کسی ایا میدونه واسه این که قطعات ماشین رو بتونم زودتر بگیرم و کارم زود تر راه بیوفته چکار باید بکنم من به 09644 زنگ زدم و شکایت ثبت کردم اما خبری از جواب نیست
کسی ایا میدونه واسه این که قطعات ماشین رو بتونم زودتر بگیرم و کارم زود تر راه بیوفته چکار باید بکنم من به 09644 زنگ زدم و شکایت ثبت کردم اما خبری از جواب نیست
دوست گرامی
از طریق شکیت و تلفن کاری پیش نمیره.
فقط باید صبر کنی از هر طریق دیگه به جواب نمیرسی
باید مرتب از طریق نمایندگی پیگیری کنی
والا به خدا اونا میگن از دست ما هیچ کاری بر نمیاد
Last edited by pishooo2; 14-02-2012 at 22:44.
اقا بالاخره فهمیدم چطور میشه ایرانخودرو رو ترکوند تا بهت زنگ بزنن دیروز تو وبگردی هام به شماره تلفن:
معاونت بازرسی گروه صنعتی ایران خودرو
اماده دریافت انتقادات پیشنهادات و شکایات در سطح گروه می باشد:
نمابر: ۴۸۹۰۴۸۹۰-۰۲۱
تلفن پیام گیر: ۴۸۹۰۴۸۹۱-۰۲۱
شماره ارسال پیام کوتاه : ۳۰۰۰۳۷
صندوق پستی تهران: ۱۳۸۹۵-۱۷۶
پست الکترونیکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخوردم و تماس گرفتم و شمارمو گذاشتم امروز صبح بالای 20 تماس از ایرانخودرو داشتم که گفن تا 4 روز دیگه باید ماشین رو بهم بدن اگر ندادن اقاهه گفت باباشونو در میارم![]()
من كه 217 تا باهاش رفتم.البته رو بنزين.با گاز بيشتر از 207 ديگه نرفت كه نرفت!!!!
مرسي از اطلاع رسانيتون.ايشالا كه كار كسي به اين جاها نيفته و ماشينتونم زودتر به دستت برسه.خيلي ضدحاله ماشين 0 گيلومتر اينطوري دست آدمو بذاره تو حنا.
بابا تورو خدا نکن همچین موتورش قدرت داره ولی جنبه نداره تمام اون فلزات توی موتور از پیستون بگیر تا سرسیلندر و واشر فلزیش تمامش اب شده بود نکن همچین به درد من دچار میشیا
راستی یه سری اطلاعات جدید به دستم رسیده دیروز بعد از ظهر رفتم نمایندگی تا اسم معاونت بازرسی رو اوردم یارو برق 3 فازش پرید گفتم من بهشون گفتم که نمایندگی کارشو انجام داده اما ایرانخودرو جوابگو نیست یارو اولش فکر کرد خالی میبندم اما بعدش پاشد منو برد تو دفتر نشوند چایی اورد واسم بعدش گفت ما لیست قطعاتو راستش هنوز نفرستادیم واسشون در صورتی که تا روز قبلش میگفت فرستادیم اما جواب ندادن شما تا روز شنبه به ما مهلت بدین ما ارسال میکنیم گفتم یعنی چی پس بگو چرا اونا میگفتن از ما نیست از شما مشکل داره
خلاصه گفت 5شنبه میفرستم واستون لیست قطعشو کلی معضرت خواهی کرد فهمیدم که اینا از معاونت بازرسی میترسن منم همش اسم معاونت بازرسی میاوردم ای حال داد که نگو
به یارو هم گفتم معاونت بازرسی گفته به من که فردا بهت زنگ میزنم خبر بده ببینم این نمایندگی چکار کرده واسه تو یارو دیگه اخرش گفت تقصیر از ما بوده معضرت میخوام و گفت تورو خدا از ما چیزی نگین و منم قول میدم که فردا لیست رو بدم![]()
اینا همشون همینطوری هستن
چند وقت پیش سنسور دنده عقب واسه من یا کار نمیکرد یا بوق ممتد میزد
بعد بردم نمایندگی گفت باشه کار یک ساعته منم ماشین رو گذاشتم گفتم میرم جایی و برمیگردم دیگه درسته حتما اتفاقا کارم حدود 2 ساعتی طول کشید بعد رفتم تحویل بگیرم میگه هنوز کاری نکردیم برو عصر بیا منم گفتم باشه مشکلی نیس رفتم عصر اومدم میگه قطعه نداریم ماشین رو هم صندلیش رو باز کردیم بزار فردا بیا ببرش
منم یه خورده سر و صدا کردیم که چرا قطعه نداشتید از صبح نگفتید خلاصه ماشین رو گذاشتیم فردا گفتیم دیرتر هم بریم که معطل نشیم
ساعت 11 اینا بود فک کنم رفتم میگم ماشین رو تحویل بدید گفت ما دیرور گفتیم که قطعه نداریم بیا ماشینت رو ببر با یه لحن بد . منو بگو کفری شدم گفتم زنگ میزنم بازرسی بیاد تکلیف منو با ای نمایندگی مشخص کنه خلاصه طرف یه چند جا برم زنگ زد واسه قطعه خلاصه توی یه نمایندگی برام پیدا کرد یه نامه هم داد دستم رفتم نیم ساعته کارم رو راه انداختن![]()
حرفات همه درست اما بدبختیه من اینه که نمایندگی اشناست خیر سرم من اطمینان کردم که حرفاشون همه درسته اما وقتی گفت ما هنوز لیست رو ندادیم میخواستم بزنم.....
والا به خدا بدبختیم همینه که بر میدارن ماشینو دل و رودشو باز میکنن که ادم نتونه بره جای دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)