من از سرویس 512 سپنتا استفاده میکنم و نا محدود هست
برای کاربران عادی ماهیانه 119900 تومان هست
اما من با توجه به سطح کاریری خودم که پلاتین هست 15 % تخفیف دارم که ماهیانه برای من میشه حدود 101000 تومان
این هم دقیقش ...
![]()
من از سرویس 512 سپنتا استفاده میکنم و نا محدود هست
اما من با توجه به سطح کاریری خودم که پلاتین هست 15 % تخفیف دارم که ماهیانه برای من میشه حدود 101000 تومان
این هم دقیقش ...
![]()
سوالتون کمی نا مفهموم.
منظور شما اینکه دو کامپیوتر از یک خط اینترنت استفاده کنند.؟؟؟؟؟
اگر سوالتون این هست. بله میتوانند به کمک شبکه یا مودمهای چند پورتی همزمان استفاده کنند.
اما اگر منظورتون اینکه دو تا کامپیوتر در دو جای متفاوت با هم هست و میخواهید با هم مانند شبکه ارتباط برقرار کنند نه نمیشه. باید زا شبکهای وی پی ان استفاده کنید
سپنتا فقط پول زيادي ميگيره ، سرعت دانلودش هيچ فرقي با يك شركت معمولي نداره.
فقط تولدت بهت كارت اينترنت 20 ساعته هديه ميده كه بدرد كسي كه ADSL داره نمي خوره.![]()
یک سوال ایا این 512 چقدر سرعت دانلود میده ؟من از سرویس 512 سپنتا استفاده میکنم و نا محدود هست
این هم دقیقش ...
اینجا 512 هست با 40-50 تومان میشه گرفت سرعتش هم 60-70 هست و بدون لیمیت !
چرا اینقدر گرونه اونجا ؟ منظورم محل این قیمته ! من گلستانم ! گنبد ! پینار نت هم Isp مه !
سلام دوستان
شما از اين ليست سر درمياريد؟
من متوجه نشدم 256 Send يا Receive ؟
![]()
خب چقدر محدوديت داره؟
منظور همون شبكه كردنه Share كردن اطلاعات نه استفاده از اينترنت ( هر دو سيستم ADSL مجزا دارن )
وي پي ان چيه ؟
ميشه راهنمايي كنين من بايد چيكار كنم .
خيلي ممنوون![]()
quote=Beny-Nvidia;2965542]یک سوال ایا این 512 چقدر سرعت دانلود میده ؟
اینجا 512 هست با 40-50 تومان میشه گرفت سرعتش هم 60-70 هست وبدون لیمیت !
چرا اینقدر گرونه اونجا ؟ منظورم محل این قیمته ! من گلستانم ! گنبد ! پینار نت هم Isp مه ![/quote]
ببینید بچه ها من تاپیک ها رو مطالعه کردم همه آنهایی که به adsl ربط داره .
همه دوستان و وکاربران فقط سئوالات تکراری می پرسند همه سرگردانند با اینکه هدف بررسی و معرفی سرویس دهنده های اینترنتی هست اما بازم به نتیجه ای نرسیدیم.
برای اینکه بتوانیم به بررسی سرویس دهندگان بپردازیم باید با هم متحد شویم.
کارهای زیادی میشه انجام داد.
مثلا هر کس از هر سرویسی که داره استفاده میکنه در امضاش بیان کنه.
بررسی سرویس دهندگان رو میشه از نظر هزینه و کیفیت انجام داد.
نمی دونم شاید به خوبی بیان نتوانم کنم. اما برای شروع می تونیم از کیفیت صحبت کنیم.از هر شرکتی یکی از کاربران نماینده بشه و برنامه ها و دستورات ازمایش رو انجام بده.
مثلا استفاده از برنامه های زیر.
در مواقعی که سرعت اينترنت شما کاهش می يابد، بهترين راه برای يافتن مشکلات موجود، اجرای برنامه اي برای ردگيری مسير مبداً تا مقصد وPing کردن هر نقطه ميانی در مسير است. با نتايج بدست آمده از اين بررسی خواهيد توانست ISP خود را در رفع ايراد ياری کنيد. نرم افزار Ping Plotter Freeware اين کار را به بهترين شکل ممکن انجام خواهد داد. کافی است که يک آدرس IP را به برنامه بدهيد و بقيه کار را به خودش بسپاريد. اگر به امکاناتی بيش از آنچه که اين نسخه رايگان دارد نياز داريد، شرکت Nessoft دو نسخه تجاری ديگر از اين برنامه را نيز توليدکرده است.
و یا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر به دنبال برنامه اي برای سنجش سرعت واقعی اتصال اينترنت خود می گرديد که بتواند نرخ آپلود و دانلود شما را به صورت بی درنگ نمايش دهد، Net Start Live نرم افزاری است که به کار شما خواهد آمد، اين برنامه پهنای باند اتصال شما را روی نموداری متحرک نمايش می دهد و علاوه بر آن می تواند وضعيت پردازنده را هم گزارش داده و تعداد مراحلی را که بسته های اطلاعات شما برای رسيدن به مقصد طی کرده اند نيز اعلام کند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو حتی از سایتهای متعدد برای این کار استفاده کنیم و در نهایت با جمع بندی بفهمیم که موضوع چیه و چیکار کنیم.
به نظر شما این بهترین راه برای شروع بررسی ها نیست؟ تا همه بهترین رو انتخاب کنیم
؟
Last edited by BIZIMT; 18-09-2008 at 02:15.
عزیز مگر همه چیز به سرعت هست؟
پایداری ارتباط پس چی میشه؟
من تا حالا اصلا" قطعی نداشتم به جز 2 ساعت که اون هم سراسری بود و به همه 3 روز اضافه کردند.
بعد اینکه بهت قول میدم سرعتش هم بالاتر هست نسبت به خیلی شرکتها
عزیز Send 256 هست.یعنی آپلود.
اینجا هم هست
داتک میده 45 تومان
شهراد میده 70 تومان
اما قضییه این کجا و آن کجا ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)