تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 394 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

قيمت 8 گيگ iriver E50 كسي ميدونه؟؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام

قيمت 8 گيگ iriver E50 كسي ميدونه؟؟

قیمت 8 گیگ: 109 تومن

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بله شافل گزینه خیلی خوبی هست ... 2گیگ 95 تومن 4 گیگ حدود 105-110
    با تشکر از کمکتون
    شافل همین شکلی هست که دیده میشه ؟ یعنی هیچ نمایشگری چیزی نداره که اسم فولدر یا فایل رو نشون بده؟
    و اصل بودنش رو با توجه به وضعیت بازار که همه چیز کپی برابر اصل داره چه طور میشه تشخیص داد؟
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم آیا همراهش هدفون هم داره؟
    آیا فایل ریختن تو شافل مثل پلیر های معمولی از طریق usb انجام میشه ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    ارزان ترین نوع آی پاد در حال حاضر کدام هست و از کجا میشه مطمئن شد که اصله ؟
    بنده قصد خرید یک mp3 پلیر دارم و برای پیاده روی می خوام آی پاد بودنش مهمه چون می خوام داشتن یه آی پاد رو تجربه کنم
    البته با خرید شافل شما دقیقا اون فاکتورهایی که آیپاد رو آپیاد کرد تجربه نخواهی کرد ... یک بحث بسیار مهم، رابط کاربری (menu ها و..) و سهولت مدیریت آهنگ ها در آیپاد هستش که شافل بخاطر کنترل محدود و بدون صفحه نمایش بودن اینها رو در اختیار شما نمیذاره ...

کلاً توصیه میشه شافل رو بعنوان "پلیر دوم" بخرید ... یعنی شما یه پلیر اصلی دارید، "اما" برای موقعیت های خاصی مثل پیاده روی و ورزش و ... یه شافل هم دارید ...

از نمایندگی (البته نمایندگی خاصی که نداره!) ... از پشت ویترینشون میشه فهمید که معتبرن ... یا از مغازه هایی بخرید که دوستان توصیه می کنن(مدلهای مختلف Apple رو چیده) ... مثلا رایتک در پاساژ ایران یا کریستال در پاساژ پایتخت .. (اگه تهران هستی)
    با تشکر از کمکتون
    شافل همین شکلی هست که دیده میشه ؟ یعنی هیچ نمایشگری چیزی نداره که اسم فولدر یا فایل رو نشون بده؟
    و اصل بودنش رو با توجه به وضعیت بازار که همه چیز کپی برابر اصل داره چه طور میشه تشخیص داد؟
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم آیا همراهش هدفون هم داره؟
    آیا فایل ریختن تو شافل مثل پلیر های معمولی از طریق usb انجام میشه ؟
    شافل صفحه نمایش نداره ... کنترلش روی هدفونشه و توجه کن که اگه هدفون دچار مشکل بشه یا گم بشه ، جایگزین کردنش دردسره : چون باید هدفون مخصوصش رو بگیری و اگه هدفون معمولی دیگه بهش وصل کنی ، دیگه همون کنترل محدود سابق رو هم نخواهی داشت ...

برای ریختن آهنگ درش باید از نرم افزار مخصوصش (itunes) استفاده کنی .. نرم افزار خوشدستیه البته
    Last edited by seymour; 02-11-2009 at 18:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته با خرید شافل شما دقیقا اون فاکتورهایی که آیپاد رو آپیاد کرد تجربه نخواهی کرد ... یک بحث بسیار مهم، رابط کاربری (menu ها و..) و سهولت مدیریت آهنگ ها در آیپاد هستش که شافل بخاطر کنترل محدود و بدون صفحه نمایش بودن اینها رو در اختیار شما نمیذاره ...

کلاً توصیه میشه شافل رو بعنوان "پلیر دوم" بخرید ... یعنی شما یه پلیر اصلی دارید، "اما" برای موقعیت های خاصی مثل پیاده روی و ورزش و ... یه شافل هم دارید ...

از نمایندگی (البته نمایندگی خاصی که نداره!) ... از پشت ویترینشون میشه فهمید که معتبرن ... یا از مغازه هایی بخرید که دوستان توصیه می کنن(مدلهای مختلف Apple رو چیده) ... مثلا رایتک در پاساژ ایران یا کریستال در پاساژ پایتخت .. (اگه تهران هستی)

شافل صفحه نمایش نداره ... کنترلش روی هدفونشه و توجه کن که اگه هدفون دچار مشکل بشه یا گم بشه ، جایگزین کردنش دردسره : چون باید هدفون مخصوصش رو بگیری و اگه هدفون معمولی دیگه بهش وصل کنی ، دیگه همون کنترل محدود سابق رو هم نخواهی داشت ...

برای ریختن آهنگ درش باید از نرم افزار مخصوصش (itunes) استفاده کنی .. نرم افزار خوشدستیه البته
    alan adaptoresh omade
    20 toman rahat mishe earphone ro change kard

6. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم
    با توجه به قیمت و امکانات شافل رو بی خیال شدم.
    یک عدد آی پاد نانو مشکی از پاساژ ایران همون فروشگاهی که تو همکف لاجیتک و کریتیو میفروشه گرفتم 167 تومان
    البته دو رنگ بیشتر نداشت مشکی و نقره ای چون ظاهرا میدونن اینجا کسی سراغ رنگ شاد نمی ره اصلا نمی یارن.
    اول اینکه با ظاهرش خیلی حال کردم و این حالتی که با چرخاندن دستگاه منوها هم حالت شناور دارند و عمودی و افقی میشن خیلی برام جالب بود
    دوربینش انصافا چیز بی ربطیه
    رادیوش خیلی منوی زیبایی داره
    صدا باهاش ظبط نکردم ولی امکانش رو داره.
    3 تا بازی رو خودش داره یکیش بد نبود.
    برنامه پدومتر بدون نیاز به کفش نایک یا رابط مخصوص کار کرد نمی دونم این مدل اینطوریه یا ؟
    ولی بزرگترینایراد کیفیت صدای اونه که از حد تصورم خیلی پایین تره حتی به نظرم از کریتو که قبلا داشتم هم خیلی پایین تر بود، نه اینکه بد باشه انگار که یه واکمن سونی که با نوار کاست 10 سال پیش استفاده بشه. هیچ نوع شفافیتی در صدا یا لذت خاصی از یه پلیر با این همه تبلیغ از صداش بهم دست نداد و ضد حال خوردم
    شاید هم مشکل از هدفون باشه نمی دونم ولی بعد از اینکه چند تا موزیک ریختم روش و گوش کردم کاملا از خریدش پشیمون شدم.

8. 2 کاربر از FarsGolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم
    یک عدد آی پاد نانو مشکی از پاساژ ایران همون فروشگاهی که تو همکف لاجیتک و کریتیو میفروشه گرفتم 167 تومان
    البته دو رنگ بیشتر نداشت مشکی و نقره ای چون ظاهرا میدونن اینجا کسی سراغ رنگ شاد نمی ره اصلا نمی یارن.
    اول اینکه با ظاهرش خیلی حال کردم و این حالتی که با چرخاندن دستگاه منوها هم حالت شناور دارند و عمودی و افقی میشن خیلی برام جالب بود
    برنامه پدومتر بدون نیاز به کفش نایک یا رابط مخصوص کار کرد نمی دونم این مدل اینطوریه یا ؟
    ولی بزرگترینایراد کیفیت صدای اونه که از حد تصورم خیلی پایین تره حتی به نظرم از کریتو که قبلا داشتم هم خیلی پایین تر بود، نه اینکه بد باشه انگار که یه واکمن سونی که با نوار کاست 10 سال پیش استفاده بشه. هیچ نوع شفافیتی در صدا یا لذت خاصی از یه پلیر با این همه تبلیغ از صداش بهم دست نداد و ضد حال خوردم
    شاید هم مشکل از هدفون باشه نمی دونم ولی بعد از اینکه چند تا موزیک ریختم روش و گوش کردم کاملا از خریدش پشیمون شدم.
    دوربین داره؟!!!

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بله جدید ترین نسلش دوربین داره ولی مثل اینکه خوب نیست البته با توجه به گفته های دوستمون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه درباره این تکنولوژی ها توضیح بدید چیه اینا همه توی sony walkman x1050 هستش
    vpt(surround)
    dsee (sound enhance
    clear stereo
    Dynamic normalizer
    و یه چیز nios canceling مصرف باطری رو زاد میکنه یا نه
    چون nc آین 1050 خیلی وحشتناکه وقتی فعالش میکنی دیگه بمبم جلوت بتروکنن صداشو نمیشنوی
    و یه چیز دیگه نویز کنسلینگش فقط با earphone خودش کار مکینه یا با زینهایسر cx300 هم کار مکینه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم
    مبارک باشه ولی متاسفانه مشکل ایپاد ها اینه کیفیت صدای خیلی پایین من نمیدونم این امریکا یا کیفیت صدا حالیشون نمیشه
    ولی اگه یه ایر فونه خوب بگیری کیفیت صدا 2 برابر میشه مثلا با یه ep 630 خیلی خیلی بهتر میشه برای من که اینجوری بود حالا شما هم بگیر امتحان کن پشیمون نمیشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •