راستی یه چیز دیگه محمد این 454 گفتی 210 اسب این محاسباتش با اون گراس هستش یعنی موتور خالی 210 اسب هستش یا موترو با تمام متعلقاتش روشن ؟
فکر نکنم متور خالی کمتر از 300 اسب باشه
راستی یه چیز دیگه محمد این 454 گفتی 210 اسب این محاسباتش با اون گراس هستش یعنی موتور خالی 210 اسب هستش یا موترو با تمام متعلقاتش روشن ؟
فکر نکنم متور خالی کمتر از 300 اسب باشه
چرا فقط واسه جاده خوبه فقط چون ترافیکی نداری و میتونی موتور رو تو دور پایین به کار ببری.
یادم نیست فقط یادمه نوشته بود 210 اسب بخار موتور 454 بیوک ریویرا 1974 قدرت داره.
این ماشین واسه همه جا خوبه فقط چون استهلاک داره نباید زیاد ازش کار کشید اگر هم کشیدید باید پولش رو بدید!!
محمد من خیلی رفتم تو نخ این ریورریا 67 خیلی قشنگه اتاقش .حالا یکی بیاد یه 10-20 میلی.ون پول بده به من برم یه دو سه تا ماشین آمریکایی بخرم بیارم باز سازیش کنم
بچه ها من یه ماشین دو در آمریکایی میخوام که تو جاده حد اقل 180 تا رو بره و تو شهر هم بشه باهاش دور زد و تیکاف و این حرفها به نظر شما این بیوک نیاز منو بر طرف میکنه؟؟؟؟؟ یا یه چیزی دیگه؟؟؟
بهترینش همین ریویرا 74 که من معرفی کردم.
راستی بچه ها من آرزو داشتن چندتا ماشین رو دارم!
یکی دوچ چارجر حالا هر مدلی
یکی هم فورد مک وان
Last edited by mohamad.hejazi; 19-08-2011 at 18:41.
آخه گیر نمیاد!
هر وقت من میبینم مردم همچین ماشینهایی رو میدن اسقاط از ته دل آه میکشم.
خداییش اون ریویرا رو که داده ود اوراقی همین جوری میفروخت 3 تومن نمیخریدن ازش؟!
بابا یکی از بچه ها میگفت اون ریوریا ها کلاسیک هستن
تاولیدشون خیلی کم بوده
فکر کن اون ریوریا رو تر تمیزش کنی چقدر کوه عضله میشه .
امان از دست این نفهما که باعث شدن این تاریخ خودرویی ما از بین بره
میدونی اینا این قانون رو گذاشتن واسه اسقاط چون خودشون عقده ای هستن چون قبل از اینکه یه ....... بشن جز خر سوار نمیشدن عقده این ماشینا رو دارن میخوان هیچی هم از ماشین و کلاسیک و این چیزا سرشون نمیشه .
کاش یه طوری رد اون ریوریا رو میشد گرفت جم کردنش سخته ولی ماشین تکی میشه.
محمد من بخوام ردیف کنم باید یه لیست 100 تایی بدم چون توی این لیست هم آمریکایی هستش هم آلمانی .
ولی من آمریکایی ها رو میگم ببین دیگه
دوج چلنجر و چارجر
شورلت کروت C3 کامارو
پونتیاک فایبرد و GTO
کادیلاک هم که همه میدونید دویل و الدرادو و سویل
بیویک ریوریا 73 به پایین
البته نوا دو در و بیویک اسکای لارک دو در مثل همونی که تو عکسش رو گذاشته بودی
راستی انگار این دو مورد عقب 3 در هستن یعنی فست بک هستن
خلاصه فورد موستانگ
محمد دیگه نمیتونم به صف کنم بازم یادم بیاد میگم
یعنی برا کل کل تیکاف کشیدونو دور زدن تو شهر و داخل جاده نیازمو بر طرف میکنه البته منم 1 تومنی خرجش میکنم
به نظر شما با 1 تومن ردیف میشه؟
طول کامارو ال تی 76 چند متره؟
Last edited by رضا صادقی; 09-07-2009 at 16:39.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)