تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 241 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

میشه بگی منظورت از کیفیتش ضعیفتر از قبلیه چیه اخه من قبلی رو که ندیدم.
    یه چند تا مثال یه توضیح یا معیاری بگی که ن متوجه بشم کیفیت بدنش در چه سطحه؟
    مثلا اگه از فاصله 2 متری از دست ول بشه بیفته رو اسفالت چش میشه؟
    عثمان جون این مثال یا ملاک یا توضیحی بدی ممنون میشم
    چون من ادمی هستم که کلا هرچی میخرم بعد بعد از گذشت 2 ماه اول دیگه از دستم خیلی میفته از فاصله 2 متری روی سطح نرم پرت میکنم و کلا اینجور نیستم که خیلی مواظبش باشم در سطح عادی یکم هم کمتر مواظب چیز هام هستم برای مثال این w890 بیچاره رو الان 5/1 ساله دارمش که پکوندمش

///////////////////////////////////////////////////////////

2 چیز دیگه:
    اگه قرار باشه به 3 مدل s9 و d2 و d2+ از 10 در مورد کیفیت و ساخت بدنه(زیبایی نه فقط جنس و کیفیت بدنه و راحتی و طراحی بدنه) نمره داده بشه هر کدوم چند میشن؟

برای s9 و d2+ بازوبند هست که موقع ورزش بتونم به بازوم ببندم؟
    دوستان محبت کردن و جوابت رو دادن
    به نظر من هم یه ضعف نیست فقط همون حرفه سیمور رو میشه تکرار کرد و اونقدر ها هم ظعیف نیست درضمن یکی از دوستان گفته بود که D2 یه نواری مثل فلز داشت که باید بگم اصلا فلز نیست و پلاستیک هست و فرقی تو +D2 به جز اینکه رنگش فرق کرده نداره
    درمورد مقایسه D2 و +D2 و S9
    فکر کنم باشه چون یه مدت تو jetmall برای فروش داشت

2. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ممنون اقا عثمان
    چاره اي نيست صبر مي كنيم ولي ازتون خواهش مي كنم كه شما ديگه اپديت باشين زود بياين اينجا خبر بدين
    ما بچه هايي كه شهرستانيم يا فرصت نداريم بازار بريم چشممون به شما و بقيه بچه هاي فعتل اين فرومه
    راستي كدوم رنگ s9 بهتر و قشنگ تره تو دست و اينكه ماكسيمم چه رزولوشنيو پخش مي كنه؟

راستش به شخصه به نظرم تیانیوم قشنگ تره ، اما اگه اشتباه نکنم ( نمی دونم راستش ، من توی سایت های خرید دیدم و همین طور تو فرو های خارجی ، از صحت اش خبر ندارم ، عثمان یا سیمور باید اوکی بدن ) برای 32 گیگ اش ، تیتانیوم نداره انگار ...
    اگه شما هم 32 گیگی رو می خوای ، فکر کنم تنها انتخاب کروم رنگ باشه ..

محتوای مخفی: اسپویلر 
    مبارکت هم باشه ، جلو جلو ....

عثمان خان ، قیمت 31 رو نگفتی حاجی ؟ چند ؟

یا حق

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    منم فكر مي كنم تيتانيوم قشنگه
    ولي اگه اينطوره كه مي گين خيلي حيف مي شه
    منظورم از رزولوشن مربوط به صفحه نبود مربوط به نهايت كيفيت فيلمي كه پخش مي كنه هستش مثلا 720.480.1280p
    من از اين كارايي كه با منوهاش مي كنن خيلي خوشم مياد واقعا قشنگ

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ممنون از شما seymour / prowler / osman
    ایا واقعا s9 استحکام کمتری نسبت به d2+ داره چون اصلا فکرش رو نمیکردم.
    منظور من از پرت کردن دستگاه با دو تا مثال میگم

