تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 432 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من از یکی از دوستان شنیدم که 17 اسفند دفترچه کاردانی به کارشناسی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی میاد آیا کسی این خبر رو شنیده؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض ثبت‌نام دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي 17 اسفند آغاز مي شود

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي ، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود : با توجه به فشردگي برنامه هاي سازمان سنجش آموزش كشور در ماه پاياني سال و بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده ، ثبت‌نام دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از 17 اسفند آغاز و تا 22 اسفندماه ادامه خواهد داشت. وي در ادامه اظهار داشت : آزمون دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي 29 ارديبهشت‌ماه سال 90 برگزار مي‌شود.

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود : ثبت نام دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي در 91 كد رشته ، 720 كد رشته محل در 31 استان كشور با ظرفيت پذيرش 45 هزار نفر انجام مي شود.

دكتر برزويي تصريح كرد: از اين ميزان پذيرش ، 54 درصد در حوزه صنعت ، 25 درصد در حوزه مديريت و خدمات اجتماعي ، 18 درصد در حوزه فرهنگ و هنر و 3 درصد به حوزه كشاورزي اختصاص دارد.

وي افزود : تمام دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي ، مهارتي است و دوره هاي عمومي حذف شده‌اند.

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي تصريح كرد : در دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني علمي كاربردي ، روش اجرا به صورت پودماني مي باشد و تنها تفاوت آن با دوره هاي كارداني پودماني اين است آزمون آن ابتدا برگزار مي شود.

دكتر برزويي در خاتمه اظهار داشت : در رويكرد جديد فعاليت دانشگاه جامع علمي كاربردي بر اساس نياز سنجي براي هر شغل ، يك دوره آموزشي تعريف شده است .

3. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

پس صحت این خبری که من شنیدم مورد تایید هست
    انقدر امروز و فردا کردن که اصلا شک کردیم همچین دوره ای امسال ثبت نامش انجام بگیره یا نه ولی مثل اینکه ثبت نامش دیگه قطعی شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    اقایون من خوشبختانه توی دوره های ترمی تصفهان قبول شدم.البته قم هستم.و به دلیل دور بودن از منطقه رفتم به دانشگاه مرکزی برای انتقالی.(درسته که تر اولی هستم ولی شنیده بودم که میشه با دلایلی از دانشگاه مرکزی انتقالی گرفت.خلاصه یک شنبه ی هفته ی پیش روفتم تهران و به دلیل شاغل بودن و سرپرستی خانواده(یه دلیل موجه ولی یکم چاخان)
    خلاصه موافقت شد و گفتن بهت زنگ میزنیم و دیگه نمیخواد بری به اصفهان.ولی هنوز که یک هفته میگزده هنوز خبری از تماسشون نیست و من هم هرچی زنگ میزنم هیچکس جواب نمیده حتی قسمت جواب نامه ها!چکار کنم گیر کردم اساسی.
    کــــــــمک

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    اقایون من خوشبختانه توی دوره های ترمی تصفهان قبول شدم.البته قم هستم.و به دلیل دور بودن از منطقه رفتم به دانشگاه مرکزی برای انتقالی.(درسته که تر اولی هستم ولی شنیده بودم که میشه با دلایلی از دانشگاه مرکزی انتقالی گرفت.خلاصه یک شنبه ی هفته ی پیش روفتم تهران و به دلیل شاغل بودن و سرپرستی خانواده(یه دلیل موجه ولی یکم چاخان)
    خلاصه موافقت شد و گفتن بهت زنگ میزنیم و دیگه نمیخواد بری به اصفهان.ولی هنوز که یک هفته میگزده هنوز خبری از تماسشون نیست و من هم هرچی زنگ میزنم هیچکس جواب نمیده حتی قسمت جواب نامه ها!چکار کنم گیر کردم اساسی.
    کــــــــمک
    تلفنی کاری پیش نمیره به نظر من حظوری برید برای بررسی روند کار چون زکم هم زمانش بگذره ممکنه دوباره برای انتقالی نظرشون برگرده

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي ، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود : با توجه به فشردگي برنامه هاي سازمان سنجش آموزش كشور در ماه پاياني سال و بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده ، ثبت‌نام دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از 17 اسفند آغاز و تا 22 اسفندماه ادامه خواهد داشت. وي در ادامه اظهار داشت : آزمون دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي 29 ارديبهشت‌ماه سال 90 برگزار مي‌شود.

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود : ثبت نام دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي در 91 كد رشته ، 720 كد رشته محل در 31 استان كشور با ظرفيت پذيرش 45 هزار نفر انجام مي شود.

دكتر برزويي تصريح كرد: از اين ميزان پذيرش ، 54 درصد در حوزه صنعت ، 25 درصد در حوزه مديريت و خدمات اجتماعي ، 18 درصد در حوزه فرهنگ و هنر و 3 درصد به حوزه كشاورزي اختصاص دارد.

وي افزود : تمام دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي ، مهارتي است و دوره هاي عمومي حذف شده‌اند.

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي تصريح كرد : در دوره هاي كارشناسي ناپيوسته پودماني علمي كاربردي ، روش اجرا به صورت پودماني مي باشد و تنها تفاوت آن با دوره هاي كارداني پودماني اين است آزمون آن ابتدا برگزار مي شود.

دكتر برزويي در خاتمه اظهار داشت : در رويكرد جديد فعاليت دانشگاه جامع علمي كاربردي بر اساس نياز سنجي براي هر شغل ، يك دوره آموزشي تعريف شده است .
    دوستان میشه اینجارو یکم توضیح بدید؟

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه دفترچه کاردانی علمی کاربردی کی میاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان میشه اینجارو یکم توضیح بدید؟

در قسمت اول فکر میکنم منظور دروس عمومی بوده که حذف شدند و همه دورس ارائه شده در این مقطع بصورت مهارتی و فنی ( همون آزمایشگاه و کارگاه و ..) برگزار میشه
    در قسمت دوم هم که خوب دوره های کاردانی پودمانی شرط معدل هست و آزمون ندارن ولی در این مقطع آزمون برگزار میشه

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

سلام
    کسی میدونه دفترچه کاردانی علمی کاربردی کی میاد؟

پودمانی که یک هفته پیش آخرین مهلت ثبت نامش بود و رفت دیگه انشالله برای خرداد ماه فکر میکنم
    دوره های ترمی هم حدود مهر و آبان میاد دفترچه

11. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

در قسمت اول فکر میکنم منظور دروس عمومی بوده که حذف شدند و همه دورس ارائه شده در این مقطع بصورت مهارتی و فنی ( همون آزمایشگاه و کارگاه و ..) برگزار میشه
    در قسمت دوم هم که خوب دوره های کاردانی پودمانی شرط معدل هست و آزمون ندارن ولی در این مقطع آزمون برگزار میشه
    ای بابا .. دلم خوش بود ازمون نداره!!
    اینطوری که سخت شد!!

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستم دیپلوم فنی داره
    میخواستم بدونم ازمون کاردانی دانشگاه علمی کاربردی واسه رشته های فنی و شروع ثبتنامش ک هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •