تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 151 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

حالا من توی مرحله dark alley گیر کردم اونجایی که دوتا برج هستش که دیواراش ریخته و یک میله که باید اونو بگیری و روش تاب بخوری
    من نمی دونم چه جوری باید به اون میله برسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همه
    آقا یکی به داد من برسه
    من یک کامپیوتر داشتم مدل PIII 800 با کارت 64 و رم 512 این بازی روش بالا میومد اما الان با 3ghz cpu و 1 گیگ رم و .... خلاصه دردسرتون ندم با NFS هم همین مشکل و دارم و اما مشکل:

وقتی تو بازی هستم می خوام اولین مرحله وارد شم اون دمو اول رو فریم فریم میاره طوری که تا صبح باید صبر کنم در نتیجه بی خیال بازی می شم همینو دقیقا با NFS هم دارم که مربوط به این تاپیک نیست استدعا و خواهش دارم یکی کمکم کنه چون دارم دیونه میشم
    مرسی از همتون
    آقا هیشکی جواب مارو نمیده
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

داره خودمونی میشه 2n.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا من تو اون مرحلم که دو نفرند یکی شمششیر داره یکی تبر اول به شمشیریه حمله می کنم بعد که تبریه میاد تبرش گیر میکنه من میزنمش این کارو اونقدر ادامه می دم تا اسپید کیل شروع بشه
    اما وقتی برای بار دوم که اسپید کیل میاد وقتی می زنم هیچکار نمیکنه

کمک کنید؟

داره خودمونی میشه amirpersia68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی او تبریه تبرش گیر کرد کنارش واستا و وقتی شمشیریه خواست به تو ضربه به زنه سریع جا خالی بده تا شمشیرش به اون تبریه بخوره البته بعد از اسپید کیل ! بعدش که اون تبریه رو کشتی اونوت تو میمونی و او شمشیریه بیچاره !

من تقریبا یک سال و نیم پیش بود که تمومش کردم اونم وقتی که بازیش قفل داشت ! الن خوب یادم نمیاد ولی فکر کنم اینجوریا بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نه بابا بعد از اسپید کیل دومی شمشیریه میمیره بعد فرح (رفیق شاهزاده) اون تبریه رو با تیر کمون نفله میکنه اینجوریاست ><<>><

داره خودمونی میشه bahal_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

!!يه مژده به برو بچه هاي انجمن كه بازي پرنس3 را دوست دارند و هنوز كابل درايوهاشونو در ميارند!!
    والا من اين بازي رو پارسال پيدا كردم اما با اين كه كابل درايو هاي نوري رو در آوردم بازي كار نكرد
    تا اين كه چند وقت پيش كرك اجراي بازي رو پيدا كردم ديگه لازم نيست زحمت بكشيد
    فقط كافيه به سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سري بزنيد واسم prince را سرچ كنيد و بازي مورد نظر را انتخاب كنيد و طبق دستور نوشته شده كرك اجراي بازي رو كه فقط 2 مگ
    حجم داره رو بگيريد و در محل نصب كپي كنيد ديگه حتي لازم نيست سي دي رام ها رو غير فعال كنيد!!!!!!!
    تازه ترينر 10 كاره هم داره!!!!!!!!!!
    خلاصه بريد حالشو ببريد مثل خود من قابلي هم نداره
    ضمنا من بازي را تا آخر رفتم سوالي داريد بپرسيد
    با تشكر( نيما)

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من تا حالا فكر كنم 20-30 بار بيشتر توضيح دادم! مشكل اينه كه شما آموزشهاي بازي رو ياد نميگيرين و همينطوري ميكشين ميرين جلو! بهترين پيشنهادي كه ميتونم براي شما بكنم اين هست كه بازي رو از اول شروع كنين. آموزشهايي كه توي قسمت اول داده ميشه رو ياد بگيرين. منظورم زماني هست كه شاهزاده يه دونه خنجر از روي ميز پيدا مي كنه. اونجا دقت كنين كه داره به شما Speedkill رو آموزش ميده! اگه اين SpeedKill رو ياد نگيرين تا آخر بازي مشكل دارين.

