حالا من توی مرحله dark alley گیر کردم اونجایی که دوتا برج هستش که دیواراش ریخته و یک میله که باید اونو بگیری و روش تاب بخوری
من نمی دونم چه جوری باید به اون میله برسم
حالا من توی مرحله dark alley گیر کردم اونجایی که دوتا برج هستش که دیواراش ریخته و یک میله که باید اونو بگیری و روش تاب بخوری
من نمی دونم چه جوری باید به اون میله برسم
آقا هیشکی جواب مارو نمیده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
آقا من تو اون مرحلم که دو نفرند یکی شمششیر داره یکی تبر اول به شمشیریه حمله می کنم بعد که تبریه میاد تبرش گیر میکنه من میزنمش این کارو اونقدر ادامه می دم تا اسپید کیل شروع بشه
اما وقتی برای بار دوم که اسپید کیل میاد وقتی می زنم هیچکار نمیکنه
کمک کنید؟![]()
وقتی او تبریه تبرش گیر کرد کنارش واستا و وقتی شمشیریه خواست به تو ضربه به زنه سریع جا خالی بده تا شمشیرش به اون تبریه بخوره البته بعد از اسپید کیل ! بعدش که اون تبریه رو کشتی اونوت تو میمونی و او شمشیریه بیچاره !
من تقریبا یک سال و نیم پیش بود که تمومش کردم اونم وقتی که بازیش قفل داشت ! الن خوب یادم نمیاد ولی فکر کنم اینجوریا بود .
نه بابا بعد از اسپید کیل دومی شمشیریه میمیره بعد فرح (رفیق شاهزاده) اون تبریه رو با تیر کمون نفله میکنه اینجوریاست ><<>><
!!يه مژده به برو بچه هاي انجمن كه بازي پرنس3 را دوست دارند و هنوز كابل درايوهاشونو در ميارند!!
والا من اين بازي رو پارسال پيدا كردم اما با اين كه كابل درايو هاي نوري رو در آوردم بازي كار نكرد
تا اين كه چند وقت پيش كرك اجراي بازي رو پيدا كردم ديگه لازم نيست زحمت بكشيد
فقط كافيه به سايت
سري بزنيد واسم prince را سرچ كنيد و بازي مورد نظر را انتخاب كنيد و طبق دستور نوشته شده كرك اجراي بازي رو كه فقط 2 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم داره رو بگيريد و در محل نصب كپي كنيد ديگه حتي لازم نيست سي دي رام ها رو غير فعال كنيد!!!!!!!
تازه ترينر 10 كاره هم داره!!!!!!!!!!
خلاصه بريد حالشو ببريد مثل خود من قابلي هم نداره
ضمنا من بازي را تا آخر رفتم سوالي داريد بپرسيد
با تشكر( نيما)
سلام من تو این غوله گیر کردم
هر وقت میپرم
یا جا خالی میده یا پرتم می کنه
رو تخته هم که وایمسم
زودی می کشه منو
یه کم دقیق تر توضیح بدین که کی باید بپرم
و رو در روی غوله بپرم یا ... ؟؟؟
ممنونم از اینکه راهنمایییم کردید ولی نتونستم ردش کنم واز سیو استفاده کردم
با سلام خدمت دوستانمن تو اون مرحله که زن قوله از یک طرف به طرف دیگه می پره گیر کردم به اون ضربه میزنم و خونش کم می شه و من به دارک پرنس تبدیل می شم بازهم سرعت را میگیرم و ضربه میزنم که یک کم از خونش می مونه وقتی که می ایسته تا مبارزه کنه چندین بار سعی کردم تا بکشم ولی خونی از اون کم نمی شه و با کوچکترین ضربه خونم نصف شده لازم به ذکر است که من با چپ کلیک جلوی ضربه هاش رو هم میگیرم و بعضی وقتها هم با همان چپ کلیک یا راست کلیک و حتی ای هم به اون ضربه می زنم ولی نمی میره لطفاً کمکم کنید خیلی ممنون
پيشنهاد ميكنم بازي رو يه بار ديگه از اول شروع كنين و جايي كه SpeedKill رو آموزش ميده يه خورده با دقت بيشتري ياد بگيرين. من هر چي بگم چون شما از قبل عادت نكردي به Speed Kill نميتوني اينجا رو رد كني! يه بار ديگه بازي رو شروع كنين و جايي كه شاهزاده اولين شمشير خودش رو پيدا ميكنه( از روي ميز خنجر رو ورميداره) به توضيحاتش دقت كنين. بعد دوباره همون پست من رو بخونين متوجه ميشين.
وقتي شمشيرهاتون به هم گير ميكنه، شما بايد خيلي سريع كليك چپ كنين تا اون رو هل بدين. حداقل بايد يه بار توي درگيري بايد برنده بشين تا Mahasti پرت شه پايين!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)