کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه فقط من بدبخت موندم توی خونه پای درسام...![]()
منم الان برم پی دسته!
Dzhk3 رو گرفتم ، ولی جایی پیدا نکردم که یه لاگ نوشته باشن فرقاش چیه نسبت به j1 که الان دارم. الان موندم همین k3 آفیشال خوبه یا k1 یا j9 که آقا مسیح گفت. بهترینش رو بگین با فرقهاش که من آپدیت کنم بهم نگن رامم قدیمیه!!!
عزاداری همه قبول باشه![]()
تو سایت اصلی "سامسونگ امنیا" تو موارد آپشنال کیف هم بود عجیبه تو ایران نیومده![]()
فیت فیت که نه ولی فعلا بهترین کیف همینه
راستی کسی امنیا سفید تو بازار دیده؟؟؟؟
در حال حاضر آخرین رام رسمی که سامسونگ داده jvhk1 که مدل کوک شدش هم اومده که تاچ فلو روشه اما رسمی نیست.
منم از همین k1 رسمی خود سامسونگ استفاده می کنم ، مشکل خاصی نداره.
راستی ، چند وقت پیش رفتم توی سایت سامسونگ ، نوشته بود مواردی که توی جعبه نیست و باید جدا بخرید : یکیش کابل tv بود ، یکیشم کیف بود،یکیشم هندزفری بلوتوث بود.
نمی دونم شاید جدیداً اضافه شده.
اما برام عجیب بود که چرا f480 کیف به این قشنگی باهاش داره ، اما امنیا نداره.
کیف f480 خیلی قشنگ و باکلاسه...به نظر من اگه اون کیفو برای امنیا بشه پیداکرد نیازی به ضد خش ندارید
Last edited by p30netman; 07-01-2009 at 12:22.
این مسئله نداشتن کیبورد واسه امنیا شده یه چماغ که همه می کوبن تو سر این کوشی...آقایون راهی پیدا نکردین که برنامه های جاوا و غیره رو با کیبورد تاچ کوشی استفاده کرد؟
من دو تا K1 معرفی کردم. یکی official بود و اون یکی non official که K1 غیررسمی خیلی بهتر از رسمی هست. اگر هم سامسونگ بالاخره رام Arabic Support رو بده بیرون که نصف کاربرها دیگه رام غیر رسمی رو نصب نمیکنن.
k1 کوک شده مدل غیر رسمی k1 رسمی نیست!! چون k1 رسمی بعد از k1 غیر رسمی اومد. خیلی هم دیر اومد.
بالاخره نگفتی این شارژ k1 رسمی چقدر نگه میداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)