حالا شما وقتي Speed Kill رو ياد گرفتين براي كشتن اين غول بايد اول دو تا چشمش رو كور كنين. براي اين كار بايد از كنار ديوار حركت كنين و برين بالا تا برسين روبروي غول. بعد تصوير شروع به درخشيدن ميكنه. شما اينجا بايد دكمه مربوط به فعال كردن SpeedKill رو بزنين كه توي Gamepad نمي دونم چي هست اما روي كيبورد كليد E هست. وقتي وارد Speedkill شدين فقط دستتون بايد روي دكمه Action باشه كه باز هم روي پد نميدونم چي هست اما براي بازي با كيبورد و ماوس، دكمه سمت چپ ماوس هست. دقيقا بايد وقتي كه شمشير آبي شد و تصوير ايستاد بايد كليك كنين. اگه يه لحظه ديرتر يا زودتر اين كار رو بكنين شما رو پرت ميكنه. براي كور كردن هر چشم بايد 3 بار شمشير آبي بشه. بعد از كور شدن چشمهاش نزديكش برين و به پاهاش ضربه بزنين. سعي كنين به هر دو تا پاش ضربه بزنين. وقتي يكي از پاهاش رو بلند كرد شما به اون يكي پاش ضربه بزنين تا بيوفته روي زمين. بعد برين به پشتش و بپرين روي پشتش. اگه درست يادم مونده باشه اينجا هم يه بار بايد Speedkill بكنين تا كلا بميره و بعدش شما شاهزاده تاريكي ميشين!

ضمنا حتما بازي رو روي Easy بازي كنين اگه قبلا هيچ نسخه اي از اين بازي رو انجام ندادين. Speedkill توي Normal يا Hard خيلي سخت تر ميشه.
    سلام من تو این غوله گیر کردم
    هر وقت میپرم
    یا جا خالی میده یا پرتم می کنه
    رو تخته هم که وایمسم
    زودی می کشه منو
    یه کم دقیق تر توضیح بدین که کی باید بپرم
    و رو در روی غوله بپرم یا ... ؟؟؟

داره خودمونی میشه 2n.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنونم از اینکه راهنمایییم کردید ولی نتونستم ردش کنم واز سیو استفاده کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستانمن تو اون مرحله که زن قوله از یک طرف به طرف دیگه می پره گیر کردم به اون ضربه میزنم و خونش کم می شه و من به دارک پرنس تبدیل می شم بازهم سرعت را میگیرم و ضربه میزنم که یک کم از خونش می مونه وقتی که می ایسته تا مبارزه کنه چندین بار سعی کردم تا بکشم ولی خونی از اون کم نمی شه و با کوچکترین ضربه خونم نصف شده لازم به ذکر است که من با چپ کلیک جلوی ضربه هاش رو هم میگیرم و بعضی وقتها هم با همان چپ کلیک یا راست کلیک و حتی ای هم به اون ضربه می زنم ولی نمی میره لطفاً کمکم کنید خیلی ممنون

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من تو این غوله گیر کردم
    هر وقت میپرم
    یا جا خالی میده یا پرتم می کنه
    رو تخته هم که وایمسم
    زودی می کشه منو
    یه کم دقیق تر توضیح بدین که کی باید بپرم
    و رو در روی غوله بپرم یا ... ؟؟؟
    پيشنهاد ميكنم بازي رو يه بار ديگه از اول شروع كنين و جايي كه SpeedKill رو آموزش ميده يه خورده با دقت بيشتري ياد بگيرين. من هر چي بگم چون شما از قبل عادت نكردي به Speed Kill نميتوني اينجا رو رد كني! يه بار ديگه بازي رو شروع كنين و جايي كه شاهزاده اولين شمشير خودش رو پيدا ميكنه( از روي ميز خنجر رو ورميداره) به توضيحاتش دقت كنين. بعد دوباره همون پست من رو بخونين متوجه ميشين.

با سلام خدمت دوستانمن تو اون مرحله که زن قوله از یک طرف به طرف دیگه می پره گیر کردم به اون ضربه میزنم و خونش کم می شه و من به دارک پرنس تبدیل می شم بازهم سرعت را میگیرم و ضربه میزنم که یک کم از خونش می مونه وقتی که می ایسته تا مبارزه کنه چندین بار سعی کردم تا بکشم ولی خونی از اون کم نمی شه و با کوچکترین ضربه خونم نصف شده لازم به ذکر است که من با چپ کلیک جلوی ضربه هاش رو هم میگیرم و بعضی وقتها هم با همان چپ کلیک یا راست کلیک و حتی ای هم به اون ضربه می زنم ولی نمی میره لطفاً کمکم کنید خیلی ممنون
    وقتي شمشيرهاتون به هم گير ميكنه، شما بايد خيلي سريع كليك چپ كنين تا اون رو هل بدين. حداقل بايد يه بار توي درگيري بايد برنده بشين تا Mahasti پرت شه پايين!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •