سلام.
برید به قسمت اس ام اس وقتی صفحه رو باز کردید برید تو منو (پایین صفحه).از قسمت منو تولز رو و سپس OPTION رو انتخاب کنید رو گزینه تکست مسیج (یا اس ام اس) کلیک کنید تو صفحه بعد تیک گزینه دلیوری رو بزنید.![]()
سلام.
برید به قسمت اس ام اس وقتی صفحه رو باز کردید برید تو منو (پایین صفحه).از قسمت منو تولز رو و سپس OPTION رو انتخاب کنید رو گزینه تکست مسیج (یا اس ام اس) کلیک کنید تو صفحه بعد تیک گزینه دلیوری رو بزنید.![]()
مرسي از جواب.ولي دوست خوبم اين گزينه را زده بودام ولي فعال نشد،ببخشيد واسه بقيه سوالام جواب نداريد
سلام دوستان،اگه ميشه راهنمايي كنيد چطور ميشه sms ها رو روي فلش مموري سيو كرد
دوستانی که گوشی رو دارن، سامسونگ 7320 رو ترجیح نمیدن؟یه سوال دیگه ، قطعات htc شنیدم مشکل گیر میاد
سلام.
برای فعال سازی دلیوری 2 تا راه موجوده من احتمل میدم شما از از گزینه دلیوری زمانی که اس ام اس رو نوشتید استفاده میکنید که فعال نمیشه.اون مسیری که من عرض کردم قبل از باز کردن اس ام اس ها یا نیو اس ام اس هست ینو تست کردید و نشده؟
اما سوال دومتون شما این فایل یک یلو بایتی رو بگیرید از زیپ خارجش کنید بریزید رو گوشیتون (کل فایل رو کپی کنید تو گوشی )و اجرا کنید با اجرای اول کانتکتهای سیم کارت مخفی شده و با اجرای بعدی اونا هم به کانتکتها اضافه میشه.(هر وقت بخوای کانتکتهای سیم رو داشته باشی یا نداشته باشی یکبار اجراش کن.)اما اینکه برای موبایل فقط یک شماره داره رو متوجه نشدم یعنی چی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AryanLand; 05-04-2010 at 19:37. دليل: اضافه نمودن لینک برنامه.
در ضمن من الان زنگ زدم به شرکت یاس ،میگه تولیدش discontinue شده
سلام. لطفا راهنمایی کنید.
چطوری میشه لیست کیبوردهارو به ترتیبی که
خودم میخوام مرتب کنم ؟
مرسي از جوابتون aryanland جان،مشكل دليوري هل شد،منظورم از شماره موبايل اينكه ميشه براي يك نفر 2 تا شماره موبايل بدي نه اينكه شماره دوم بجاي home يا work سيو كني ٍبعد من اون فايلي كه فرموديد نفهميدم چيه![]()
دوستان ميشه بهترين نرم افزار واسه contacts بگين،مرسي
سلام.
شرمنده لینکش رو فراموش کرده بودم بزارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)