شما بايد اول بازي يه پروفايل آفلاين براي games for windows درست كني مشكلت حل ميشه.
شما بايد اول بازي يه پروفايل آفلاين براي games for windows درست كني مشكلت حل ميشه.
من این بازی رو با رزیدنت اویل 5 خریدم.شما بايد اول بازي يه پروفايل آفلاين براي games for windows درست كني مشكلت حل ميشه.
دوتاش هم لیو هست. برای اون باز کردم. وقتی که وارد این هم میشم میشناسه خودش اکانت من رو.
اما باز این طوری میشه.
سلام دوستان من یه جا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
یه جایی هست که میرسی به جوکر که جوکر دیواره رو منفجر میکنه وباید از تو کانال کنارش بری بعد میرسی به اونجا که با طناب نمیتونه دیوار هارو بگیره(دیواره ها قدیمین) اونجا 2 تا در داره یکی که از میای تو و یکی هم که باید برای داخلش میرم تو دره بالا سرش یه کانال هست که با پرش نمیشه گرفتش و حتما باید با طناب بگیریش اونجا هر کاری میکنم با طناب هم نمیگیرتش(اصلا طنابه هم گزینه اش ظاهر نمیشه)
به نظر شما بازیه مشکل نداره؟؟؟؟
چه کار باید بکنم
برا من این نسخه ی BOYSTEAMPC اصلا مشکل سیو و از اینجور چیز ها هم نداشتم
میگم این boysteampc واقعا دیگه شورش رو در اورده من گفتم وایستم تا این نسخه درست حسابی بتمن بیاد یه وقط سرمون کلاه نره ولی کلاه رفت رفتم گرفتم بازی رو نصب هم کردم ولی تو دی وی دی 2 وسط نصب ارور میده میگه فایل data 3 مشکل داره بعد هم میگه فایل readme رو بخون الان هم واقا بهم ریختم باید دوباره برم مثل اویل5 بازی رو توی سر مبارک فروشنده بکوبم.راستی دوستان این بازی در اصل چند دی وی دی هسته چون من شنیده بودم 3 دی وی دی ولی من که گرفتم 2 دی وی دی بود!!!داستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا رفیق این هم سیو...نه کل مرحله ها
مثلا خواستم مرحله 5 رو برم SAVEشماره 5 روبریزم اگه خواستم مرحله ی دو تا مونده به آخرو برم SAVE دوتا مونده به آخرو بریزم.چون میخوام دمو هارو ببینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بهت پيشنهاد ميكنم نسخه پي سي ورلد رو بگير.درسته يكم گرونهولي مطمئنه...ايشاللا به موقع حال ويز تيم رو جا مياريم.
![]()
سلام دوستان میدونم جاش ایجا نیس ولی خوب دنبال من سیو 65% بازی بتمن رو میخوام
نمیشه رو درصد سیو داد به شما!!
باید بگین کجا گیر کردین؟
چون من بازی رو 61% تموم کردم![]()
درسته h-r-v درست می گه ولی این سیو رو که من در پست قبلی هم گذاشتمسلام دوستان میدونم جاش ایجا نیس ولی خوب دنبال من سیو 65% بازی بتمن رو میخوام
69 درصد هستش ...شاید کمکت کنه..رفیق..
http://www.plunder.com/-download-38392cec92.htm
دمت گرم .ریختمش ولی از 3تاsaveای که دادی 2 تاش خراب بود یکیشم که سالم بود مشکل F داشت
حالا اگه save بهتری داشتی بازم بزار(بدون مشکل F)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)