علت اینکه در نظرسنجی نیست اینه که معروف نیست.....
تو نظرسنجی مارکهای معروف رو قرار میدن
علت اینکه در نظرسنجی نیست اینه که معروف نیست.....
تو نظرسنجی مارکهای معروف رو قرار میدن
بچه ها شركت لايزر كارم رو راه انداخت و من كاملا از اين شركت راضيم!
سپنتا و صبانت نتونسته بودن به من Adsl بدن!
میشه لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدی، یعنی یه مودم بی سیم میگیرم، خودش پورت USB هم داره، که اون لپ تاپه قدیمی رو به USB مودم وصل کنم؟ از این طریق به اینترنت کانکت میشه؟
وجود 4 تا لن چه مزیت و کاربردی ایجاد میکنه؟
دوستان، یه سوال، برای ارتباط همزمان یه لپ تاپ و یک PC به یه مودم بی سیم، چه مودمی، چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ (قدرت آنتنش بالا باشه لطفا)
سلام
من یه کم مودم دست کاری کردم چراغ internet قرمز شد!!!!
هر کاری می کنم سبز نمیشه؟
مودمم d-link هست
چی کار کنم
مودم رو restart کردم ولی همه اطلاعاتش پرید
کمکم کنید
لطفا
حداقل حداقل حداقل، باید VPI/VCI رو بدونید.
دوستان برای مودم بی سیم چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟
یه مدل بی سیم d_link داره درحدود 70 تومن...خوبه؟![]()
نه MAXg و WiMAX با هم تفاوت دارن... Wi-Fi شبکه های کوچک و خانگی و اداره ای و با برد متوسط و کوتاه هستش ولی WiMAX که یه پیشرفت بزرگه که از همون سرچشمه میگیره شبکه های بسیار وسیعی ایجاد میکنه که میتونه مکان های دور از هم رو به راحتی به هم و یا به اتصالات کابلی و DSL و یا شبکه های Wi_Fi وصل کنه که بزرگترین شبکه WiMAX متعلق به پاکستان هستش و توی ایران هم فرکانسش به مزایده گذاشته شده تا 90 پروانه صادر بشه (هر استان سه اپراتور...!!! هند به اون بزرگی برای کل کشور سه اپراتور داره)... بیشتر برای مناطقی مثل روستاهای دور افتاده و جاهایی که دسترسیشون به شبکه های کابلی ممکن نیست کاربرد داره (مثل خیلی از روستاهای ایران... ولی آیا استفاده خواهد داشت که سه اپراتور برای هر استان میخواد ایجاد بشه که همه خصوصی هستن و طبق نظر تمام کارشناسان به جز کارشناسان عزیز وزارت ICT این کار عین دیوانگی و نابود کردن بازاره)...
یکی از استانداردهای شبکه های Wi-Fi استاندرد 802.11g که توش سرعت شبکه حداکثر به 54Mbps میتونه برسه که MAXg یکی از ارتقاهای شبکه های Wi-Fi 802.11g هستش که توش سرعت به 125Mbps میرسه و همچنین Ndx که بعدش پرسیدید هم یکی دیگر از ارتقاهای Wi-Fi 802.11g هستش که توش سرعت به 270Mbps و محدوده پشتیبانی به 500 درصد بیش از استاندارد اصلی میرسه (در حالی که این مقدار برای MAXg فقط 50 درصد هستش)... در کل باید گفت که هر دو اینا به روزرسانی های استاندارد 802.11g هستن که Ndx بسیار قوی تر و بهتر از MAXg هستش و البته گرون تر... البته باید ببینید آیا واقعا اینا به کارتون میاد...؟؟؟ مثلا برای یه شبکه معمولی خونگی به چیزی بیش از 9108 نیاز ندارید ولی اگه خونه تون خیلی خیلی بزرگه و یا میخواید چند تا خونه رو شبکه کنید 9113 براتون عالیه...
USRobotics 9108کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
USRobotics 9113کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در لینک های زیر بیشتر بخوانید و بیشتر بدانید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Wi-Fi
WiMAXکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MAXg به روایت USRoboticsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cleeev; 09-10-2008 at 03:50.
d-link DSL-2640T
![]()
سلام به همگی عزیزان
من مودم micronet دارم مدل sp3361
مشکلی که اخیرا باهاش پیدا کردم بعد از یک سال اینه که وسط کار یک مرتبه قطع می کنه . از LAN هم استقاده می کنم
در زمان قطع شدن آدرس اتصال به مودم 192.168.1.1 هم اصلا کار نمی کنه !!
گاهی خودش بعد از یک ربع یا نیم ساعت وصل می کنه . گاهی باید حتما روشن خاموشش کنم
آی سی مودم را خنک کردم سریع وصل می کنه بعدش دوباره داغ می شه و داستان تکرار می شه !
با کامپیوتر دیگه و کابل دیگه هم تست کردم همین داستان بود
ارادتمندم
پ . ن : الان بعد از 4 ساعت با اینکه وحشتناک داغ شده دی سی نداشته !!!! دیگه من موندم ... ؟؟؟ کمک
شرمنده سوالم را مجدد تکرار کردم اما کلی کار با اینترنت دارم اینم که همش اذیت می کنه ... راهی برای تست کامل مودم هست ؟
Last edited by seincard; 09-10-2008 at 12:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)