کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by matrix69; 05-10-2010 at 22:55.
سلام به هم دوستای گلم منم با دوست خوبمون mahdistar کاملا موافقم البته فقط راجع به طرح گوشیهای سامسونگ واقعا عالی هستن . الان هم میخام یه گوشی خوب بهتون معرفی کنم >>>> سامسونگ M8910 Pixon 12<<<<<< یک گوشی عالی با همه امکانات و دوربین و صرای عالی یه خورده از این گوشی بگم عاشقش میشین
گوشی Pixon 12 سومین گوشی از گوشی های جدید لمسی سامسونگ است که می توان در آن بیش از دوجین قابلیت کاربردی ویژه یافت . ثبت عکسهای 12مگاپیکسلی بوسیله یک گوشی تلفن باعث می شود که روی آِن حساب ویژه ای باز کنیم. علاوه براین سامسونگ زمانی این گوشی را عرضه کرده است که دو گوشی پیشین این شرکت هنوز جز گوشی های پیشرو بازار هستند. این بار سامسونگ M8910 Pixon 12 عزم خود را برای تصرف بازار جزم کرده است.:X
گوشی سامسونگ M8910 Pixon 12 برترین گوشی دوربین دار موجود است اما قابلیت های تلفن های هوشمند را عرضه نمی کند. این گوشی از یکی از بهترین دوربین ها برای عکاسی برخوردار است اما کیفیت فیلم های ضبط شده توسط آن چندان قابل قبول نیستند. این گوشی رویایی تحقق یافته برای سامسونگ است که می تواند پیامد های بدی برای Pixon اصلی به همراه داشته باشد اما باید منتظر ماند تا Pixon 12 بتواند در برابر رقیبان خود قد علم کند.
بقیشو وقتی کامل عضو شدم میگم :P:P: :P
سلام
من وقتی تو منزل عکس می گیرم وسط عکس کمی قرمز میشه
بردم گارانتی فلشش هم کرد فرقی نکرد
مسول اصلی کامتل گفت همه گوشیها اینطوری هستند((چند تا گوشی s8300 دیگه بهم داد باهاش تو دفتر عکس گرفتم اونها هم همینطوری بودند))
پس چرا قبلا اینطوری نبود؟؟برای شما چطوریه ؟؟مشکل از کجاست؟؟
salam
من میخام یه گوش بخرم
مشکات s800 رو برام مینویسد
انتخابای دیگم ویواز سونی اریکسون هست و پیکسون راهنماییم کنید
دوربین و صدا مهمه
عکسه من که اینطوری میشه!!
نه عزیز من 8 ماهه دارمش هنو مشکلی ندیدم
آقا مهدی شما مشکلت با این رم 4 گیگ حل شد؟ منم دقیقا همین مشکلو دارم با گوشیم، میخواستم ببینم اگه رم سامسونگ بزنم جاش دیگه مشکلی نخواهم داشت...
اگه این پیشنهاد دوستمون جواب داده برا شما لطفا بفرمایید تا منم عملیش کنم.
دمتون گرم
سلام دوستان دست دوم اين گوشي چند ميارزه؟
دوستدار شما ياشار
ما که از جدیدش راضی نیستیم شما میخوای کهنه بگیری!!!
170-220تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)