میشه
دسته ی xbox میتونی بگیری. لاجیتک هم عالیهآقا سلام میخواستم ببینم تا 40 تومن واسه pc چی پیشنهاد میدید واسه fifa pes va need for speed میخوام و در کل لاجیتک چطوره شنیدم خیلی حرفه ای هست![]()
میشه
دسته ی xbox میتونی بگیری. لاجیتک هم عالیهآقا سلام میخواستم ببینم تا 40 تومن واسه pc چی پیشنهاد میدید واسه fifa pes va need for speed میخوام و در کل لاجیتک چطوره شنیدم خیلی حرفه ای هست![]()
سلام به همه اساتيد من دسته xbox 360 رو گرفتم ولي هر بار كه به كامپيوتر وصلش ميكنم انگار نه انگار هيچي رو نميشناسه از فروشگاه next gen هم خريد كردم 37000 تومن هم بالاش دادم اگه بتونم عكساشم ميذارم ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينم از پشتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم فكر كنم كابلش باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد طولاني شد و سرتون رو هم درد اوردم اين جايي كه مشخص كردم تو عكس رو نميدونم واسه چيه اگه ميشه راهنماييم كنيد
در اخر هر برنامه اي از جمله
Xbox360_win 7 32 Eng
XBCDv107
روي ويندوز 7 و xp هم سوارش كردم هيچ خبري نشد توي ويندوز 7 يه اخطاري شبيه اين ميده
تو رو خدا كمكم كنيد واقعا احتياج دارم ميخام بدونم ممكنه اصلا نخوره به كامپيوتر يا اينكه اين مدل مخصوص كنسوله و اصلا واسه كامپيوتر نيستش
يا علي منتظرما
سلام به همه اساتيد من دسته xbox 360 رو گرفتم ولي هر بار كه به كامپيوتر وصلش ميكنم انگار نه انگار هيچي رو نميشناسه از فروشگاه next gen هم خريد كردم 37000 تومن هم بالاش دادم اگه بتونم عكساشم ميذارم ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينم از پشتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم فكر كنم كابلش باشه
ببخشيد طولاني شد و سرتون رو هم درد اوردم اين جايي كه مشخص كردم تو عكس رو نميدونم واسه چيه اگه ميشه راهنماييم كنيد
در اخر هر برنامه اي از جمله
Xbox360_win 7 32 Eng
XBCDv107
روي ويندوز 7 و xp هم سوارش كردم هيچ خبري نشد توي ويندوز 7 يه اخطاري شبيه اين ميده
تو رو خدا كمكم كنيد واقعا احتياج دارم ميخام بدونم ممكنه اصلا نخوره به كامپيوتر يا اينكه اين مدل مخصوص كنسوله و اصلا واسه كامپيوتر نيستش
يا علي منتظرما
آيا ميشه فهميد كه تقلبي هست يا خير
Last edited by saeed8990; 12-01-2011 at 15:29.
سلام به همه اساتيد
Last edited by saeed8990; 12-01-2011 at 15:26.
خواهشن زود جواب بدين مرسي
Last edited by saeed8990; 12-01-2011 at 15:28.
معلومه که به کامپیوتر میخوره.
از این بابت جای هیچ گونه نگرانی ای نیست.
اون جایی رو هم که مشخص کردی تو عکس برای اتصال هدفون مخصوص به دسته Xbox هست.
البته هدست هاش هم مدل های مختلف داره. مثل این یکی:
![]()
صفحه قبل رو بخون و همه پست ها رو مو به مو اجرا کن و نتیجشو بگو
بچه ها گیم پد xbox یا logitech???????? واسه فوتبال
انجام دادم همشو ولي وقتي دسته رو ميزنم به كامپيوتر سريع چند بار چشمك ميزنه چراغش بعد خاموش ميشه ويندوز من 7 ultimate هست هم 32 بيت نصب كردم هم 64 بيت ميگم ميشه به خاط ويندوز باشه ايا نگارش هاي ديگه رو نصب كنم تاثيري داره
سلام
دستتون درد نكنه دسته راه افتاد
اشكالش اين بود كه بايد ويندوز 7 رو اپ ميكردم احتمالا ويندوزم قديمي بود احتياج به اپديت هاي جديد داشت خيلي ممنونم كه كمكم كرديد
سلامت باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)