تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 587 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

بله قراره نسل سومش معرفی بشه البته دقیقن معلوم نیست که ۷م قراره باشه ولی همون حدوداست

و به نظر من حتمن صبر کن
    بعله ! دقيقا ! من هم مجبورم حالا كلي صبر كنم ! دارم نارنجي و engadget و gidzimoo و اين صوبتا رو اتو رفرش مي كنم ببينم اخبار جديدش كي مي اد !!! به جز دوربينش كه زياد برام مهم نيست احتمالا قطعاتش هم حسابي رو فرم بياد و همجنين يه ميكروفن هم بهش اضافه بشه ! ايشالله 3GS ها بيش ما لنگ ميندازن !! : دي !
    خوشبختانه ما دبي مشكلي نداريم و فوقش هم مي كيم از Swiden بفرستن برامون !!! كه البته همون دبي بهتره !!! : دي!
    با اینهمه مشکلاتی مثل جیلبرک که آیپاد داره، دلیل محبوبیتش چیه؟ تمام کسایی که این دستگاه رو دارند ازش راضیند؟ (خواهشا" تعصبی جواب ندید) میشه نقاط جذاب این دستگاه رو که نداشتن صدای خوب اون رو بی ارزش کنه رو بگید؟
    به هر حال كشك كه نيست كه ! : دي ! اولا بعضي ها كه با جيل بريكش مشكل دارن مي رن بول مي دن جيلبريكش مي كنن توي تمامي مغازه ها !!!(اصولا عند لوس بازي هست ولي خب !) ولي اونايي كه يكم حوصله و يه خورده و فقط يه ذره كار كردن با اينا رو بلد باشه فوري خودش جيل بريك مي كنه و كار خاصي هم لازم نيست بكنه ها !!! اصل كاري رو اون تيم جيل بريك كننده كرده من نكات قوت اين محصول رو قبلا توي بروفايل شما كفتم ...
    نداشتن صداي خوب ؟؟؟ من صداي iPod رو نشنيدم ... ولي شما جاهايي كه خوندي مربوط به سري اول بوده كه مي كفتن صداش به انتظاري كه ازش داشتن نبوده ! و توي سري دووم تا جايي كه من اطلاع دارم خيلي بهتر شده !!! (باز هم مي كم صداش رو نشنيدم)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینهمه مشکلاتی مثل جیلبرک که آیپاد داره، دلیل محبوبیتش چیه؟ تمام کسایی که این دستگاه رو دارند ازش راضیند؟ (خواهشا" تعصبی جواب ندید) میشه نقاط جذاب این دستگاه رو که نداشتن صدای خوب اون رو بی ارزش کنه رو بگید؟
    دقیقا نکته همینه که اون jailbreak یه مزیته و نه یه مشکل ... در شرایطی که 80% پلیرها صرفاً به عشق کمپانی آپدیت میشن؛ ما اینجا دستگاهی داریم که میشه مانورهای بی پایان روش داد (هم از طرف جامعه کاربری و هم از طرف کمپانی) ...

اونایی که این دستگاه رو دارند اغلب بخاطر کیفیت صدا دنبال این دستگاه نرفته اند بلکه بیشتر هدفشون مزایای دیگه بوده و البته توجه داشته باشید که کیفیت صداش بد یا متوسط نیست، صرفاً فوق العاده و عالی نیست و توانایی تمایز قایل شدن در مورد اون سطح از کیفیت صدا هم برمی گرده به دسته کوچک تری از کاربرها که اونا هم این قضیه رو درک می کنن و خب ، مجدداً مشکلی پیش نمیاد ...

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

خوب میشه شما مشکلاتی که ممکنه بعد از خرید من رو پشیمون کنه رو ذکر کنید تا منه حقیر پشیمون نشم از کارم؟؟؟؟؟

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشکل خاصی وجود نداره ، تنها چیزی که میتونه پشیمونتون کنه اعتیادیه که به همراه داشتنش پیدا میکنید و اونوقت شاید پشیمون شید که چرا آیفون نخریدین
    در ضمن 7 سپتامبر ورژن جدید معرفی میشه
    تا اون موقع صبر کردنش میارزه چون ورژن جدید احتمال داره یه سر و رگدن از ورژن فعلی بالاتر باشه

یه چیز یادم رفت
    صدای اسپیکرش چنگی به دل نمیزنه
    اما صدای هدفون برای امثال من که کاربر عادین و در مقایسه با گوشی های موبایل فوق العادس(بدون باس اضافی همراه با وضوح و تفکیک بالا)
    Last edited by mamad6280; 23-08-2009 at 15:34.

6. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید میشه بگید چه مشکلاتی ؟ دو سوت جیلبرک میکنیم میشینیم با امکانات خوب و برنامه ها و بازی های فوق العاده ی مک و امکانات دیگرش استفاده میکنیم ...
    من الان نقشه های افلاین تمام شهر ها رو هم توش ریختم و دارم از اینترنت و مرورگر عالی safari لذت میبرم ...
    فیلم دیدن هم توش لذت بخش هست و مولتی تاچ فوق العاده اش رو ادم باید ببینه !!! ....
    .........
    شما باید ایتونز رو در سیستمتون نصب کرده باشید و قبلش فقط ایپادتاچ رو جیلبرک بکنید ... ... و تمام... به پست اول این تاپیک و مقالات اون هم نگاهی بندازید ...
    البته سایت عالی ایفون به اسم ایفون . ای ار هم حتما سر بزنید که بسیار عالی هست ...
    Last edited by a.z.p.z; 23-08-2009 at 15:38.

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

این مولتی تاچ چیه که اینقدر تعریف میکنید؟ لطفا دقیقبگیدچه کارایی ای داره. یعنی چیکار میکنید باهاش؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب هرکسی یه کارایی باهاش میکنه
    مولتی تاچ یه سیستم برای تاچ هستند تاچ ها یک نوع خازنی هستند یک نوع هم مولتی تاچ و ..
    مولتی تاچ بار الکترواستاتیک بدن رو میگیره و یعنی با ناخن و ... کار نمیکنه و مثل مقاومتی ها نیازی به فشار دادن ندارید فقط کافی هست که لمسش کنید تا عکس العمل نشون بده و خیلی دقیق هست .. و مورد بعدی اینه که بر خلاف مقاومتی ها میتونه بیش از یک انگشت رو حس بکنه برای مثال من بازی مینی پیانو رو ریخته بودم و با 3 تا 4 انگشت باهاش کار میکردم و پیانو میزدم یا گیتار که من از این برنامه خیلی خوشم میاد !!! .....

10. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    UTOPIA

پيش فرض

اقایون قیمت 16 GIG الان چنده؟
    من میخواستم یه گوشی بگیرم با این ویژگی ها:
    1عمر زیاد باطری
    2 wifi
    3موزیک و جک3.5 mm
    4 شاید تاچ و از همه مهم تر سریع بودن و قابلیت اپدیت و کمنبودن برنامه براش
    5 عمر زیاد{خیلی مهم}

ایا این mp3 پلیر با یک گوشی معمولی میارزه به جای مثلآ x1

ترو خدا سریع تر پاسخ دهید!

12. این کاربر از almamor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه قصدت گوشیه به نظرم بهتره گوشی بخری چون آیپاد که نمیتونه جای یه گوشی همراه رو پر کنه
    و بهتره این کار رو قبل اینکه با آیپاد کار کنی انجام بدی چون بعدش محاله بتونی گوشی غیر آیفون رو تحمل کنی

اون فاکتورهایی رو که گفتی همشو به غیر از عمر باتری زیاد آیپاد به بهترین شکل داره اما خوب گوشی نیست

آقا این اپل بد دردیه نیاین طرفش
    اگه اومدین دیگه بعدش نگین رفیقای ناباب ما رو معتاد کردن
    ما قبلش بهتون گفتیم

14. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه قصدت گوشیه به نظرم بهتره گوشی بخری چون آیپاد که نمیتونه جای یه گوشی همراه رو پر کنه
    و بهتره این کار رو قبل اینکه با آیپاد کار کنی انجام بدی چون بعدش محاله بتونی گوشی غیر آیفون رو تحمل کنی

اون فاکتورهایی رو که گفتی همشو به غیر از عمر باتری زیاد آیپاد به بهترین شکل داره اما خوب گوشی نیست

آقا این اپل بد دردیه نیاین طرفش
    اگه اومدین دیگه بعدش نگین رفیقای ناباب ما رو معتاد کردن
    ما قبلش بهتون گفتیم
    دقیقا راست میگی خوده من به محصولات اپل معتاد شدم بد
    مثلا الان iphone 2g , ipod shuffle 3g , ipod nano 3g , nano 4g دارم
    ولی از ایفونم فقط استفاده میکنم

16. 2 کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •