من الان تو يه جا گير كردم گفتهactivate krogan توضيحاتشو خوندم اما نگفته كه كجا بايد فعال كنم.
ميشه يه راهنمايي كنين؟
من الان تو يه جا گير كردم گفتهactivate krogan توضيحاتشو خوندم اما نگفته كه كجا بايد فعال كنم.
ميشه يه راهنمايي كنين؟
هر موقع خواستی اکتیو کن چون یارت میشه. تو طبقه 4 هست. سعی کن باهاش خوب صحبت کنی که پاراگون بگیری
به هيچ شكلي نميشه با روند خود بازي هم پاراگورن رو فول كرد و هم رنگيد رو
مجبوري يكيشون رو فول كني و از همون در كانورسيشن ها استفاده كني و در شرايط حساس
درسته نمیشه ولی میشه رنجید رو خیلی بالا برد . من خودم پاراگونم کامل شد و رنجید رو هم تا 4 اواردم بالا.
کاری نداره اگر چند با بازی کنی میدونی کیا مهم هستن و کیا نیستن. من هرکیو میدونستم مهم نیست رنجید میزدم.یک بار هم خواستم همه رو رنجید بزنم که بازیم نا تموم موند و ویندوز عوض کردم. مثلا تو مرحله وفاداری جیکوب رنجید زدم جیکوب به باباش یک تفنگ داد با تیرهای کم بعد مردم اون جزیره میان به بابای جیکوب حمله کنن باباش میگه با این چندتا تیر که من مه رو نمی تونم بکشم بعد جیکوب میگه اون تیرا برای کشتن اونا نیست واسه خودته. و اونجاست که بابای جیکوب تفنگ رو میزاره کناره سره خودش و خودکشی میکنه
![]()
متاسفانه من نتونستم تمام شكل و شمايل داستاني رو تموم كنم
اما يه چيزي هم هست اونم اينه كه كلا كل امتياز پاراگورن از رنگيد خيلي بيشتره و بيشتر طول مي كشه تا پر بشه
فكر كنم دليلش اينه كه اعصاب خرابي و فحش دادن خيلي راحتتره...
اگه به گزينه ها نگاه كنيد ميبينيد كه فحش خورش ملسه...![]()
حالا خوبه كه اينطوريه چون يه گيمر باهوش خيلي راحت رنگيد رو پر مي كنه تا روند اصلي بازي رو از دست نده مثلا درگيري جك و ميراندا و اگه رنگيد يا پاراگورن كافي نداشته باشي وفاداري يكيشون مي پره
پس مي بيني كه اصول و اون شكل اصلي بازي بهم ميخوره
آقا من این بازیو تازه گرفتم الان رفتم مرحله 2
می خواستم بدونم این بازی تا آخر همینطور سرد و بی مزه است یا برم جلو جذاب تر میشه ؟
سرد و بی مزست؟ همون جایی که از تخت بلند میشی همون اول بازی که خیلی عالیه. شما کدوم مرحله ای وارد نرمندی شدی؟
دوست من اين بازي سبكش همينه...بايد اينور اونور بري و صحبت كني... ولي اكشنش خيلي زياده...به نظر خيليا كه كم حوصله هستن و ميخوان بكشن و برن جلو همينجوري مياد...
يه ذره حوصله داشته باش اروم اروم بازي كن شايد به دلت نشست...
كمكي هم خواستي بگو...بچه ها هستن كمك ميكنن حسابي كه لذت ببري...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)