واقعا اشتباهات فردی ما تا الان باعث این نتیجه بوده.یه سری امتیازها رو واقعا می شد به این راحتی به کوبایی ها نداد. دریافت هامون هم چندان جالب نبود. باید دید چی باعث شده انقدر سطح بازی ما افت کنه...
واقعا اشتباهات فردی ما تا الان باعث این نتیجه بوده.یه سری امتیازها رو واقعا می شد به این راحتی به کوبایی ها نداد. دریافت هامون هم چندان جالب نبود. باید دید چی باعث شده انقدر سطح بازی ما افت کنه...
چه قدر مزخرف بازی میکنند امروز
جالبه ولاسکو برخلاف همیشه این بار تعویض نمیکنه
متاسفانه حتی یک سرویس پرشی خوب هم نزدند.کلا با تور قرارداد بستند
این حمزه زرینی هم همین که اومد مثل همیشه یه امتیاز تقدیم کوبا کرد و رفت بیرون!
فعلا 2ومین ست رو هم واگذار کردیم![]()
نه! هیچ چیز خاصی از کوبا ندیدیم این ایرانه که بسیار پر اشتباه داره بازی میکنه درصد خطاهای سرویس بالا چشم بسته های غفور که سرویسش تو توره و ضرباتش تو دست دفاع!!مباشری هم خوب کار نکرده دریافت اول امروز داوودی عجیبه تو شرایطی که 4-5 امتیاز عقبیم بازم کنترلی میزنه!خستگی راه هم موثره ... در هر صورت خیلی بی انگیزه و بد بازی کردیم البته اشتباه داور هم تاثیر گذار بود ست اول توپ کاملا روی خط خوابید اوت اعلام کرد!!هیچی باز 2 ست مفت دادیم و میخوایم برگردونیم هرچند بعیده این بازی با این شکل برگرده اگه باخت 3 امتیازی لازمه تا به شرایط خوب برگردیم ببازیم بهتره!
این کوبا رو با سرویس خوب میشه شکست داد!!![]()
بله ولی الباقی بازیکنا هم توی سرویس و دفاع ضعیف بازی میکنن . ست اول از جایی که عقب افتادیم با دریافت پنجه روی سرویس کوبایی ها و امتیاز 16 به بعدشون نزول داشتیم . ست دوم هم با اشتباهات پشت هم کلیه بازیکنا مخصوصا سرویسای موسوی که شباهتی با قبل نداشت و ...این حمزه زرینی هم همین که اومد مثل همیشه یه امتیاز تقدیم کوبا کرد و رفت بیرون!
نه سرویس خوب داریم نه دریافت خوب برای پاسور
دلیلشم ( شاید توجیه ) سفر طولانی مدت داره ذکر میشه !
ای خدا کی میشه این حمزه زرینی خداحافظی کنه
خیلی رو اعصابه
اخه لعنتی حداقل توپ رو بفرست تو زمین طرف، هر وقت اومده زده به تور !!
Last edited by mohammadirani; 06-07-2013 at 05:39.
این حرفم برای اواخر ست یک بود که تازه از خواب بیدار شده بودم!
من فکر می کنم، لیگ یه سیستم خاصی داشته باشه که تیم ها باید روزهای اول امتیاز ها رو بگیرند. چون واقعاً 17 ساعت پرواز دهن آدم رو سرویس می کنه!
من مطمئنم اگه بازی چند روز پیش بود، حتما بهتر و بدون خطا تر بازی می کردیم!
اگه دقت کرده باشید ما اوایل لیگ، ست های برده رو با اختلاف می بردیم و با کمترین اختلاف می باختیم!
یعنی این که تیم های حرفه ای سعی می کردند کمتر خسته بشوند و به صورت بهینه امتیاز بگیرند. (البته شاید دلیل دیگه ای داشته باشه که من نمی دونم!)
Last edited by amirkhan_0o0; 06-07-2013 at 05:47.
این ست رو ایران برد![]()
ببینید سرویس خوب رو تشکری اومد و 5-6 امتیاز متوالی گرفت با سرویس عالی!باور کنید میشه این کوبا رو شکستش داد فقط باید سرویس خوب بزنیم همین!!!دریافت اول اونها جالب نیست خیلی ... امروز سرویس پرشی ها افتضاح دریافت اول ضعیف در هر صورت ببینیم میشه امتیاز گرفت از این بازی !؟
![]()
انصافا بچه ها اگر هماهنگیشون بیشتر بشه این بازی رو میبریم..
با برد این ست(3) روحیه بچه ها بیشتر شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)