عزیز من مخلصتم ام
چیشت نمیتونه ببینی پیشرفت یکی رو پست علکی هم نده گفتن میشه و دارن روش کار میکنن مگه کسپر رو نساختن؟
نمیتونی ببینی بمیرم برات اخه حسودیت تا چه حد!
عزیز من مخلصتم ام
چیشت نمیتونه ببینی پیشرفت یکی رو پست علکی هم نده گفتن میشه و دارن روش کار میکنن مگه کسپر رو نساختن؟
نمیتونی ببینی بمیرم برات اخه حسودیت تا چه حد!
هادی جون چی شد؟ تکمیله یا نه؟
اگه میتونه تریال 90 روزه بده
سلام دوستان کسی لینک معتبر برای دانلود NIS 2010 سراغ داره؟
اینو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام داداش جونم
یکی ساختم دارم تست می کنم یکم مشکل داره باید برطرف کنم چون زیاد با نورتون آشنا نیستم .
نورتون 360 ورژن 4 حرف نداره به نظر من . مثل ساعت کار می کنه و Trial Reset هم تازه داره .
موفق باشی داداش .
دیسک نجات نورتون به خاطر اینکه سریال لایسنس لازم داره عملا استفاده نمیشه.
نکته ی دیگه ای که اینجا بهتون میگم این هست که از دیسک نجات آنتی ویروسی استفاده کنید که دیتابیس قوی داشته باشه.
دیسک نجات با انتخاب انتی ویروس تفاوت داره. به طور مثال شاید نورتون آنتی ویروس مناسب باشه اما دیسک نجات ما به دیتا بیس احتیاج داریم. پس گزینه های آویرا یا جی دیتا گزینه های بهتری هستند.
موفق باشید
فکر کنم از دیسک نجات تا حالا استفاده نکردین که میگید دیتا بیس مناسب!! دیسک های نجات اپدیت میشن! خودم چند بار دیسک کسپررو اپدیت و اسکن کردم
دیسک نجات نورتون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینی که شما دادید روی سایت خود سمانتیک هست
خوب این شرکت یا این شرکتا (منظورم سایر شرکتای آنتی ویروسه) برای چی اینا رو رایگان میدن مردم؟
خوب مردم اینا رو دان میکنن و هر شب یه بار میزارن اسکن کنه
رایگان هم تموم میشه
البته من زیاد اطلاع ندارم
اگر شما یه انتی ویروس با بلادرنگ 24 ساعته و محافظت همه جانبه داشته باشی و اپدیت باشه بهتره یا هر شب 6 ساعت کامپیوترت روشن باشه و با دیسک اسکن کنی؟
؟
دانلود دیسک های نجات نورتون
به این لینک بروید:و دانلود کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)