تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 1291 اولاول ... 555951011021031041051061071081091151552056051105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض وایمکس برای کافی نت

سلام دوستان من یه کافی نت دارم که از adsl شرکت پارس آنلاین استفاده میکنم 256 مگابایت و 30 گیگ محدود با قیمت 65 تومان . و وایمکس مبین نت هم با سرعت 512 و ترافیک نامحدود با قیمت 60 تومان ارائه میشه که رو کاغذ خیلی با صرفه تره .!
    قصد دارم برا کافی نت وایمکس مبین نت بخرم میخواستم بپرسم آیا کسی تا به حال از وایمکس استفاده کرده ؟؟؟
    ایا برای کافی نت میشه به وایمکس اعتماد کرد .مثل ا÷راتور دوم ایرانسل جان مشکل انتن وقطعی نداشته باشه ؟
    در مورد وایمکس ایرانسل چیزای خوبی نشنیدم که همه بر میگرده به بدی خدماتش ولی ایا استفاده از تکنولوژی وایمکس هنوز زوده ؟؟؟
    اگه کسی در این مورد (استفاده از وایمکس برای کافی نت )و اینکه خوبه یا نه اطلاعاتی داشته باشه بگه تا همه استفاده کنیم . قبلا از همکاریتون ممنونم بچه ها

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وایمکس رو برای طبقه همکفی میخام که دور ساختمان هم پر از ساختمان های بلنده میخواستم بدونم روی کیفیت سیگنال تاپیر میزاره ؟ چه نوع مودمی برای منزل پیشنهاد میدید ؟
    شما تو سایت وایمکس ایرانسل هم بری نوشته کاربرد مودم خارجی برای جاهایی است که پر از ساختمان است و ساختمان ها جلو دید را می گیرند .

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام مشكل خيلي عجيبي دارم 12 روز ميشه كه وايمكس 128 شش ماهه 3 گيگ گرفتم. بعد از 1 گيگ استفاده سرويس قطع شد زنگ زدم پشتيباني گفتند كه چون از وسط ماه اينترنت گرفتي 1 گيگ به حسابت ريختيم از ماه بعد 3 گيگ مي ريزيم چند روز بعد كه رفتم حسابم رو چك كردم ديدم كه نوشته شما اعتبار كافي نداريد و اينترنت شما تا 5 روز ديگر قطع مي‌شود چند بار زنگ زدم پشتيباني اونام مثل من تعجب كردند كه شش ماهه چجوري اعتبار براي 1 گيگ نداره تا امروز اول ماه كه يه sms اومده ميگه شما 250 ريال !!!!‌ بدهي داريد بايد تا 3 روز اين بدهي رو پرداخت كنيد زنگ زدم پشتيباني يه سري چرت و پرت گفت و يه شماره بهم داد گفت تا 24 ساعت مشكل شما حل ميشه (الان 7 روز كه اين رو ميگن) من گفتم 25 تومن ديگه چيه هستش رفتم يه كارت شارژ 1000 تومني گرفتم تا باهاش وصل شم به اين اينترنت . كلا بايد 3*6 = 18 گيگ به حسابم مي‌ريختن ولي الان 1 گيگ به حسابم ريختم دستم هم به هيچ جايي بند نيست اين قدر زنگ زدم به 707 ديگه جوابم رو نمي‌دن !!!!‌ نمي دونم بايد چي كار كنم مي‌خواستم بدونم كسي هستش كه مشكلش مثل من باشه ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من با معرفی نامه از نظام پزشکی گرفتم.اهواز هستم. سرعت دانلود از 100 هیچ وقت کمتر نمیشه.

سلام
    یه چند روزیه دارم درباره وایمکس تو اهواز تحقیق میکنم تا به توضیحات مفید شما برخوردم بیزحمت چندتا سوال داشتم
    1:اگه مودم wifi گرفتی تا چقدر برد داره ایا بیرون از فضای خونه هم جواب میده؟ کلا چقدر برد داره؟
    2:تا الان قطی داشته؟ چقدر؟
    3:من هم میخام 512 محدود بگیرم، کلا راضی هستی؟ اگه مشکل یا ایراد خاصی نسبت به ADSL داره بگید.
    4:کل پروسه ثبت نام تا دریافت اینترنت چقدر طول کشید؟

ممنون میشم اگه به همش جواب بدین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من وایمکس رو برای طبقه همکفی میخام که دور ساختمان هم پر از ساختمان های بلنده میخواستم بدونم روی کیفیت سیگنال تاپیر میزاره ؟ چه نوع مودمی برای منزل پیشنهاد میدید ؟
    این بستگی داره به CPE هایی که سمت شما هست اگر زیاد باشه مسلما سیگنال شما هم بیشتره این رو باید کارشناسان شرکت بیان چک بکنند مثلا انتظار نداشته باشید جایی که موبایل آنتن نداره وایمکس آنتن بده مثل زیر زمین یا پارکینگ.
    کلا 3 مدل داره. اگر دو مدل داخلی که مدل Wi Fi دار رو پیشنهاد میکنم ککه قابلیت Voip داره و بعدا خیلی به کار میاد. یک مودم بیرونی هم داره که اگر مودم داخلی جواب نداد باید اون رو وصل کنید متاسفانه مثل مودم Adsl نیست که به وفور داخل بازار باشه.
    البته من بنا به دلایلی سرویس مبین نت رو پیشنهاد میدم باز می تونید تحقیق کنید.

