سلام تلفنی هم می تونیم انجام بدیم 09173647118 این طرح ها تا 94/3/12 فقط میشه فعال کرد قرعه کشی هم داره
سلام تلفنی هم می تونیم انجام بدیم 09173647118 این طرح ها تا 94/3/12 فقط میشه فعال کرد قرعه کشی هم داره
بله هستم
اینترنت10 نداره مخابرات همین2مگ هم فیکس بده می تونی با یوتیوپ کار کنی
دوستان شما هم وقتی حجم و یا زمان اینترنتتون تمام شده سایت کاربران براتون باز نمیشه؟ اینترنت مخابرات
نه متاسفانه مخابرات این امکان رو نداره
سلام . مخابرات بندرعباس به محدوده ی بلوار اما حسین هنوز خدمات adsl نمی ده ؟ بیشتر شهرک نور مد نظرم هست .
سلام دوستان . خسته نباشيد
دوستان حدودا 2/3 هفته اي ميشه كه سرعت نت من روي بعضي سايت ها خيلي پايينه مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . قبلا راحت بالا ميومد اما الان اصلا لود نميشه .
اما وقتي قند شكون ك ر ي و فعال ميكنم ، صفحه بهتر از قبل لود ميشه و بالا مياد . فكر نكنم سايت مذكور https باشه .
دليلش چيه دوستان ؟
مثلا سرعت دانلودم از همين ساين سافت 98 تقريبا 140/150 هست . اما از سرور اون ساتي كه اسم بردم روي 20/30/40 هست . قبلا اينطور نبود و با سرعت 130/140 دانلود ميكرد .
اينرتنت من هم 1 مگ مخابرات هست . محدود و شبانه رايگان .
ديشب فريمور مودم رو آپديت كردم كه شايد فرجي بشه اما نشد .
مشكل چيه ؟ چاره چيه ؟
ممنون
خوب دوستان مثل اینکه مخابرات شبانه رایگان آورده از کجا می تونم بگیرم با 2020 تماس بگیرم اکی هست .
بعد این طرح که توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست چه جوریه ؟؟؟
طرح ولادت رو می شه هنوز گرفت از کجا باید بگیرم ؟؟؟؟ شبانه رایگان داره ؟؟؟؟
خوب رفتم پست ها رو خوندم دیدم مدتش تموم شده برا کدوم شرکت بود ؟؟؟
الان شبانه رایگان می شه گرفت در کل می گم ؟؟؟
Last edited by fabregasmm; 23-06-2015 at 10:27.
خیلی وقته شرکت ژیکس شهرک نور رو ارئه می ده برو توی سایتش ببین شمارت هست یا نه
www.geeges.co
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)