سلام . خوبی حسین جان . اگه برات ممکنه کل قیمت بازیکنای من رو بهم بگو . ممنــون
سلام . خوبی حسین جان . اگه برات ممکنه کل قیمت بازیکنای من رو بهم بگو . ممنــون
حسین جان راستی این آپشن فایلی که برا نقل وانتقالات گذاشتی یکی دوتا مشکل داره .
- دروازه بانها تعدیل نشدند
- غیر از لیگ انگلیس لیگهای دیگه تعدیل نشدند
- آپشن فایلت برا نقل و انتقالات به روز نیست و بازیکنایی که جدیدا ترانسفر شدند تو این آپشن فایل اعمال نشدند
آرمین جان داری اشتباه میکنی بجز مورد آخر بقیه موارد درستن بعنوان نمونه ازمورد دوم میتونی تواناییهای یکی دو تا بازیکن رو بزاری مثلا مسی و رونالدو .
من فردا قیمت بازیکنان شما رو میذارم یک کم وقت گیره اینکار .
حسين جان پس دستت درد نكنه همون مال تيم منم حساب كنم ببينم دخل و خرجم چي ميشه
---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
تبريك
حسین جان اینم بگم که من این آپشن فایلی رو که گذاشتی رو به جای آپشن فایله خودم قرار دادم بعد میخواستم برم داجل بازی ارور دونت سند رو میداد. مجبور شدم سیو لیگ رو ( PES2010_LC03) از قسمت سیو بیارم بیرون .بعد که رفتم داخل درست شد و ارور نداد. یعنی ممکنه به خاطره سیو لیگ باشه ؟
آرمین جان این آپشن فایل مال پچ PESEDIT بود اما آپشن فایل مسابقات مال پچ SM PATCH هستش . توی این فایل فقط آمار توانایی بازیکنان رو مد نظر داریم لازم نیست شما حتما برای توی مد لیگ .
منظورت رو نفهمیدم . میگم که اون آپشن فایلی رو که شما گذاشته بودین وگفته بودید که قدرت بازیکنای تمام لیگ ها تعدیل شده , من همون رو دانلود کردم وریختم تو پوشه کنامی . بعد رفتم آمار بازیکنای لیگهای دیگه رو نگاه کردم ولی هیچ فرقی نکرده بود ! حالا نمی دونم مشکل از کجاست![]()
![]()
Last edited by Armin 7; 17-02-2010 at 01:45.
الان شما میگی آمار ژاوی توی این تصویر تعدیل نشده ؟ الان همه چیز توی این تصویر درسته من متوجه نمیشم ایراد شما به چیه ؟ الان مگه ژاوی بازیکن لیگ اسپانیا نیست خب اینکه الان قدرتهاش تعدیل شده دیگه ! من امروز این قدرتها رو تعدیل کردم قبلا آمار قدرتهای این بازیکن اینها نبودن اصلا .
حسین جان من این چند صفحه آخر رو نخوندم شما چه جوری قیمت بازیکنان رو در میاری؟برات سخت نیست؟ اگه کمک خواستی من هستم.
حالا اگه میشه قیمت این بازیکنان رو بگو چه قدره:
گورکوف(بوردو)
روبن و ریبری(بایرن مونیخ)
گودجانسن(تاتنهام)
اینیستا
دنیل آلوز
منز(رم)
بالوتلی(اینتر)
آگبانلاهور(استون ویلا)
جووینکو(یوونتوس)
ببخش منو که لیستم یکمی زیاد شد.راستی قیمت بازیکنان تیم من چه جوری هست؟خیلی پایین نباشه![]()
خب منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.وبازیه وحیدم که گفت نمی تونه بازی کنه زدم رفت با نتیجه ی 0 -0 مساوی شد.البته من تنظیمات line up و mark و team style هم براش گذاشتم اما این نتیجه به دست اومد.به این ترتیب پرونده ی نیم فصل اول بسته شد.
سیو بازی
حسین جان قیمت بازیکنای منم دربیار ضمنا قیمت این بازیکنارو هم در بیار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داوید ویا
فرانک ریبری
سرجیو راموس
مایکون
میروسلاو کلوزه
روبن
بقیه ی کاندیدام هم که بچه ها گفتن دستت درد نکنه.
Last edited by SHADEL; 17-02-2010 at 06:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)