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

سلام دوستان من یه کافی نت دارم که از adsl شرکت پارس آنلاین استفاده میکنم 256 مگابایت و 30 گیگ محدود با قیمت 65 تومان . و وایمکس مبین نت هم با سرعت 512 و ترافیک نامحدود با قیمت 60 تومان ارائه میشه که رو کاغذ خیلی با صرفه تره .!
    قصد دارم برا کافی نت وایمکس مبین نت بخرم میخواستم بپرسم آیا کسی تا به حال از وایمکس استفاده کرده ؟؟؟
    ایا برای کافی نت میشه به وایمکس اعتماد کرد .مثل ا÷راتور دوم ایرانسل جان مشکل انتن وقطعی نداشته باشه ؟
    در مورد وایمکس ایرانسل چیزای خوبی نشنیدم که همه بر میگرده به بدی خدماتش ولی ایا استفاده از تکنولوژی وایمکس هنوز زوده ؟؟؟
    اگه کسی در این مورد (استفاده از وایمکس برای کافی نت )و اینکه خوبه یا نه اطلاعاتی داشته باشه بگه تا همه استفاده کنیم . قبلا از همکاریتون ممنونم بچه ها
    فقط در مورد وایمکس ایرانسل باید بگم واقعا نامحدود نیست طبق گفته خودشون . بقیه سوالات راجع به مبین نت رو هم داخل تاپیک مربوطه بپرسید.

7. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    یه چند روزیه دارم درباره وایمکس تو اهواز تحقیق میکنم تا به توضیحات مفید شما برخوردم بیزحمت چندتا سوال داشتم
    1:اگه مودم wifi گرفتی تا چقدر برد داره ایا بیرون از فضای خونه هم جواب میده؟ کلا چقدر برد داره؟
    2:تا الان قطی داشته؟ چقدر؟
    3:من هم میخام 512 محدود بگیرم، کلا راضی هستی؟ اگه مشکل یا ایراد خاصی نسبت به ADSL داره بگید.
    4:کل پروسه ثبت نام تا دریافت اینترنت چقدر طول کشید؟

ممنون میشم اگه به همش جواب بدین
    1-برد برای یک خانه ویلایی 400 متری کافی است
    2-قطع نداشتم
    3-فعلا چیزی از DSL کم نداره
    4- 4 روز تا آوردن مودم و فعال شدن اکانت به شرط اینکه ثبت نام و پرداخت شما اینترنتی باشد.

9. 2 کاربر از masa_1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آیا شما آنتن اضافی قابل نصب به مودم داخلی رو سراغ دارید یا اینکه روش ساختشو بلده کسی ؟؟؟؟
    من مشکل آنتن دهی زیادی دارم و فقط پشت پنجره طبقه بالا اونم 2 تا چراغ آنتن میده ممکنه ایجوری کمک بشه؟
    ممنون از دوستان
    من تو خون ام كه طبقه پايين بود با واي فا اصلا 1 چراغ روشن هم نداشتم . رفتم تو حياط و آنقدر گشتم تا 1 جهت آنتن داد آمدم داخل اتاق روي ديوار همون جهت نصب كردم با يك چراغ روشنا لبته من افقي نصب كردم . بعد هم از يك قوطي آلمينيومي نوشابه براي كمك آنتن استفاده كرد 2 سر قوطي را بريدو وبعد لوله بدست آمده را نيز از درازا بريدم تا يك ورق درست شد سپس به آنتن سمت راست وصل كردم الان 0 چراغ من 3 چراغ روشن است.

البته ميتوانيد آنتن هاي واي فاي 17 db هم از بيرون بگيريد فقط دقت كنيد فيش آنتن به فيش واي فاي شما بخورد ميتواني انتن را باز كنيد ببريد مغازه تا موقع خريد مطمئن شويد.

