PES 2011 Box Art Revealed
مشاهده باكس آرت همه ي پلتفرم ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PES 2011 Box Art Revealed
مشاهده باكس آرت همه ي پلتفرم ها :
با تشکر از اساتید محترم و تمامی افرادی که اخبار جدید رو سریعا به سمع و نظر ما میروسنن.
یه خواهش دارم. اونم اینه که اگه براتون مقدوره این ویدئوهایی که داخل یوتـیوب هستش رو برادران دانلودش کنن و یه جایی اپش کنن که ماهایی که دارای فیلتـرنت هستیم ازش بهره مندشیم و شما رو دعا کنیم.
سپاسگذارم.
خوب باکس شات های بازی هم رونمایی شد...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS3
Xbox 360
PCکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PS2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PSPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Wii
منبع » PESFanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شهاب جان شرمنده، وقتی پست را ارسال کردم، متوجه شدم
Platform: PS3, Xbox 360, PC, PS2, PSP, WiiPES 2011 GamesCom Trailer
-------------------------------
کیفیت: Hi-Res
فرمت: MP4
حجم: 186 MB
زمان: 6:23
لینک دانلود...
این ویدیو را میتونید از لینک های زیر ببینید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: Prorevo و PESFanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگر در باکس شات امسال از لیونل مسی استفاده نمیکردند خیلی بهتر بود.پارسال هم مسی بود دیگه کمی خسته کننده میشه !
پارسال که تورس بود میشد یه جورایی نگاه باکس شات بکنی...
ولی امسال دیگه خیلی غیر قابل تحمل شده....
خوب اعضای سایت Prorevo به نظر میرسه روز پرکاری داشته باشند...
اونا حدود 31 دونه عکس از بازی در سایتشون قرار دادند که میتونید از لینک زیر عکس ها را ببینید...
(محور این عکس ها بخش ادیت بازیه و عکس های فوق العاده جالبی هستند؛ پیشنهاد میکنم حتماً ببینید.)
یه جور تبلیغ باید باشه که گیر دادن به این مسی!!! فعلا که گند زده... پارسال و توی 2010 هم مخلوتی از تورس و مسی بود. اگه دقت کرده باشین. با هم بودن!!!
مثلا فیفا 2010 رونی هستش.
هر سال یک نفر بود ولی اینا دیگه دارن شورشو در میارن گیر دادن به این مسی.
ولی خوب هرچی هست ما که نمیدونیم قضیه چیه!!!!
چهار تا ویدیو از تست گیم پلی کد 80% بازی در نمایشگاه GamesCom
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته: در ضمن ببخشید، لینکی که برای دیدن ویدیوی تریلر در پست قبلی گذاشته بودم، اشتباه بود؛ درستش کردم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fouladiali; 18-08-2010 at 16:45.
دارم سعی میکنم کاری بکنم که همه ی این ویدئو ها رو بیارم روی سرور خودم با لینک مستقیم و قابلیت Resume با سرعت بالا![]()
این عکس بشکه و شکلات چی بود توی بازی؟!
چیزهای عجیب غریبی توی قسمت ادیت بازی بود...ولی ویژگی های خوبی هم به اون اضافه شده
مثل قسمت وارد کردن Wallpaper به بازی و ویرایش استادیوم.
دوباره همون کله ها و صورت های عجیب غریب به بازی اضافه شدن...مثل همین سر مجسمه جزیره ایستر که به بازی اضافه شده
ولی همین که قسمت ویرایش استادیوم به بازی اضافه شده خیلی خوبه...حالا نمیدونم میشه استادیوم رو توی همون محیط ادیت بازی ساخت یا نه؟!
ولی این قسمت سوپرکاپ اروپا من رو جذب کرد که کاپیتان هم هر دو تیم جام ها رو با خودشون به داخل زمین میارن
توی این عکس ها بیشتر پیشرفت ها توی قسمت ادیت بازی نشون داده شده
من که هنوز نتونستم گیم پلی از بازی رو ببینم چونکه آخرای ترافیکمه و نمی ارزه 186 مگ رو دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)