مثلا سیمور جان شما فصله 3 متری من نشستی میگی یه لحظه d2+ رو بده ببینم من از همون 3 متری واست پرت میکنم حالا شما اگه نتونستی بگیری میخوره رو فرش یا سرامیک وا موکت ( این اتفاق مطمئنن بعد از 4 ماه خواهد افتاد قبل از اون عمرا)

مثلا در حال ورزش کردن از دستم ول میشه و چون در حال دویدن هستم میخوره زمین و رو زمین کشیده میشه

حالا سوال من اینه استحکام این دستگاه در حدی هست که با 5 /6 بار خوردن زمین از فاصله 1 / 2 متری مشکل نرم افزاری و مشکل داخلی پیدا نکنه؟

چون اون خش برداشتن بدنه رو میتونم مراقبت ازش بکنم ولی این اعصاب خوردیه که چند بار از دستمم بیفته از فاصله 1/2 متر بعد سر همین افتادن یه مشکل داخلی پیدا کنه.
    انتظار من اینه که چون از یه شرکت معتبر خرید میکنم و هزینه کمی هم بالاش ندادم اینجوری که گفتم نباشه.
    Last edited by mamad gonzo; 15-12-2009 at 12:03.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    منم فكر مي كنم تيتانيوم قشنگه
    ولي اگه اينطوره كه مي گين خيلي حيف مي شه
    منظورم از رزولوشن مربوط به صفحه نبود مربوط به نهايت كيفيت فيلمي كه پخش مي كنه هستش مثلا 720.480.1280p
    من از اين كارايي كه با منوهاش مي كنن خيلي خوشم مياد واقعا قشنگ
    سلام
    منم حد اکثر رزولیشنی که میتونه پخش کنه رو گفتم نه مانیتور.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از شما seymour / prowler / osman
    ایا واقعا s9 استحکام کمتری نسبت به d2+ داره چون اصلا فکرش رو نمیکردم.
    منظور من از پرت کردن دستگاه با دو تا مثال میگم

مثلا سیمور جان شما فصله 3 متری من نشستی میگی یه لحظه d2+ رو بده ببینم من از همون 3 متری واست پرت میکنم حالا شما اگه نتونستی بگیری میخوره رو فرش یا سرامیک وا موکت ( این اتفاق مطمئنن بعد از 4 ماه خواهد افتاد قبل از اون عمرا)

مثلا در حال ورزش کردن از دستم ول میشه و چون در حال دویدن هستم میخوره زمین و رو زمین کشیده میشه

حالا سوال من اینه استحکام این دستگاه در حدی هست که با 5 /6 بار خوردن زمین از فاصله 1 / 2 متری مشکل نرم افزاری و مشکل داخلی پیدا نکنه؟

چون اون خش برداشتن بدنه رو میتونم مراقبت ازش بکنم ولی این اعصاب خوردیه که چند بار از دستمم بیفته از فاصله 1/2 متر بعد سر همین افتادن یه مشکل داخلی پیدا کنه.
    انتظار من اینه که چون از یه شرکت معتبر خرید میکنم و هزینه کمی هم بالاش ندادم اینجوری که گفتم نباشه.
    جالبه .. من دیشب چند خطی دقیقاً در همین مورد نوشتم، اما بعد احساس کردم منظورت چیز دیگه اس و مقداری اش رو حذف کردم .. اما الان می بینم دقیقاً منظورت همون برداشتی بود که من کرده بودم!!!!

خلاصه حرفم این بود که شرایطی که مطرح می کنی (افتاده از فاصله 1-2 متری روی موکت) ، اصلاً از نظر فنی برای یه همچین دستگاهی تعریف شده نیست .. من هارد دیسکی دیدم که دوبار روی موزائیک افتاده و هنوزم کار می کنه (همین لحظه دارم باهاش کار می کنم - بزنم به تخته!) و در مقابل، یادمه شمال بودم که هارد دیسک یکی از دوستان از ارتفاع 60 سانتی افتاد روی موکت و مرخص شد!!! .. پلیری رو دیدم که بالای 5-6 بار پرت شده اینور و اونور و ضربات نفس گیر دریافت کرده (یکی از رفقا - آیپاد) و پلیری رو دیدم که یه بار خورد به لبه میز و دچار مشکل سخت افزاری شد (کریتیو بود)... اینا نه نشانه بهتر بودن یا بدتر بودن یه دستگاهه و نه اصلاً درسته که نتیجه بگیریم براساسشون.

کوتاه اینکه هیچ قانون-معیار-روالی در مورد این مواردی که مطرح کردی وجود نداره .. پارامترهایی مثل استحکام-کیفیت-بدنه-و غیره، در مقابل چنین تغییرات وارده به سیستم یه قطعه الکترونیک، رفتار قابل پیش بینی ندارن.

باز اگه بخوایم از بدبینی همیشگی من فاصله بگیریم، cowon ، کریتیو و مارک های معتبر دیگه مطمئناً اونقدر حواسشون به این قضیه هست که بدنه های قابل قبولی برای دستگاهاشون بسازن... نگران نباش ... اگه از دستگاههای قبلی ات بهتر نباشه، عین اوناس. بدنه اش ضدتانک نیست، ولی به امید خدا دووم میاره!

8. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون از پاسختون اقا عثمان و بقيه دوستان
    شما هم حرف دوستمون و تاييد مي كنيد كه s9 32g رنگ تيتانيوم بلك و نداره؟

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ممنون از پاسختون اقا عثمان و بقيه دوستان
    شما هم حرف دوستمون و تاييد مي كنيد كه s9 32g رنگ تيتانيوم بلك و نداره؟
    من الآن باز چک کردم ، دیدم که خیر ، بنده اشتباه کرده بودم ، هم تو اون سایت که گفته بود و بنده اشتباه برداشت کرده بودم ، هم تو سایت های خرید که گشتی زدم ، دیدم هم تیتانیوم موجود هست ، هم کروم رنگ ....

اما بازار ایران دیگه دست امرتاته ....

من عذر می خوام بابت اطلاع رسانی غلط

یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون ازتون .خواهش مي كنم پيش مياد
    دستتون درد نكنه عده اي و از نگراني در اوردين

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شرمنده بابت به انحراف کشوندن و آف تاپیک
    اما الآن باز هم شک کردم ، و یه گشتی زدم ، دیدم اون فرومی که من دیده بودم ، طرف گفته بود که برای 32 گیگی ، فقط تیتان هست ( باز گمش کردم ، پیداش کردم ، می ذارم لینک اش رو ) حالا نمی دونم ، طرف مملکت خودشو گفته ، یا کلی ...
    توی گوگل هم با عبارت "cowon s9 32gb chrome" رو سرچ کردم ( اون گیومه ها یعنی عین عبارت ) فقط 9 تا ریزالت داشت ، اما وقتی "cowon s9 32gb titanium" رو زدم ، 43 هزار ریزالت آورد . ( خودتون حتما چک کنید )
    فروشگاه های خارجکی هم 32 گیگ کروم ندیدم ، هر چی بود ، تیتان بود ( یا اشاره ای نکرده بود )

اگه از سوتی 2 تا پست قبل من نظر بشه ، این جوری می شه برداشت کرد که 32 گیگ ، فقط تیتان داره ، از طرف هم هر چی سایت کاوون رو زیر رو رو کردم ، چیزی برای این که تو 32 گیگی محدودیت رنگ هست ندیدم ،( رنگ سفیدش رو هم ریلیز کرده ، خیلی مامانه )

سیمور عزیز ، عثمان جان راهنمایی کنند .

ادیت : ایناهاش ، پیداش کردم بالاخره ( اولین پست این صفحه )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنکس
    یا حق
    Last edited by akhoond; 16-12-2009 at 15:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •