آره.خیلی خبره خوشحال کننده ای بود.
متن کامل خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره.خیلی خبره خوشحال کننده ای بود.
متن کامل خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خیلی زیاد خوشحال شدم.البته این بازی داستانش یه جوری هست که شماره های زیادی میتونه داشته باشه و شماره دوم بازی که طبیعی بود ساخته بشه. مثلا ما در شماره یک بازی با پنجمین blight وظیفه داشتیم مبارزه کنیم و ممکنه مثلا در شماره دوم با ششمین blight مبارزه کنیم.
راستی دوستان من می خواستم برای بسته مکمل این بازی به نام Awakening که 16 مارس یعنی 4 روز دیگه منتشر میشه یه تاپیک بزنم و یه سری اطلاعات هم جمع کرده بودم ولی به خاطر اینکه شماره بعدی بازی حدود 1 سال دیگه منتشر میشه از زدن اون تاپیک منصرف شدم.
خودتون برای این بسته مکمل آماده کنید.من الان دارم یه بار دیگه این بازیو تا آخرش میرم. نکته جالب این هست که برای این بسته مکمل میشه سیو قبلی بازیو بیارید و با اون دقیقا ادامه بدین.همچنین در Dragon Age: Origins-Awakening چند تا skill و spell و specialization جدید اضافه شده. مثلا برای کلاس rogue یک specialization جدید به نام Legionnaire Scout اضافه شده و برای کلاس warrior یک specialization جدید به نام Spirit Warrior اضافه شده. در مورد شخصیت ها چند تا شخصیت جدید اضافه شده که خودتون رو باید برای صحبت کردن با اونا و داستانی که اونا دارن آماده کنید. احتمالا Bioware مثل قبل روی شخصیتهای بازی خیلی خوب کار کرده. از شخصیتهای شماره قبلی بازی Oghren صد در صد هستش ولی شخصیتهای دیگه معلوم نیست باشن. احتمالش هست از بین Morigan و Alistair هم یه نفر از اونها باشن که البته حتمی نیست. در کل برای عید این بازیو بازی کنیم و ازش لذت ببرید. مسائل مربوط به اون بازی رو هم همین جا میتونیم مطرح کنیم چون تاپیک جداگانه ای زده نشده.
وحید جان اگه اطلاعاتت زیاده با یکی از مدیرا هماهنگ کن حتما بذار.حیفه.راستی این درسته که میشه سیوارو روش ریخت؟ واقعا با حال میشه
سلام
سیوم به کل پاک شده(ویندوزو عوض کردم)
رسیده بودم به شهر درورف ها و تمامی مراحل قبلشو(مثل نابود کردن اون شیاطین در مدرسه جادو گریو انجام داده بودم.)
کسی سیوی در این حولو هش داره.
بچه ها کی Awakening رو بازی کرده ؟
در مورد زدن تاپیک یکم دیر شده تا بخوام تاپیکو بزنم فکر کنم بازی منتشر شده. چون شماره جدید بازی نیست و یک بسته مکمل هستش بی خیال بشم فکر کنم بهتر باشه. عوضش برای dragon age2 حتما تا چند وقت دیگه یه تاپیک درست میکنموحید جان اگه اطلاعاتت زیاده با یکی از مدیرا هماهنگ کن حتما بذار.حیفه.راستی این درسته که میشه سیوارو روش ریخت؟ واقعا با حال میشه
هنوز 4 روز تا انتشارش مونده. توی این هفته هم احتمالا توی ایران دیگه میاد. این یعنی نزدیک عید یه عیدی خیلی خوب برای ما.بچه ها کی Awakening رو بازی کرده ؟
Awakening هم خوبه فقط دیگه از اون gamePlay که 50-60 ساعت بود خبری نیست خیلی زمان بازی کمتره حدود 15 ساعت برای همین زود تموم میشه و ضد حاله تا سال دیگه کی میتونه صبر کنه خدا کنه یه شرکتی یه RPG باحال این بین بده بیرون بازی کنیم مردیم از بی RPG، سال دیگه Diablo هم میاد که دیگه خداسسسسسسسست و حداقل 100 ساعت GamePlay ناب داره واقعاً نمیتونم صبر کنم.
البته درسته بازی شاید زمانش کم باشه ولی برای عید اینو بازی کردن خیلی خوبه. پیشنهاد می کنم این بازی الان یه بار دیگه برید و بعد که تمومش کردین Awakening رو برید.من که تا حالا فکر کنم حدود 200 ساعت این بازیو بازی کردم.اصلا بازی خسته کننده نیست.
در مورد بازیهای RPG باید قبول کرد بازی های کلاسیک این سبک کمتر دیگه منتشر میشن و باید صبر داشنه باشیم.به نظر من تا موقعی که Dragon age2 منتشر میشه بازیهای قدیمی نقش آفرینی کلاسیک رو بازی کنیم خالی از لطف نیستمن خودم الان چند تا بازی قدیمی نقش آفرینی دارم بازی می کنم که با اینکه بازیهای قدیمی هستن و قبلا اونارو زیاد بازی کردم ولی بازم برای من زیبا و جذاب هستن. من بدجور به این سبک علاقه دارم. حاظرم فقط توی کل سال چند بازی ناب در این سبک بازی کنم ولی در سبکهای دیگه هیچ بازی دیگه ای بازی نکنم.
فقط خدا کنه دیابلو3 دیگه سال بعد منتشر بشه وگرنه من سکته میکنماگر اینجوری باشه خیلی عالیه سال بعدی دو تا بازی فوق العاده(این واژه ها برای این بازی ها خیلی کمه!) در این سبک میاد که واقعا برای هوادارن سبک RPG سال رویایی هستش.
من فکر کردم منتشر شده بود.نشده بود ؟
واسه دیابلو که دیگه کاسه ی صبر همه لبریز شده.
این Awakening چون که بسته ی مکمله فکر کنم مثل MassEfبect 2 از سیو های قبلی استفاده کنه!!!
البته من که اون پیشنهاد morigan رو آخر بازی قبول کردم(اگه قبول نمیکردی چی مشد؟؟میمرد کاراکترت؟)
دوستم کاراکتر زن انتخاب کرده بود آخر بازی مرد
احتمالا تو Awakening با روحش بازی میکنه
من رو خودمو کشتم بازی رو 93% تموم شد
کسی رو 100% هم تموم کرده؟ضد حالش این بود که اخر بازی نمیشد برگردی کوست انجام بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)