كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
منم طالب این گوشی شدم اما اگه لطف کنید و در باره مشکلات این گوشی بگید دعاتون میکنم
البته فوری فوری چون قصد خرید اونو دارم
ممنون
در هزارو چهل و یک پست قبلی اکثر مشکلات تشریح شده است.ببین اگه تو بازار فنلاندی هست بخر وشک نکن.
با کد پیش فرض12345 امتحان کردی ؟
بنابر سفارش اساتید نرم افزارم nss رو دانلود کردیم و برابر دستورالعمل پروداکت گوشی رو که 0575432 به 0561232 تغییر دادیم تا گوشیمون فارسی رو ساپرت کنه ولی افاقه نکرده بعد به 0561234 تغییر دادیم بازهم توفیقی نشد و زبان فارسی به گوشیمون اضافه نشد که نشد .
1 - لطفاراهنمایی بکنید چه کارباید بکنم.
2- یک نرم افزار می خواستم که گوشی رو بصورت مجازی روی سیستم داشته باشم وبرنامه ها رو قبلا تو اون تست بکنم بعد رو گوشیم نصب بکنم . اجرای نرم افزارهای موبایل بر روی کامپیوتر البته یه دو تا دانلود کردم ولی کا ر نمی کنن. از دوستان اگر نرم افزار مناسب و قابل قبولی سراغ دارن لطفا کنن یه لینک دانلود بدن.؟
3- آیا امکان تغییر شورت کات های روی جواستیک گوشی ممکن هست.مثلا می خوام وقتی دکمه سمت چپ رو فشار دادم مثلا امکان ضبط صدا فعال بشه نه اس ام اس .
برای همه سلامتی و تندرستی آرزو می کنم .با تشکر از توجه شما عزیزان
Last edited by parya_shilan; 12-06-2009 at 04:23.
سلام.
دوست من بنده قبل از خرید گوشیم کاملا این تایپیک رو مطالعه کردم وحدود 1هفته است که ان 85 گرفتم.
من گوشی رو شرکتی گرفتم وخدارو شکر مشکلی نداره و به نظر من توپه. اما بعد 3 یا4 روز یه خورده لق میشه که اون واسه من مهم نیست اما کمی محسوسه.حالا انتخاب با خودته....
ضمنا این گوشی کلا تولید چین است.اصلا واصلا فنلاند نداره.قیمتشم الان خوب اومده پایین...
با تشکر
اشکان![]()
Last edited by ashkan102030; 12-06-2009 at 08:13.
مبارکه . به قول دوستان ناوی ولش یه عمر واست بچرخه !لقی هم واسه گوشیه کشویی طبیعی هستش
اینی هم که میگی فنلاندی نداره ، داره ولی تو ایران نه !ماله من فنلاندی هست ، از اونور آوردن
البته هیچ فرقی هم نداره .
پس اگه فرقی نمیکنه چرا گوشی من اول یه اسپیکرش وبعدهم ویبرش از کار افتاد؟
Last edited by ali shah; 15-06-2009 at 14:38.
سلام.
البته تو تهران من لیبل فنلاند دیدم اما میدونم اینجا این لیبلو چسبوندن...
دوست من این چینی که من گفتم با اون چینی که شما فکر میکنید از زمین تا آسمون فرق فوکوله...n85 اصلی رو چین با کیفیت درجه 1 میزنه و n85 جدید که مشخصه تقلبیه کیفیت درجه 3 هستش.
حتی الان گوشی آیفون داخل چین اسمبل میشه که امتیاز وتولیدش برای کالیفرنیاست...
من صبح تا شب آهنگ گوش میدم هم بهش اسپیکر وصل میکنم اما تا الان خداروشکر چیزیش نشده...
با تشکر
![]()
این از شانس تو هست ! یعنی میگی تو فنلاند گوشی خراب نمیشه ؟! حتما تعمیر کار گوشی هم ندارن واسه نوکیا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)