میشه بگید اینا چین؟؟ من اصلا ندیدم توی بازی اینا رو.
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
دومین پچ برای GTA IV Xbox360 از راکستار گیمز؛
نام اولین پچ:The Lost and Dam*ned
نام دومین(وآخرین)پچ:the Balla*d of Ga*y Tony
کسی می دونه وقتی با موبایل نیکو عکس می گیریم عکسا کجا می ره؟
مدی هست که گرافیک بازی شبیه نسخه ps3 بشه(عکس نسخه ps3)...؟
و حجمش خیلی زیاد هم نباشه
راستی کلیپ های بازی که سیو میکنیم چجوری میشه تبدیلشون کرد به یه فرمت قابل پخش(فرمتشون cli هست)
Last edited by KING OF SPEED; 28-08-2009 at 15:44.
سلام
میخوام براتون نقد BMW M6 رو بزارم . یک خودروی کامل و کم حجم . زیاد توضیح نمیدم میرم سر اصل مطلب .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جایگزینی با : schafter
حجم فایل ها :
بدنه : 998 کیلوبایت
تکستچر : 986 کیلوبایت
قابلیت ها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- کار کردن تمامی قطعات(درها،چراغها،صندوق،ک پوت و ...)
- مدل زیبا
- حجم بسیار کم
- باز شدن در ها به سمت بالا (فوق العاده زیبا بصورت لامبورگینی مورسیه لاگو)
- هندلینگ مناسب
- رفلکس بسیار زیبای بدنه و رنگ متالیک
معایب :
- ناهنجار بودن رینگ پس از ترکیدن لاستیک
- نازیبا بودن در فاصله دور
- نازیبا بودن ماشین در هنگام کثیف شدن
- یه کمی تکستچرای داخل ماشین بی کیفیته (برای کسایی که میخوان از داخل رانندگی کنن ناخوشاینده)
تست سرعت و تعادل :
تست سرعت ماشین خیلی خوبه و مثل بعضی ماشینا نیست که وقتی شروع به شتاب گرفتن میکنن بعد از هر دنده عوض کردن سرعتشون برای چند ثانیه ثابت میمونه و سرعت ماشین سریعاً بالا میره و حد اکثر سرعتی که میشه باهاش رانندگی کرد 200 کیلومتر درساعته اونم با شتاب عالی ولی تعادل ماشین یه خورده جای کار داره اما درکل خوبه.
نتیجه :
در کل ماشین بسیار عالی و کم حجمیه و پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنین تا عمرتون تلف نشه . چراغ جلوی این ماشین منو کشته خیلی خوشگله .
+ دانلود با حجم 1.9 مگابایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاسخ به سوالات
نه یکی میشناسم ولی 50 مگابایته یکی هم دیدم هفت مگ . خب اگه سیستمت قوی باشه که خیلی خوشگل میتونی اجرا کنی این پچ ها هم سیستم خوبی میخوان
درمورد دومی هم بعد از این که ویدئو رو تو بخش ادیت بردی براش اسم تعیین کن و بعد پایین سه تا گزینه هست یکی هست فکر کنم اولش نوشته WEB اونو بزن شروع به سیو کردن میکنه بعد میره توی My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Videos\Rendered و میتونی حالشو ببری.
اسکریپت هوک ها رو باید در محل نصب کپی کرد؟؟ اونایی که تو پست اول بودن رو دانلود کردم همشون ویروسی بودن به حدی که آنتی ویروس من که 1 ساله آپدیت نشده هم شناختشون!!
کسی میتونه کل اسکریپت هوک ها رو از سیستم خودش برای آپلود کنه؟
هیچ کسی بلد نیست؟پس شما چجوری عکس می گیرید از بازی؟؟؟
من یه دنیا عکس گرفتم اما نمیدونم کجا رفتن!! باید توی مموری گوشی نیکو باشه!
هیچ جا سیو نمیشه ! اون عکسایی که من میگیرم با استفاده از یه سری تکنیک ترکیبی با تراینره . آموزششو مینویسم بعدا میزارم براتون .
Last edited by mohammadrezams; 28-08-2009 at 18:51.
ببخشید ... فکر کنم اگر این ها رو توی این آدرس قرار بدید بهتر باشه ...
تا این تایپیک هم از ته تایپیک های قدیمی در بیاد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم این پچ یه کم با پچ های این تایپیک فرق داره ... چون این ها دارای داستان و شخصیت های جدید هستند و بر روی سی دی جداگانه میان...البته متأسفانه بر روی پی سی و پی اس 3 نمیان و انحصاری xbox هستن...
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)