دوستان لطفا کمتر اسپم بدین و گرنه ضررش رو خودتون و حجمی که مصرف می کنین می دید.
تشکر![]()
دوستان لطفا کمتر اسپم بدین و گرنه ضررش رو خودتون و حجمی که مصرف می کنین می دید.
تشکر![]()
والا پیج اون موقع خیلی بد باز می کنه. چه در حال دانلود باشی چه نباشی. که نمی دونم اصلا به چی ربط داره!!!
آمار دیشب روی یه سیستم 1.35 گیگ بود.
اون سیستم 200 مگ گذاشته بودم که زود تموم شده بود و خاموش شده بود سیستم.
فکر کنم معادل فارسی پیج; صفحه باشه
ببین یه علتیکه باز شدن صفحات کندتره میتونه از بالا بودن ping باشه که میتونی از خط فرمان بررسیش کنی
البته به اینم بستگی داره که چه صفحه ای را باز کنی مثلاً صفحات این فروم شبها دیر باز میشه که بخاطر پشتیبانگیریشونه ولی در مجموع برای من که باز شدن صفحات سایتها مشکل حادی نداره چون تنظیمات دانلود با utorrent رو بهینه کردم و در کنار دانلود با بالاترین سرعت ممکن; صفحات هم نسبتاً راحت باز میشه
نگو ... یهو دیدی برعکس شد
همینه دیگه ، باز میگن حجممون رو دزد برده
دیشب امتحان کردم اما سرعت از 20 بالاتر نمیرفت ، خوش به حالت ، حتما تا حالا آرشیو موویه هات تکمیل شده
بعد از آپتیمایز کردن شبانه چقد دانلود میکنی ؟ بگو تا ما هم آپتیمایز کنیم شاید یه بهره ای از شبانه بردیم![]()
صفحات قبلو ببینی بد نیست...
چه جلب(جالب)
تازگی مد شده هی کلمه ی انگلیسی بلغور شه!
آپتیمایز = بهینه
تنظیمات مناسب
...
رشد 16 برابري سرعت اينترنت کشورهاي عربي بدون افزايش تعرفه(1389/04/23)
شرکت مخابراتي Du که از بزرگترين عرضهکنندگان خدمات اينترنتي در خاورميانه محسوب ميشود و بيشتر کشورهاي عربي را تحت پوشش خدمات خود قرار داده است، اعلام کرد که بدون افزايش هزينه تعرفههاي خود سرعت اينترنت را براي عموم کاربران تا 16 برابر افزايش ميدهد.
به گزارش گروه ترجمه آژانس خبري فناوري اطلاعات و ارتباطات (ايستنا) به گفته اين شرکت، مشترکاني که از خدمات اينترنتي Du استفاده ميکنند از ماه آينده ميتوانند بدون پرداخت هرگونه هزينه اضافه 16 برابر سريعتر از قبل به اينترنت متصل شوند.
اين طرح از تاريخ اول آگوست براي مشتريان ثابت Du راهاندازي ميشود و پس از آن، از تاريخ 15 آگوست کليه کاربران خانگي ميتوانند اين اينترنت پرسرعت را در اختيار بگيرن
مرگ بر صبانت ساعت 3 شروع دانلودشه تا ساعت 4.30 تنها 2 مگابایت دانلود شد سرعت 0 و 1
---------- Post added at 04:21 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
حرومتون پول هامون و شبانه رو بردار صبانت
نمیشه حالا همینجا توضیح بدی ؟ باور کن حسش نیست نبش قبر کنیم
بابا ... پی اچ دی پرشین لنگ ، هرچی یو بگی ...
ای بهینه ساز ، ای تنظیمات مناسب![]()
ماشاالله خدا قبول کنه
![]()
ممنون از تذکرت
والا فعلا افتادم به جون دانلود برنامه و بازی. من کلا یه مدت جوگیر می شم میزنم توی خط.
یه موقع می زنم تو خط دانلود فیلم.
ولی خوب الان دارم یه آرشیو جالب درست می کنم از نرم افزار.
احتمالا سرعتت بالا نمی ره مال استفاده خیلی زیاد مرکزتون از شبانه باشه.
دیشب رکورد جالبی زدم.
با یه سیستم 1.5 گیگ دانلود کردم و 300 مگ از مابقی دانلود هام موند.
با اون یکی سیستم هم 1.4 گیگ رو که گذاشته بودم کامل دانلود شد. به عبارتی حدود 3 گیگ دانلود کردم.
راستی سرعت دانلود به سروری که ازش دانلود می کنی هم بستگی داره البته. مثلا از سرور های قوی دانلود کنی سرعتت خیلی بالاتره تا وقتی که از یه سرور بیخودی دانلود کنی.
حالا چرا شبانه رو برداره؟ حسودیت می شه ما شبی 3 گیگ دانلود می کنیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)