مشکل Web Search حل شد ؟
مشکل Web Search حل شد ؟
يه سوال :
وقتي گوشي رو ميزني تو شارژ يه چراغ كنار سوكت شارژر هست كه روشن ميشه و شبيه يه چراغ قوه ميمونه ميخوام بدونم راهي هست كه بشه اين چراغ رو وقتي گوشي تو شارژ نيست روشن كرد و ازش استفاده كرد
سلام امید خان عرض ادب
اطلاعات من در این حد اگه کسی بیشتر میدونه بگه
وقتی شما میدی طرف گوشیت رو فلش کنه.اون فرد سخت افزار مخصوص اون کار رو داره یعنی اون فرد باکس داره.و اون باکس به طور مستقیم به گوشی وصل میشه اگه دقت کنی تو گوشی ها وقتی باتری رو بر میداری یه قسمت هست که طلایی هست و ورودی اتصال کابل فلش هست.و این هم مشخص هست که وقتی که گوشی تنها میخواد فلش بشه سرعت بالاتری داره و از راه فلش با باکس خیلی از محدودیت ها برداشته میشه مثلا شما میتونی در صورت داشتن فایل های ورژن 10 اون رو از 11 به 10 تغییر بدی که این به وسیله ی کابل USB وفلش نرم افزاری USB امکان نداره.
حالا در مورد اون فایل های فلش میخوام برات توضیح بدم.وقتی که شما با نرم افزار نوکیا(NSU) گوشیتون رو آپدیت میدین فایل های آپدیت اون پروداکت کد در مسیری کی دوستان گفتن ذخیره میشه و اون فرد میتونه فایل هارو در نت آپلود کنه تا بقیه هم استفاده کنن.البته کسایی هم هستن که به سرور نوکیا نفوذ میکنن و فایل هارو از رو سرور برمیدارن و به ملت میذارن.من هم از همین فایل ها استفاده کردم البته وقتی فایل هارو ریختم یکدفعه به جای اینکه از 15 دقیقه کم کم .کم بشه یهو از 15 دقیقه شد 2 دقیقه(در این حین کلی ذوق و شوق کردم که سریع تر تمام بشه)
الان به نظر من شما گوشیت رو آپدیت نکن چون سایت Hello ox اعلام کرده این ورژن هک پذیر نیست و اون وقته که دیگه بره افرادی مثل من و شما که این یک مزیت بزرگ برامون محسوب میشه اعصاب نمیمونهپس به خاطر یه تشخیص چهره و چند تا باگ کوچیک آپدیت نکن.
![]()
راه مستقیمی وجود نداره ولی فکر کنم اگه بخوای دوستان میتونن برات پچش رو بنویسن(گفتم فکر کنم)الان به یک پچ نویس این موضوع رو میگم البته خارجیه شاید زبون مارو نفهمه
در ضمن این قسمت نور آن چنان زیادی نداره که به درد چراغ قوه بخوره.شما اگر چراغ قوه میخوای یه نرم افزار هست به نام Brightlite البته بره سری 5 هست یعنی 5800 و N97 ولی رو سری 3 هم جواب میده.![]()
البته نگران نباشید ! چون HelloOX 2.04 بزودی میادش و این مشکل هم رفع میشه !
در ضمن دوستان سعی کنین بره آپدیت از طریق وایرلس استفاده کنین نه GPRS چون پدر قبض موبایلتون در میاد.البته من خط ثابتم رو اینترنتشو فعال نکردم آخه کلاس داره خط قدیمی باشه(تیریپ سنتیه دیگه)
من به فکر دوستان هستم تو این فاصله ی زمانی بدون هک نمیتونن دووم بیارن![]()
اره قبول دارم اما این مشکلی که امسال منو شما داریم و کنجکاوی امان نمیده که و هی انگولک میکنه اپدیت کنم
حتما هکشم میاد پس تا بیاد اپدیت کنیم تا بعد
من با همراه اول هر کاری کردم نشد امروز یه ایرانسل گرفتم کد #6*3*130 استفاده کردم تنظیماتش بیاد همش میگه شبکه موقتا مخدوشه
ببینم با ایرانسل میشه اپ کنم یا نه البته اگه تنظیماتش رو گیر بیارم
راستی این مشکل صدای رادیو که خیلی خیلی ضعیف بود حل شد یا نه؟کسی راحی براش پیدا کرده
اینی که قرمز کردم با اون س هستش یعنی این: امثال
من نمیدونم شما چطور میتونی قید تم افکت رو بزنی
اگه میتونی از 140 پیگیری کن نه 130 اخه بهتر در این ضمینه جواب میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)