اصلا ده هم بدن صفرم بدن من خودم میدونم این بازی برام من ساخته شده من خوب میدونم به چه بازیه علاقه دارم من ده میدم والسلام
اصلا ده هم بدن صفرم بدن من خودم میدونم این بازی برام من ساخته شده من خوب میدونم به چه بازیه علاقه دارم من ده میدم والسلام
بی صبرانه منتظر خبر اومدن به بازاره این بازی هستم
خبری نشد ؟؟؟؟
چرا شلوغش میکنی داداش.شما مفت خور ها همیشه از نسخه ی دزدی استفاده میکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن برن نسخه ی اصلی رو بخرن.
شرکتی که این بازی ها رو میسازه کلی زحمت میکشه اون وقت شما میاید با 2000 تومان بازی رو میخرید.ای مفت خور
Last edited by shahabprince; 10-11-2009 at 13:44.
مثل این که این بازی میخاد به یاد ماندنی ترین بازی 2009 بشه با این همه تعزیفی که ازش میشه!!!
برو بکس!!!با زی اومده و بعضی شرکتا هم دارن اینترنتی میفروشن!!!!3 تا دی وی دی هست و اولین کسی که تو اینترنت میفروخته می گفت که هم انگلیسی و هم کرک شده است!!!!!
دوست عزیز لطفا توهین نکنید !چرا شلوغش میکنی داداش.شما مفت خور ها همیشه از نسخه ی دزدی استفاده میکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن برن نسخه ی اصلی رو بخرن.
شرکتی که این بازی ها رو میسازه کلی زحمت میکشه اون وقت شما میاد با 2000 تومان بازی رو میخرید.ای مفت خور
چه ميكنه اين IW ! هنوز كرك بازي نيوميه چه خبره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال داشتم از شما ...شما که ادعا داری اورجینال می خری هروقت خریدی یه عکس از box dvd اورجینال
بازی بزار دستت هم شکل 4 انگشت باز کن تا بفهمیم واقعا خودتی.
میخام ببینم جنمش رو داری 100 هزار تومن بدی پول بازی تازه اگه تو ایران پیدا بشه. این داستانا رو واسه ما ننویس
که خطم هر چی cd و dvd هستیم. تازه محل سکونتت هم که قم هست اونجا رایتیش هم پیدا نمیشه چه برسه به اورجینال.
اونوقت بیا به ما بگو مفخور....![]()
این کارار چیه من که دل تو دلم نیست
شماها دارید دعوا میکنید
آقا قیمتش بنویسید من قبل از خریدن باید 2 3 ماه پولامو جمع کنم(فکر کنم بالای 5 تومن باشه اصلا نتونم بخرم)
بله کاملا موافقم. اگر بازی با توجه به ارزش پول کشورمون به صورت اورجینال فروخته بشه چیزی حدود 5 تا 10 هزار تومن قیمت برآورد شدش میشه.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)