این گوشی ویروس نمی گیره عزیز
این گوشی ویروس نمی گیره عزیز
اگه چند وقته اس ام اس نمی فرسته مال اسنه که خط ها مشکل داره و باید همون اس ام اس رو دوباره به همون شماره فوروارد کنی تا بره ماله منم اینجوری شده.در مورد تنظیماتم بگم که شما هر چی برنامه داری پاک کن و بعد restore کن به تنظیمات اولیه کارخونه.
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بچه ها کسی سایتی سراغ نداره که لوازم جانبی n900 رو بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
) فرشیدجان ایدیتو بده یه چند تا ویروس باحال بهت بدم تست کن ببین ویروسی میشه یا نه
) یه سرچ کنی توی اینترنت خودت متوجه میشی
یه چیزای رو برام بنویس درمورد سیتینگت .
برو توی قسمت فونت phone برام بنویس از بالا به پایین .دقیق.
و بعد هم برو توی قسمت اس ام اس گوشی توی تول بار بالا که نوشته conversations کلیک کن برو توی سیتینگش توی سطر دومش هم برام بنویس چی نوشته .
Last edited by scott_tomes; 15-06-2010 at 19:14.
دوستان فیلم برداری با این گوشی به چه صورت هست ؟ کیفیت داره ؟![]()
سلام دوست عزیز
فقط همین رو بهت یگم که satio با 12 مگاپکسل کیفیتش VGA هست و این گوشی با کیفیت عکس 5 و 3.5 عریض کیفیت فیلمش WVGA هست.
باشه قبول . Parsa_disc_jokey آی دی منه تو واسم بفرست منم می ریزمش رو گوشیم.آخه دوسته خوب برنامه نویسی کامپیوتر چه ربطی به گوشی داره ؟؟؟
در مورد اس ام اس هم اینو بگم که تنظیمات phone درست هست و تو قسمت مکالمه هم USE FROM SIM CARD هست که درسته.پس مشکل از همون خط هاست.
من این ویروس رو بهت نمیدم چون فلشت اسیب میبینه اگر هم خیلی روی حرفتی برو اینجا
خودت بخون و خواستی اون دوتا رو بگر امتحان کن به ما هم خبر بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی برو توی سیتینگ اس ام است اونجا رو هم چک کن . چون برای منم همینجوری شده بود منم رفتم توی فروم های میبیو بهشون گفتم بهم همینو گفتن درست کردم درست شد .
بچه ها مشکل اس ام اس من حل شد:
رفتم توی ستینگ conversation و بعد هم کلیک کردم روی SMScenter number و در صفحه جدید روی user defined کلیک کردم و بعد از اون این شماره رو تایپ کردم ( 9891100500+ ) وبعد done و بعد هم save کردم درست شد.
از شماره ( 9891100501+ ) هم میتونید استفاده کنید.
کسی فیلمی از فیلم برداری این گوشی داره ؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)