بعدا یه سوال الان تعرفه هاش چه طورین حجم بیشتر از 2گیگ هم داره؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعدا یه سوال الان تعرفه هاش چه طورین حجم بیشتر از 2گیگ هم داره؟؟؟؟
خواهشا اگه رفتید نتیجه را همینجا اعلام کنید . من چند روز پیش تماس گرفتم جواب درست حسابی ندادن. و گفتن معمولش اگه از سرور خوب دانلود کنید باید بین 50 تا 70 باشه .
در ضمن حالا بدتر نشه! بیان سرعتای 256 هم نصف کنن نامردا؟؟!!![]()
ببین کسی ا اعضای خونه با موبایل از طریق وایرلس کانکت نشده. نهایتا پسورد وایرلستو عوض کن و یه رمز طولانی با ترکیبی از حروف و رقم بذار . نوع پسورد هم حتما wpa2 انتخاب کن.
در تاپیک های شهر های دیگه هم نوشتن که ترافیکشون کم شده یعنی قضیه فقط مختص اراک نیست.
یکی از بچه ها هم در همونجا نوشته بود که بخاطر شکایت isp ها مخابرات ترافیک رو کم کرده!
ترافیک به کنار، چرا سرعت کم شده؟
تبریک دکی بابت رنگی شدن![]()
مملکت مارو ببین !! خوبه دیگه بجای رقابت با مخابرات میرن شکایت میکنن!!
راستی متن شکایتشون چی میتونه باشه؟؟؟!!
پس چرا وقتی ما از ispها شکایت میکنیم - تغییری حاصل نمیشه و نتیجه ای نمیگیریم ؟
مخابرات اگه به خاطر ispهای دیگه این کار کرده باشه واقعا خیلی ........ .
مخابرات باید دقیقا برعکس الان عمل میکرد و یه حال اساسی به کاربرانش میداد(با افزایش سرعتو ....)
بدین وسیله این جانب آقای بووووق از شما مودبانه در خواست میکنم
تمام
آخه عزیزم من و شوما رو چه به شکایت بشین از اینترنت دیال آپی مخابرات عزیز تقدیمت کرده به اسم پرسرعت استفاده کن تا یه پولی هم گیر این مادر مرده ها بیفته
واقعا که چی ؟؟؟؟؟
اگه جرات داری بگو
تماس گرفتم گفتن چشب حتما انجام امر میشه سرورم اگه مایلیت یه سیم کارت همراه اول هم به شما هدیه بدیم با 1000000000000000000میلی ثانیه مکالمه رایگان
بچه ها به هرحال یواش یواش اینترنت ملی داره میاد رو کار بریم جلو در مخابرات یه تشکر اساسی ازش بکنیم
سلام.دوستان من الان 3 ماه هست اینترنت از مخابرات گرفتم به خدا پشیمون شدم،بابا گند زدن با این سرعتشون، آخه 512 کجای دنیا سرعت دانلودش متغییر بین 10 تا 50 کیلو بایته؟
ما خونمون 12 متری ملکه،وقتی گذرگاه بودم سرعت خوب بود بین 80 تا 130 بود ولی الان، دوستان شما سرعتتون چجوریه؟
پنجشنبه 3 روز مانده به پایان ماه رموضون![]()
از ما هم دقیقا اینجوریه- سرعت متغیره
عکس زیر ببینید مثلا سرعت 512 هست . الان یک ساعته که اصلا سرعت از 25 بالاتر نرفته و میانگینش هم نهایتا 19یاشه:
![]()
Last edited by behrooz3229; 16-08-2012 at 08:39.
کسی اینجا 2 مگ داره بگه سرعتش دانلودش چنده؟ماه دیگه میخوام برم بگیرم اما کمی دودلم و میترسم سرعت کم باشه!
قیمتش که با 512 مو نمیزنه فقط ترافیک کمتره که اون هم گور باباش،میسوزیم و میسازیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)