادونا دست بردار نيست/ پله: اين تيم ملي آرژانتين نيست، تيم مسي است!

پله در ادامه جنگ لفظي با مارادونا براي چندمين بار در هفته هاي اخير عليه او موضع گيري كرد و توانايي فني مارادونا در هدايت تيمش را زير سوال برد.

پله تاكنون بارها درباره شخصيت زندگي و توانايي فني مارادونا اظهارنظر كرده است. اين نظرات به ندرت فني بوده و اغلب به زندگي شخصي مارادونا مربوطه مي شده است.

پله پس از صعود آرژانتين به جمع 8 تيم پاياني در گفت و گو با روزنامه اشپيگل آلمان بار ديگر از مارادونا انتقاد كرد و گفت: نمي دانم درمورد آرژانتين چه بگويم. مارادونا، مسي را در زمين قرار داده و او همه كار مي كند. اين كه فوتبال نيست. در صورت موفقيت آرژانتين بايد بگوييم تيم مسي قهرمان جهان شد!

پله در ادامه افزود: من با مارادونا مشكلي ندارم اما نمي توانم انديشه ها و تفكرات او را قبول كنم. نمي توانم بپذيرم كه سرسوزني درباره مسائل فني و تاكتيكي اطلاعات داشته باشد. قرار دادن مسي در زمين و اختيار كامل دادن به او آرژانتين را به اين مرحله رسانده است. او به تنهايي همه كار مي كند.

پله در پايان كشورش را هم از اين انتقاد ها بي نصيب نگذاشت و از دونگا هم به دليل نتيجه گرا بودن انتقاد كرد.

اسطوره فوتبال جهان درباره دونگا گفت: او فقط به نتيجه فكر مي كند. من خودم مهاجم بودم و فقط به گلزني فكر مي كردم زيرا بازي كم گل و كسل كننده تماشاگران را دلسرد مي كند.

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

مدافع تيم آلمان: آرژانتين براي ما يک حريف خطرناک محسوب مي شود
    خبرگزاري آريا- مدافع تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اطمينان دارم که بازيکنان ما به خوبي مي تواند تيم آرژانتين را شکست دهند، اما در هر حال اين تيم براي ما يک حريف خطرناک محسوب مي شود.
    به گزارش خبرگزاري آريا، هاينر فردريش افزود: آرژانتين يک تيم محبوب است و بازيکنان خيلي خوبي مانند ليونل مسي و کارلوس توز دارد.
    وي اضافه کرد: ديه گو مارادونا بزرگترين بازيکن و مربي فوتبال دنيا است و بنا بر اين پيروزي در برابر اين تيم براي ما يک افتخار خواهد بود.
    فدريش ادامه داد: در بازيهاي جام جهاني، تيم ما نشان داده که مي تواند از پس ديگر حريفان بر آيد، بنا بر اين در بازي برابر آرژانتين نيز بايد همين طور خلاق و قدرتي ظاهر شويم.
    گفتني است، تيم آلمان در مرحله يک چهارم نهايي مسابقات جام جهاني شنبه هفته آينده به مصاف تيم آرژانتين مي رود.

13. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

يك كارشناس فيفا : برزيلي‌ها را در فينال ببينيد
    تهران- گابريل كالدرون كارشناس فيفا و از بازيكنان سابق آرژانتين كه اكنون هم سرمربي تيم فوتبال الاتحاد عربستان است، اعلام كرد كه برزيلي ها به خوبي درس خود را مي‌دانند و به همين خاطر بدون شك در فينال جام ‪۲۰۱۰‬ حضور خواهند داشت.
    به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني فيفا، كالدرون در همين خصوص گفت: من در دو جام جهاني در مقابل برزيل حاضر بودم ابتدا در جام جهاني ‪ ۸۲‬و بعد هم در جام جهاني ‪ ۹۰‬و به خوبي به ياد دارم كه با تيمي پر از مهاجم و قدرت تهاجمي بالا روبه رو شده بوديم.
    برزيلي‌ها در جام جهاني ‪ ۱۹۸۲‬در اسپانيا، بهترين تيم حاضر در رقابت ها بودند و در جام جهاني ‪ ۹۰‬در ايتاليا در مرحله يك هشتم نيز بار ديگر با تيم آرژانتين در مقابل آنها قرار گرفتم و به خوبي به ياد دارم مثل طوفان بودند و بايد اعتراف كنم كه به مراتب بهتر از ما نيز بودند.
    وي در ادامه افزود: برزيلي‌ها در آن دوره از رقابت‌ها به حدي خوب بودند كه سرمربي تيم ما كارلوس بيلاردو در بين دو نيمه تنها چيزي كه به بازيكنان گفت اين بود: خواهش مي‌كنم اجازه ندهيد كه توپ دست زردپوشان بيافتد.
    به هرحال در نيمه دوم آرژانتين موفق شد تا گل‌هاي ديه گو مارادونا و كلوديو كاني گيا بازي را ازآن خود كند و برزيلي‌ها را به رغم شايستگي به خانه بفرستد.
    كالدرون در ادامه افزود: من همه اين خاطرات را فقط به يك دليل تعريف كردم و آن هم اينكه برزيلي‌ها درس خود را ديگر ياد گرفته‌اند و آنها در اين دوره از رقابت‌ها تيمي را با بهترين سيستم دفاعي روانه ميدان كرده و در عين حال قدرت حمله و تهاجمي خود را نيز حفظ كرده اند.
    وي در ادامه تصريح كرد: برزيلي‌ها همانند دونگا دفاع مي‌كنند و همانند برزيل حمله مي‌كنند.
    كالدرون در پايان خاطر نشان كرد: سبك بازي برزيلي‌ها به نوعي است كه شما خيال مي‌كنيد در مقابل آنان بر بازي سوار هستيد و هنگاميكه از اين بابت به شما اطمينان كامل دست داد، در اين لحظه است كه آنان از هر روزنه اي براي نفوذ استفاده مي‌كنند و بازي را از دست حريف خارج مي‌كنند و به همين خاطر است كه من به جرات مي‌گويم آنها عزم خود را جزم كرده‌اند تا در فينال اين دوره از رقابت‌ها حضور داشته باشند و هيچ شكي در اين خصوص وجود ندارد.

حضور نيافتن ليونل مسي در تمرين آ رژانتين موجب نگراني شد
    خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۰/۰۴/۸۹
    عدم حضور ليونل مسي در جلسه تمرين روز پنجشنبه تيم ملي فوتبال آرژانتين باعث نگراني در مورد ميزان آمادگي اين بازيساز ريز جثه پيش از يك جدال بزرگ جام جهاني افريقاي جنوبي شده است .
    آرژانتين روز شنبه در يك ديدار مسحوركننده مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني در شهر كيپ تاون به مصاف تيم آماده آلمان خواهد رفت .
    آمريكاي جنوبي‌ها ادعا كرده‌اند كه جادوگر كوچك تيم سرما خورده و براي احتياط از تمرينات دور نگهداشته شده است .
    آنان همچنين گفتند : حضور مسي در ديدار شنبه در پرده ابهام قرار ندارد ولي شايعه‌اي كه در بين گروههاي مطبوعاتي پخش شده است حكايت از آن دارد كه مشكل اين بازيكن ‪ ۲۳‬ساله ممكن است يك تب شديد باشد .
    هيات آرژانتيني از اظهار نظر در مورد اين گمانه زني خودداري كرد و تنها گفت كه مسي دچار گرفتگي بيني شده و به جاي تمرين در محوطه باز در يك محوطه بسته تمرين كرده است .
    ديدار آرژانتين و آلمان تكرار ديدار چهار سال پيش آنان خواهد بود كه به پيروزي چهار بر دو تيم اروپايي به ضرب پنالتي پس از تساوي يك بر يك آنها انجاميد.
    Last edited by CHEGUEVARA.; 02-07-2010 at 10:33.

15. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •