تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 180 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

واقعا بسیار سخن گوهر باری زدی اورین !دی:

در زمینه پشتیبانی از PC های نسبتا ضعیف ،منظور pc هایی که HIGH END نیستن ، عالی کار کرده ، من رو لپتاپ تونستم میانگین حدود 27 فریم روی درجه هاردکور ! بگیرم البته رزولوشنم HD نبود ، با همین لپتاپ نمی تونستم این مقدار فریمو حتی در حالت high نسخه warhead بگیرم ، که این نکته خیلی خوبی بود که اشاره کردی !بازم اورین !دی:
    البته با گرافیک معمولی و ضعیف میشه فریم گرفت ولی جزئیات بالا نمیشه دید

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز البرز جان من در اون دو پست اخیر خودمون که نقل و قول کردیم خیلی خوشحال شدم چون هم شا هم من به خوبی دو بحث خوب رو انجام دادیم بدون حاشیه و هر دو نظراتمون رو گفتیم به قول یارو به خوبی حرفه ای برداشت کردیم.
    البرز جان من هیچ وقت منظورم خاص دلم این نیست که کرایسیس بازی کمی هستش بسیار بزرگ و قابل توجه من خودم از فن های این بازی هستم و همیشه دوست دارم این بازی در صدر باشه وقتی اومدم اونجا میگم چهره هاشون نظرمو جلب نکرد واقعا از عمق ناراحتی بود چون سیستم هایی که بازی رو روی انها امتحان کردم هم بسیار قوی بودن و از شگ این که نکنه روی کنسول همچین موردی وجود داره در اومدم که کاش وجودداشت.
    سلام. حامد جان (فکر کنم اسمتون حامد هست ، اگه اشتباه کردم ، ببخشید..)
    من در اون پست ، منظوری نداشتم که شما بازی رو کوچیک کردین و یا ازش ایراد غیر منطقی گرفتین و بر عکس نظرتون منطقی بود و قبولش کردم.
    ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده
    منظورم کم کاری های کرایتک نسبت به بازی بوده ، نه کسانی که زا بازی انتقاد می کنند..
    دوست عزیز قرار باشه به داستان این بازی نمره ای بیش تر از 7 بدن اون وقت بازی هایی مثله ALAN WAKE یا HEAVY RAIN لایق چی هستن ؟ نمره 5 یعنی متوسط پس 6 یا 7 یعنی خوب !
    شما کلأ این قدر به داستان حساسین یا به این بازی رسید این طوری شدین؟! کلأ داستان بازی رو نسبت به سبکش می سنجن، هیچ کس از یک اکشن اول شخص انتظار ارباب حلقه ها رو نداره!!خوبه هیچ کدوم از مثال هایی هم که زدین ، اکشن اول شخص نیستن.. در هرصورت ، همون طور که فرمودین ، سلیقه ها متفاون هست..
    -------------------------------
    مصاحبه ی یرلی با گیم اینفورمر ؟! اگه لینکش رو یک نفر بده ، ممنون می شم.
    فکر کنم این ادعا رو یکجای دیگه هم دیده بودم.. جالبه اون جا هم هیچ منبعی نبود..

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

شما کلأ این قدر به داستان حساسین یا به این بازی رسید این طوری شدین؟! کلأ داستان بازی رو نسبت به سبکش می سنجن، هیچ کس از یک اکشن اول شخص انتظار ارباب حلقه ها رو نداره!!خوبه هیچ کدوم از مثال هایی هم که زدین ، اکشن اول شخص نیستن.. در هرصورت ، همون طور که فرمودین ، سلیقه ها متفاون هست..
    دوست عزیز من اولین پستم اسمه HALO رو اوردم که تا جایی که دیدم یک بازی اول شخصه اگه نیست منو راهنمایی کنید با سبکا اشنا بشم

4. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

روی سیستم من میاد؟؟؟
    رون که نمیاد ، قابل تحمل اجرا میشه ؟؟

CPU : PENTIUM D 3.00GHZ
    MB : GIGABYTE GA-8N-SLI
    RAM: 2 GIG
    GRAPHIC :9400 GT 1024MB

Assassin's Creed Brotherhood رو با کمی کندی تموم کردم
    Homefront هم مشکلی نداره
    سلام
    -------

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

یه نگاه به این پست بندازید، بنچمارک های مربوط به این بازیه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------
    بچه ها یه ویدئو تو یو،T،یوب دیدم در مورد Crysis2 Vs Crysis1 از نظر گرافیک بود دانلود کردم خیلی باحال مقایسه کرده بود، الان دارم
    آپلود می کنم براتون می زارم با توضیحاتش P:
    Last edited by marmolak kocholo; 30-03-2011 at 22:52.

7. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا نباید از یک اکشن اول شخص انتظار یه داستان گیرا رو نداشت !؟
    اتفاقا COD:BO نشون داد که میشه از این سبک از بازی ها هم انتظار یه داستان خوب ، پیچیده و گیرا رو داشت ...
    در ضمن اینکه اکثر دوستان نسبت به داستان نسبتا ضعیف کرایسیز 2 حساس هستند ، فقط و فقط بخاطر ادعاهایی بوده که توسط کمپانی سازنده مطرح شد .

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

البته ببخشید وارد بحث میشمولی در مورد داستان این بازی :

درسته واسه یه بازی اول شخص لازم نیس خیلی داستان تاپی داشته باشین ولی اگه بخواهین بازیتون به یکی از ماندگارترین بازیها و میشه گفت یه بازی با میانگین بیشتر از 90 تبدیل بشه باید خیلی بیشتر از این حرفا به داستان بها داد........ .
    البته داستان کرایسیس با توجه به سبک خودش خیلی خوبه ولی برای این ادعای سازنده ها و اینکه می گفتن بازی حتما بالای 90 میانیگن میگیره و اینا بهتر بود بیشتر رو داستان تمرکز میکردن(البته بازم میگم همینشم خیلی خوبه واسه این سبک مثلا 8 یا 8.5 می گیره داستان ولی برای بهترین بودن کافی نیس)

+

شما به برترین بازهای اول شخص تاریخ نگاه کن:

halflife 2 & 1 =یه درام تمام عیار.....همه چیز داستانش سر جاشه

halo= یه داستان عالی و حماسی

bioshock = بدون شرح

deus ex و............. .

بعضی بازیها هم داستان شاخی ندارن ولی روایت فوق العاده ای دارن مثه mw2 ......

+

در کل خواستم بگم داستان واسه بازی اول شخصی که ادعای بهترین بودن رو داره خیلی مهمه(البته واسه بازیهای اول شخص امروزی ها مثلا وقتی doom یا quake معروف شدن داستان خیلی مهم نبود)

.
    .

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه نگاه به این پست بندازید، بنچمارک های مربوط به این بازیه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    P:
    پس نسبتا رون اجرا میشه ددرسته

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بافت های کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 دقت دارند

یکی از کاربرهای مادساز در انجن سایت گیم تریلرز ادعا کرده دفت بافت های استفاده شده در کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 است.
    به گفته ی این کاربر کرایتک برای این که بتواند کرایسیس 2 را برای کنسول ها هم منتشر کند مجبور شده کیفیت بافت ها را نصف کند تا کنسول از پس پردازش آن بر بیایند. این کاربر ادعا کرده که از آن جایی که مادساز است و بسته های مختلف اطلاعاتی کرایسیس 1 را زیر و رو کرده، متوجه شده بسیاری از بافت ها از شماره ی اول این بازی بدون تغییر به شماره ی دوم وارد شده اند. حتا نام فایل هم تغییر نکرده.
    به همین خاطر مادساز با جست و جوی نام فایل های بافت کرایسیس 1 در کرایسیس 2 توانسته بسیاری از آن ها را پیدا کند و دقت شان را با هم مقایسه کند. در تصاویر زیر می توانید نتیجه ی این مقایسه را ببیند.
    کرایتک هنوز به این ادعا پاسخی نداده است.

بافت چمن کرایسیس 1

همان بافت چمن با کیفیت پایین تر مربوط به کرایسیس 2
    Last edited by pooriya_hp; 30-03-2011 at 23:37.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان ترینری هست که تویه حالت مولتی پلیر هم جواب بده؟
    اگر هست لینک میدین؟
    ممنون.
    کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟
    اخه ماله همه مار داره ماله ما خار داره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •