سلام
قيمت 8 گيگ iriver E50 كسي ميدونه؟؟
سلام
قيمت 8 گيگ iriver E50 كسي ميدونه؟؟
قیمت 8 گیگ: 109 تومن
با تشکر از کمکتون
شافل همین شکلی هست که دیده میشه ؟ یعنی هیچ نمایشگری چیزی نداره که اسم فولدر یا فایل رو نشون بده؟
و اصل بودنش رو با توجه به وضعیت بازار که همه چیز کپی برابر اصل داره چه طور میشه تشخیص داد؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم آیا همراهش هدفون هم داره؟
آیا فایل ریختن تو شافل مثل پلیر های معمولی از طریق usb انجام میشه ؟
البته با خرید شافل شما دقیقا اون فاکتورهایی که آیپاد رو آپیاد کرد تجربه نخواهی کرد ... یک بحث بسیار مهم، رابط کاربری (menu ها و..) و سهولت مدیریت آهنگ ها در آیپاد هستش که شافل بخاطر کنترل محدود و بدون صفحه نمایش بودن اینها رو در اختیار شما نمیذاره ...
کلاً توصیه میشه شافل رو بعنوان "پلیر دوم" بخرید ... یعنی شما یه پلیر اصلی دارید، "اما" برای موقعیت های خاصی مثل پیاده روی و ورزش و ... یه شافل هم دارید ...
از نمایندگی (البته نمایندگی خاصی که نداره!) ... از پشت ویترینشون میشه فهمید که معتبرن ... یا از مغازه هایی بخرید که دوستان توصیه می کنن(مدلهای مختلف Apple رو چیده) ... مثلا رایتک در پاساژ ایران یا کریستال در پاساژ پایتخت .. (اگه تهران هستی)
شافل صفحه نمایش نداره ... کنترلش روی هدفونشه و توجه کن که اگه هدفون دچار مشکل بشه یا گم بشه ، جایگزین کردنش دردسره : چون باید هدفون مخصوصش رو بگیری و اگه هدفون معمولی دیگه بهش وصل کنی ، دیگه همون کنترل محدود سابق رو هم نخواهی داشت ...
برای ریختن آهنگ درش باید از نرم افزار مخصوصش (itunes) استفاده کنی .. نرم افزار خوشدستیه البته
Last edited by seymour; 02-11-2009 at 18:08.
alan adaptoresh omade
20 toman rahat mishe earphone ro change kard
از همه دوستان ممنونم
با توجه به قیمت و امکانات شافل رو بی خیال شدم.
یک عدد آی پاد نانو مشکی از پاساژ ایران همون فروشگاهی که تو همکف لاجیتک و کریتیو میفروشه گرفتم 167 تومان
البته دو رنگ بیشتر نداشت مشکی و نقره ای چون ظاهرا میدونن اینجا کسی سراغ رنگ شاد نمی ره اصلا نمی یارن.
اول اینکه با ظاهرش خیلی حال کردم و این حالتی که با چرخاندن دستگاه منوها هم حالت شناور دارند و عمودی و افقی میشن خیلی برام جالب بود
دوربینش انصافا چیز بی ربطیه
رادیوش خیلی منوی زیبایی داره
صدا باهاش ظبط نکردم ولی امکانش رو داره.
3 تا بازی رو خودش داره یکیش بد نبود.
برنامه پدومتر بدون نیاز به کفش نایک یا رابط مخصوص کار کرد نمی دونم این مدل اینطوریه یا ؟
ولی بزرگترینایراد کیفیت صدای اونه که از حد تصورم خیلی پایین تره حتی به نظرم از کریتو که قبلا داشتم هم خیلی پایین تر بود، نه اینکه بد باشه انگار که یه واکمن سونی که با نوار کاست 10 سال پیش استفاده بشه. هیچ نوع شفافیتی در صدا یا لذت خاصی از یه پلیر با این همه تبلیغ از صداش بهم دست نداد و ضد حال خوردم
شاید هم مشکل از هدفون باشه نمی دونم ولی بعد از اینکه چند تا موزیک ریختم روش و گوش کردم کاملا از خریدش پشیمون شدم.
دوربین داره؟!!!
بله جدید ترین نسلش دوربین داره ولی مثل اینکه خوب نیست البته با توجه به گفته های دوستمون
میشه درباره این تکنولوژی ها توضیح بدید چیه اینا همه توی sony walkman x1050 هستش
vpt(surround)
dsee (sound enhance
clear stereo
Dynamic normalizer
و یه چیز nios canceling مصرف باطری رو زاد میکنه یا نه
چون nc آین 1050 خیلی وحشتناکه وقتی فعالش میکنی دیگه بمبم جلوت بتروکنن صداشو نمیشنوی
و یه چیز دیگه نویز کنسلینگش فقط با earphone خودش کار مکینه یا با زینهایسر cx300 هم کار مکینه
مبارک باشه ولی متاسفانه مشکل ایپاد ها اینه کیفیت صدای خیلی پایین من نمیدونم این امریکا یا کیفیت صدا حالیشون نمیشه
ولی اگه یه ایر فونه خوب بگیری کیفیت صدا 2 برابر میشه مثلا با یه ep 630 خیلی خیلی بهتر میشه برای من که اینجوری بود حالا شما هم بگیر امتحان کن پشیمون نمیشی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)