تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 472 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی ایا میدونه واسه این که قطعات ماشین رو بتونم زودتر بگیرم و کارم زود تر راه بیوفته چکار باید بکنم من به 09644 زنگ زدم و شکایت ثبت کردم اما خبری از جواب نیست

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

کسی ایا میدونه واسه این که قطعات ماشین رو بتونم زودتر بگیرم و کارم زود تر راه بیوفته چکار باید بکنم من به 09644 زنگ زدم و شکایت ثبت کردم اما خبری از جواب نیست

دوست گرامی
    از طریق شکیت و تلفن کاری پیش نمیره.
    فقط باید صبر کنی از هر طریق دیگه به جواب نمیرسی
    باید مرتب از طریق نمایندگی پیگیری کنی

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدمات پس از فروشش فعلا بع دلیل کمبود قطعات زیاد راضی کننده نیست.
    دوست گرامی
    از طریق شکیت و تلفن کاری پیش نمیره.
    فقط باید صبر کنی از هر طریق دیگه به جواب نمیرسی
    باید مرتب از طریق نمایندگی پیگیری کنی
    والا به خدا اونا میگن از دست ما هیچ کاری بر نمیاد
    Last edited by pishooo2; 14-02-2012 at 22:44.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بالاخره فهمیدم چطور میشه ایرانخودرو رو ترکوند تا بهت زنگ بزنن دیروز تو وبگردی هام به شماره تلفن:
    معاونت بازرسی گروه صنعتی ایران خودرو
    اماده دریافت انتقادات پیشنهادات و شکایات در سطح گروه می باشد:
    نمابر: ۴۸۹۰۴۸۹۰-۰۲۱
    تلفن پیام گیر: ۴۸۹۰۴۸۹۱-۰۲۱
    شماره ارسال پیام کوتاه : ۳۰۰۰۳۷
    صندوق پستی تهران: ۱۳۸۹۵-۱۷۶
    پست الکترونیکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برخوردم و تماس گرفتم و شمارمو گذاشتم امروز صبح بالای 20 تماس از ایرانخودرو داشتم که گفن تا 4 روز دیگه باید ماشین رو بهم بدن اگر ندادن اقاهه گفت باباشونو در میارم

6. 3 کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رفيق اول و اخر تقصير خودته ميخاستي 200 تا باهاش نري
    با ماشين ايراني 120 هم ريسكه چه برسه 200 تا...!!!
    منم همونطور كه گفتم ef7 بيخيال شدم ديروز رفتم پارس اتومات ثبت نام كردم گفتن 30 روز ديگه تحويل ميدن.
    من كه 217 تا باهاش رفتم.البته رو بنزين.با گاز بيشتر از 207 ديگه نرفت كه نرفت!!!!

8. این کاربر از ikia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا بالاخره فهمیدم چطور میشه ایرانخودرو رو ترکوند تا بهت زنگ بزنن دیروز تو وبگردی هام به شماره تلفن:
    پست الکترونیکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برخوردم و تماس گرفتم و شمارمو گذاشتم امروز صبح بالای 20 تماس از ایرانخودرو داشتم که گفن تا 4 روز دیگه باید ماشین رو بهم بدن اگر ندادن اقاهه گفت باباشونو در میارم
    مرسي از اطلاع رسانيتون.ايشالا كه كار كسي به اين جاها نيفته و ماشينتونم زودتر به دستت برسه.خيلي ضدحاله ماشين 0 گيلومتر اينطوري دست آدمو بذاره تو حنا.

10. این کاربر از ikia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كه 217 تا باهاش رفتم.البته رو بنزين.با گاز بيشتر از 207 ديگه نرفت كه نرفت!!!!
    بابا تورو خدا نکن همچین موتورش قدرت داره ولی جنبه نداره تمام اون فلزات توی موتور از پیستون بگیر تا سرسیلندر و واشر فلزیش تمامش اب شده بود نکن همچین به درد من دچار میشیا

12. این کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه سری اطلاعات جدید به دستم رسیده دیروز بعد از ظهر رفتم نمایندگی تا اسم معاونت بازرسی رو اوردم یارو برق 3 فازش پرید گفتم من بهشون گفتم که نمایندگی کارشو انجام داده اما ایرانخودرو جوابگو نیست یارو اولش فکر کرد خالی میبندم اما بعدش پاشد منو برد تو دفتر نشوند چایی اورد واسم بعدش گفت ما لیست قطعاتو راستش هنوز نفرستادیم واسشون در صورتی که تا روز قبلش میگفت فرستادیم اما جواب ندادن شما تا روز شنبه به ما مهلت بدین ما ارسال میکنیم گفتم یعنی چی پس بگو چرا اونا میگفتن از ما نیست از شما مشکل داره
    خلاصه گفت 5شنبه میفرستم واستون لیست قطعشو کلی معضرت خواهی کرد فهمیدم که اینا از معاونت بازرسی میترسن منم همش اسم معاونت بازرسی میاوردم ای حال داد که نگو
    به یارو هم گفتم معاونت بازرسی گفته به من که فردا بهت زنگ میزنم خبر بده ببینم این نمایندگی چکار کرده واسه تو یارو دیگه اخرش گفت تقصیر از ما بوده معضرت میخوام و گفت تورو خدا از ما چیزی نگین و منم قول میدم که فردا لیست رو بدم

14. 2 کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

راستی یه سری اطلاعات جدید به دستم رسیده دیروز بعد از ظهر رفتم نمایندگی تا اسم معاونت بازرسی رو اوردم یارو برق 3 فازش پرید گفتم من بهشون گفتم که نمایندگی کارشو انجام داده اما ایرانخودرو جوابگو نیست یارو اولش فکر کرد خالی میبندم اما بعدش پاشد منو برد تو دفتر نشوند چایی اورد واسم بعدش گفت ما لیست قطعاتو راستش هنوز نفرستادیم واسشون در صورتی که تا روز قبلش میگفت فرستادیم اما جواب ندادن شما تا روز شنبه به ما مهلت بدین ما ارسال میکنیم گفتم یعنی چی پس بگو چرا اونا میگفتن از ما نیست از شما مشکل داره
    خلاصه گفت 5شنبه میفرستم واستون لیست قطعشو کلی معضرت خواهی کرد فهمیدم که اینا از معاونت بازرسی میترسن منم همش اسم معاونت بازرسی میاوردم ای حال داد که نگو
    به یارو هم گفتم معاونت بازرسی گفته به من که فردا بهت زنگ میزنم خبر بده ببینم این نمایندگی چکار کرده واسه تو یارو دیگه اخرش گفت تقصیر از ما بوده معضرت میخوام و گفت تورو خدا از ما چیزی نگین و منم قول میدم که فردا لیست رو بدم
    اینا همشون همینطوری هستن
    چند وقت پیش سنسور دنده عقب واسه من یا کار نمیکرد یا بوق ممتد میزد
    بعد بردم نمایندگی گفت باشه کار یک ساعته منم ماشین رو گذاشتم گفتم میرم جایی و برمیگردم دیگه درسته حتما اتفاقا کارم حدود 2 ساعتی طول کشید بعد رفتم تحویل بگیرم میگه هنوز کاری نکردیم برو عصر بیا منم گفتم باشه مشکلی نیس رفتم عصر اومدم میگه قطعه نداریم ماشین رو هم صندلیش رو باز کردیم بزار فردا بیا ببرش
    منم یه خورده سر و صدا کردیم که چرا قطعه نداشتید از صبح نگفتید خلاصه ماشین رو گذاشتیم فردا گفتیم دیرتر هم بریم که معطل نشیم
    ساعت 11 اینا بود فک کنم رفتم میگم ماشین رو تحویل بدید گفت ما دیرور گفتیم که قطعه نداریم بیا ماشینت رو ببر با یه لحن بد . منو بگو کفری شدم گفتم زنگ میزنم بازرسی بیاد تکلیف منو با ای نمایندگی مشخص کنه خلاصه طرف یه چند جا برم زنگ زد واسه قطعه خلاصه توی یه نمایندگی برام پیدا کرد یه نامه هم داد دستم رفتم نیم ساعته کارم رو راه انداختن

16. این کاربر از vb-sosol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا همشون همینطوری هستن
    چند وقت پیش سنسور دنده عقب واسه من یا کار نمیکرد یا بوق ممتد میزد
    بعد بردم نمایندگی گفت باشه کار یک ساعته منم ماشین رو گذاشتم گفتم میرم جایی و برمیگردم دیگه درسته حتما اتفاقا کارم حدود 2 ساعتی طول کشید بعد رفتم تحویل بگیرم میگه هنوز کاری نکردیم برو عصر بیا منم گفتم باشه مشکلی نیس رفتم عصر اومدم میگه قطعه نداریم ماشین رو هم صندلیش رو باز کردیم بزار فردا بیا ببرش
    منم یه خورده سر و صدا کردیم که چرا قطعه نداشتید از صبح نگفتید خلاصه ماشین رو گذاشتیم فردا گفتیم دیرتر هم بریم که معطل نشیم
    ساعت 11 اینا بود فک کنم رفتم میگم ماشین رو تحویل بدید گفت ما دیرور گفتیم که قطعه نداریم بیا ماشینت رو ببر با یه لحن بد . منو بگو کفری شدم گفتم زنگ میزنم بازرسی بیاد تکلیف منو با ای نمایندگی مشخص کنه خلاصه طرف یه چند جا برم زنگ زد واسه قطعه خلاصه توی یه نمایندگی برام پیدا کرد یه نامه هم داد دستم رفتم نیم ساعته کارم رو راه انداختن
    حرفات همه درست اما بدبختیه من اینه که نمایندگی اشناست خیر سرم من اطمینان کردم که حرفاشون همه درسته اما وقتی گفت ما هنوز لیست رو ندادیم میخواستم بزنم.....
    والا به خدا بدبختیم همینه که بر میدارن ماشینو دل و رودشو باز میکنن که ادم نتونه بره جای دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •