بعد از انجام اين كارها هنوز مشكل پابرجاسدارم ديوونه ميشم
![]()
بعد از انجام اين كارها هنوز مشكل پابرجاسدارم ديوونه ميشم
![]()
حالا که تا یه جا هایی رفتم جلو میبینم که واقعا بازیه حرفه ای و تکیه . من کاملا موتاد شدم .من اول ازش حالم به هم میخورد
ولی وقتی بتونی ماشین رو کم کم دست کاری کنی دیگه میچسبی به مانیتور .
shift مساوی خدا
یه سوال خیلی خیلی مهم : آقا این شیفت چقدر فروش کرده ؟
میخوام بدونم EA حریس میشه که بخواد shift2 رو هم بسازه؟ هر کی میدونه بگه که بدونیم فروشش خوب بوده یا نه ؟
Last edited by night lord; 27-09-2009 at 21:46.
چند عامل باعث فروش زیاد بازی میشه ، یکیش سابقه هست که EA داره ، دوم اصالت هست که NFS داره و سوم امتیاز بازی هست که تو تمام سایت ها امتیازش حدود 9 بوده که عالیه ! البته غیر از گیم اسپات که معلوم نیست رو چه ملاکی به بازی امتیاز میده![]()
باید بری تو منوی Display اونجا پیداش می کنی ولی بهتره این کارو نکنی !
تو تایر 3 شما برای گرفتم تمام ستاره های بازی نیاز به کامل کردن Master Corner های زمین دارید که با حرکت رو این خط راهنما اونا رو کامل می کنید !
البته رو نقشه که نگاه کنی بعضی جا ها سر پیچ ها یک علامت که به صورت - هست کنار نقشه وجود داره که با حرکت روی مسیر سبز رنگ این علامت - تبدیل به تیک میشه و به ازای دریافت هر کدوم از Master Corner ها امتیاز شما بالا تر میره و یک Level بالاتر میرید .
راستی تو منوی Carrier اگر دکمه Back Space رو بزنید یکسری مسابقات حرفه ای میاد که اونا رو هم باید تمام کنید !
کسی جواب ما رو نداد باید چیکار کنم گرافیکم زو عوض کنم ؟
سلام، من امروز بازی رو خريدم، (نسخه PC) ... نصبش کردم و بدون مشکل run شد ،،، career رو انتخاب کردم ، يه demo رو 3 بار نشون ميشه ، که موضوعش test drive هست ، بعد يه صفحه ميآره که بالای اون نوشته test drive , و در پايين چند تا حالت رو نوشته مثل pro و غيره ،، بازی همين جا ميمونه و ديگه اتفاقی نميوفته ، مشکل از کجاست؟؟؟!!!
سلام بچه ها....یه سوال: چجوری میشه کاری کرد که ماشین سر پیچها کمتر سر بخوره
بضی از این ماشینها از بس سر میخورن آخر از دور خارج میشم....در کل کنترل بازی یکم سخته![]()
من رسیدم به آخر های بازی ولی تا حالا نتونستم از نیترو استفاده کنم.
البته تو تایر چهار اینقدر سرعت ها بالا و مسیر ها ی مستقیم کوتاه هستند که نیازی به نیترو نیست.
در مورد سر خوردن ماشین ها هم باید گفت که اگر بشه ازش درست استفاده کرد، خیلی به درد بخوره. مخصوصا BMW E92
راستی چرا ماشین های مدل بالا و گرون آپگرید نمیشن ؟
ای کاش تو این بازی بک مسیر مستقیم و طولانی ( و البته بدون دوربین سرعت سنج و گشت نا محسوس ) می گذاشتند تا ما بتونیم حداکثر سرعت ماشین ها رو ببینیم.
بیشترین سرعتی که تا حالا روندم، با بوگاتی بوده و 310 تا.
البته تو دنیای واقعی، با پراید خودمون تا 150 تا پر کردم، اون هم با چند تا سرنشین و بار اضافه.
اضافی زده شد
Last edited by hesam_g59; 28-09-2009 at 01:42.
اگه توضیحات صفحه قبل منو ببینی...میتونی از سر خوردنش کم کنی
یکی از تنظمیاتی که بچه ها برش میدارن....خاموش کردن stability و traction control هستش...این دوتا به شدت باعث میشن که ماشین سر بخوره و دور خودش بپیچه
تنظمیات تیونینگ ماشین هم هست....مثل camber و caster لاستیکها که کمبر باید منفی باشه....مخصوصا لاستیک عقب..بیشتر از جلو( حدود -20 یا -30)
ایرودینامیک یه سمت grip
و سرعت چرخش فرمان...بسته به سلیقه....من بیشتر faster کردم
over steer و under steer هم...بسته به خودرویی که دارین...مثلا bmw E92 چون عقبش زیادی بازی داره...under رو بیشتر کردم...تا تعادل جلوی ماشین با عقبش بیشتر بشه....
الان فوق العاده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)