البته مدتیه که سرعت کم شده همونطور که ملاحظه میفرماییید.
البته مدتیه که سرعت کم شده همونطور که ملاحظه میفرماییید.
لينك خبر رو بزار مي خوام تو پست اول قرارش بدم دستت درد نكنه.
دوشنبه، 3 خردادماه 138906:03 PM
May 24, 2010
واگذاري اينترنت پر سرعت مخابرات در کرج
مدير کل مخابرات استان تهران از آغاز واگذاري اينترنت پر سرعت(ADSL) در شهرستان کرج خبر داد و گفت: متقاضيان اينترنت پر سرعت در کرج مي توانند به مراکز مخابراتي اين منطقه مراجعه کنند.
"محمد روح اللهي" روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا در مورد روند واگذاري ADSL گفت: شرکت مخابرات از بهمن ماه سال گذشته واگذاري ADSL در استان تهران را آغاز کرد و تاکنون 30 هزار پورت اينترنت پر سرعت به متقاضيان واگذار شده است.
وي با بيان اينکه برنامه شرکت مخابرات استان تهران واگذاري يک صد هزار پورت پرسرعت در مرحله اول است ، افزود: در صورت تامين تجهيزات مورد نياز ، اين شرکت توان واگذاري يک ميليون ADSL را دارد.
روح اللهي گفت: سفارش تجهيزات 350 هزار پورت جديد را نيز داده ايم که تا آبان ماه سال جاري تامين خواهد شد .
گفتني است، واژه ADSL معرف نوعي ارتباط اينترنتي پرسرعت است که امکان استفاده هم زمان از اينترنت و تلفن را فراهم مي کند. روزانه هزاران نفر در جهان به استفاده از اين فنآوري رو مي آورند و آن را جايگزين ساير روش هاي ارتباطي مي کنند. در اين روش ارتباطي با وجود آنکه براي اتصال به اينترنت از سيم تلفن استفاده مي شود، به خاطر ويژگي فني خاص ، خط تلفن اشغال نمي شود و استفاده همزمان از اينترنت و تلفن را براي کاربر امکان پذير مي سازد .
سرعت بالا ( تا 40 برابر ارتباط dial-up )، عدم نياز به سيم کشي مجدد و اتصال 24 ساعته به اينترنت از ساير ويژگي هاي اين روش ارتباطي است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرامست....
در وبلاگ بزرگترین اپراتور وایمکس کشور یعنی مبین نت آمده که به زودی محدویت سرعت 128 برداشته خواهد شد. ان شاء الله
پاسخ به سئوالات ۷
1- با توجه به آنکه شرکت های وارد کننده تجهیزات انتهایی سمت مشترک می بایست با مبین نت هماهنگی بعمل آورند و هنوز شرکتی در این خصوص با مبین نت مذاکره ننموده است، تنها مودم های مبین نت امکان استفاده از خدمات مبین نت را در حال حاضر دارد. لذا بدون خرید مودم از مبین نت امکان استفاده از خدمات موجود نمی باشد.
2- مودم ها می بایست با استاندارد 802.16e و در فرمانس 3.5 گیگاهرتز عمل نمایند.
3- خبر اعلام شده در خصوص واگذاری خدمات از ابتدای خرداد ماه صحت ندارد و هنوز این دو اپراتور در حال مذاکره می باشند و تاییدیه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص خرید سهام مبین نت توسط همراه اول صادر نشده است.
4- با توجه به اینکه ارائه خدمات با قیمت های زیر 20.000 تومان برای اپراتورهای وایمکس توجیه اقتصادی ندارد، با این حال مبین نت سعی در ارائه یک طرح اینترنت خانگی زیر این قیمت دارد که نیاز به تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دارد.
5- به زودی این محدودیت به سرعت بالاتری افزایش خواهد یافت.
6- در طرح های اینترنت پرسرعت چنین امتیازهایی وجود خواهد داشت.
7- اگر ممکن است بر روی نقشه با استفاده از ابزار maps.google.com و یا Google Earth طول و عرض جغرافیایی محل موردنظر را اعلام فرمایید تا در خصوص نحوه پوشش آن به شما اطلاعات دقیق ارائه گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر تو پست اول قرار گرفت ممنونم ak313
جدی نگیر...........
اینجا نمی شه از این کارا کرد .خیلی مشکلی نیست از لحاظ قطعی ولی یه جورایی فک کنم ip رو دس کاری می کنن.تنظیم مودم ممکنه عذاب آور باشه...من تو یه سال بیرون داشتم به مودم اصلا دست نزدم.فقط یکی دوبار dns شبکه رو دست زدم.ولی مجبور شدم برا این اینترنت فریمویر رو عوض کنم.مودم رو هارد ریست کنم.ریست فکتوری بکنم وآخرش هم فعلا فقط با بریج وصل شدم.ولی مشکلات این جوری اونقدر هم زیاد نیست.
چون مقدار سرعت کم و زیاد نمیشه ،نمیشه معمولا همراه دانلود وبگردی کرد.اگه مشکل 25-30 تومن مایه نداری همون جا واستا
اولا پینگی که مهرداد عکسش رو گذاشته و اگه راست میگه یبار دیگه تست کنه ببینیم همونه یا نه با مال ما فرق داره (رجوع شود به 2 صفحه قبل هم من گذاشتم هم سردار) ثانیا کمبود اگه میگید هست اونهم بواسطه تحریم البته عذر بسیار موجهیه در صورتی که کمبود نیست نمیخوان بدن چنان که چند ساله قانون زپیلاشکی وضع کردن که 128 بالاتر نباید به ملت داده بشه اگر در باب میزان آپلود مداقه کنید و سرعت قبلی 32 نه بخاطر کمبود و تحریم و این حرفا بلکه دقیقا بخاطر مسایل سیاسی بود و میزان سرعت هم بخاطر همینه و اساسا وارد شدن مخابرات بعنوان سرویس دهنده هیچ انگیزه ایی نداره الا همین که عرض کردم.
قدیم کتاب و اعلامیه بود راحت میشد کنترل کرد ولی این اینترنت ذلیل شده رو نمیشه راحت کنترل کرد.
یه کم دیگه صبر کنی دیگه لازم نیست چیزی رو کنترل کنید بالاخره هر پیرمردی یه روزی می میره دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)