11. 2 کاربر از tetis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل من با وایمکس

سلام به همه دوستان و با تشکر از راهنمایی همه شما در این تاپیک
    من دیروز ثبت نام اینترنتی برای سرویس 128 پایه انجام دادم و شناسه و پسورد رو دریافت کردم. وقتی به بانک رفتم تا مبلغ 80000 تومان هزینه اولیه رو پرداخت کنم گفتن که شناسه شما رو قبول نمیکنه. این در حالیه که خودم با اون شناسه و پسورد میتونم وارد پنلم تو ایرانسل بشم. امروز دوباره به بانک رفتم شاید فرجی بشه اما نشد تا اینکه متوجه گزینه پرداخت اینترنتی شدم. با عابربانک تجارت یکی از دوستان پولو پرداخت کردم و اعلام کرد که پرداخت انجام شد و نتیجه اون تا 24 ساعت آینده در حساب شما منعکس میشه. میخوام بدونم دوست دیگه ای این مرحله 24 ساعته رو گذرونده و پول واقعا به حساب واریز میشه بعد از 24 ساعت؟
    آخه یعنی چی کگه پولی که اینترنتی میریزه تو حساب بعد از 24 ساعت معلوم بشه و همون موقع نشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

امروز برای من ایمیل و اس ام اس از طرف ایرانسل اومد با این مضمون که:
    "چون موجودی حساب شما کافی نیست نمی توانیم به درخواست شما مبنی بر تغییر طرح تعرفه عمل کنیم."
    در حالی که من اصلا هیچ درخواستی برای تغییر تعرفه نداده بودم.

نتیجه گیری: حتما اکانت اعتباری بخرید و هیچ وقت نذارید پول اضافه توی حسابتون بمونه. چون این سیستم هوشمند (!) ممکنه بدون مشورت با شما پولتون رو صرف کارهایی بکنه که خودش صلاح می دونه!

در پاسخ به آقای tesla47 در مورد قطعی:
    حدود 10 روزه که از حدود ساعت 11 شب تا ساعت 2-3 صبح کلا اینترنتش قطع می شه. ضمنا مودم من هر سه چراغش روشنه. یعنی ایراد از آنتن دهی نیست... ایراد از خود ایرانسله. البته سرعت دانلود در 10 روز اخیر در بقیه ساعات روز هم چندان تعریفی نداشته و در تعرفه 128، سرعت دانلود به جای 16 حدود 9 و 10 می چرخه. گاهی هم دانلود کار می کنه ولی آپلود کار نمی کنه! البته من 3 ماهه که از وایمکس استفاده می کنم... همیشه این طور نبوده. قبلا خیلی خوب بود... توی هر ماه فوقش 6-5 ساعت اینترنتش قطع می شد ولی الان 10 روزه که این طوری شده... همین امشب هم این طور بود ولی الان که ساعت 3 صبح هست ظاهرا همه چیز دوباره درست شده.
    Last edited by 3jokes_x; 24-08-2010 at 02:08.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز برای من ایمیل و اس ام اس از طرف ایرانسل اومد با این مضمون که:
    "چون موجودی حساب شما کافی نیست نمی توانیم به درخواست شما مبنی بر تغییر طرح تعرفه عمل کنیم."
    در حالی که من اصلا هیچ درخواستی برای تغییر تعرفه نداده بودم.

نتیجه گیری: حتما اکانت اعتباری بخرید و هیچ وقت نذارید پول اضافه توی حسابتون بمونه. چون این سیستم هوشمند (!) ممکنه بدون مشورت با شما پولتون رو صرف کارهایی بکنه که خودش صلاح می دونه!

در پاسخ به آقای tesla47 در مورد قطعی:
    حدود 10 روزه که از حدود ساعت 11 شب تا ساعت 2-3 صبح کلا اینترنتش قطع می شه. ضمنا مودم من هر سه چراغش روشنه. یعنی ایراد از آنتن دهی نیست... ایراد از خود ایرانسله. البته سرعت دانلود در 10 روز اخیر در بقیه ساعات روز هم چندان تعریفی نداشته و در تعرفه 128، سرعت دانلود به جای 16 حدود 9 و 10 می چرخه. گاهی هم دانلود کار می کنه ولی آپلود کار نمی کنه! البته من 3 ماهه که از وایمکس استفاده می کنم... همیشه این طور نبوده. قبلا خیلی خوب بود... توی هر ماه فوقش 6-5 ساعت اینترنتش قطع می شد ولی الان 10 روزه که این طوری شده... همین امشب هم این طور بود ولی الان که ساعت 3 صبح هست ظاهرا همه چیز دوباره درست شده.
    سرویس مبین نت که دیگه اعتباری نداره درسته. میشه مشکلاتی که داشتید تو چند مورد به طور خلاصه بگید چون فکر کنم تا چند هفته دیگه کاربرهایی که ثبتنام کردن سرویسشون وصل بشه و بتونیم مشکلات ایرانسل و مبین نت رو مقایسه کنیم و به نتیجه خوبی برسیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •