برنامه media safe رو ان 79 نصب شد اما کار نمیکنه .وقتی میری داخل و میخوای فایلی رو import کنی ارور میده که به خاطر مسایل امنیتی نمیشه!!نسخه سازگار با 79 وجود نداره؟یا برنامه مثل اون
؟"
برنامه media safe رو ان 79 نصب شد اما کار نمیکنه .وقتی میری داخل و میخوای فایلی رو import کنی ارور میده که به خاطر مسایل امنیتی نمیشه!!نسخه سازگار با 79 وجود نداره؟یا برنامه مثل اون
؟"
تنظیم نداره؟
نه اینطور نیس..........
خیلی وقط هم هس که واسه دیدن اس ام اس جدید یا میس کال باید یه کلید یا آن لوک گوشی رو بزنییییییییی؟
تنظیمی واسه مدیریت این وجود نداره؟
این برنامه MEDIA SAFE مگه کارش چیه؟
؟"
کارش اینه که ویدیو ها یا عکس .صوت که میخوای مخفی کنی و تو گالری یا هرجا دیده نشم برات نگه میداره
مثل یه گاو صندوقه که رمز داره هر چی میخوای میندازی تو ش بعد وقتی خواستی ببینی داخل برنامه میتونی ببینی .برنامه هم فایل ها رو بافرمت مخصوص به خودش ذخیره میکنه و امنیتش عالی
كيست مرا ياري دهد؟؟؟؟؟؟
هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حالا فهمیدم
من این رو نصب کردم رو گوشیم(ان 79)
مشکلی نداشت
V 2.0
اگه ممکنه دوستان در مورد wi fi توضیح بدن
که به چه دردی میخوره؟
مگه میخوای باش خونه بسازی؟
یا عمران میخونی؟
من خودم از گوشی سگ کار میکشم و عادت به قاب و کاور و جلد ندارم و تا حالا یا لین افتدنایی که کرده مشکلی نداشته.
میخوای یه چیزی مثل کا750 باشه
از طبقه 4 ساختمون پرت شد پایین آخ نگفت
هر دقیقه از دستم میفته
یه خط نیفتاده روش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)