والله دکل ایرانسل یه چهار راه با خونمون فاصله داره..واسه همین هیچ جا نیست آنتن فول نده..تو تهران یه دکل پیدا کن واستا بغلش...![]()
والله دکل ایرانسل یه چهار راه با خونمون فاصله داره..واسه همین هیچ جا نیست آنتن فول نده..تو تهران یه دکل پیدا کن واستا بغلش...![]()
فریمور 10 خیلی هنگ میکنه؟ مال من 11 هست مشکلی نمیبینم امید وارم همینطور بمونه!
یعنی با خود گوشی بخوای اپدیت کنی فقط 2 مگابایته؟
ورژ« جدید میشه n-gage2 نصب کرد ؟
نه هک نکردم
یونس جان والله دکل مخابرات یه کوچه با خونمون فاصله داره تازه یکی هم تو این یکی کوچه هست تازه انتن هم فول فوله ولی اگه فرقی میکنه من میرم بغلش هم میکنم
خیلی که بستگی داره خیلی شما چقدر باشه این گوشی مال برادرم هست و اون وقتی دو بار گوشی در روز هنگ کنه دلش میخواد گوشی رو بکوبه به دیوار
اره حتی دو مگ هم نیست 1مگابایت 789 کیلو بایت هست چون یه بار تا دم اپدیت رفت![]()
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم چه جوری میشه بلوتوث یه راست تو مموری ذخیره هنوز n-gage این گوشی درست نشده هک کردن گوشی یه مزایاای داره من با خود گوشی اپدیدت کردم ورژنش 20 شد ولی همه مگین تا 12 بیستر نداره مشکل چیه گوشیه من زیاد هنگ میکنه چی کار کنم
در مورد بلوتوث همه گوشی های سیمبین دار نوکیا اینطور ستن و فکر نکنم راهی داشته باشه
تا جایی که من میدونم ورژن 20 هک نشده شاید دلیل هنگ شما همین نرم افزار هک باشه پاک کن باید درست بشه ورژن 20 هیچ مشکلی دیگه وجود نداره الان مال من ورژن 11 هست هنگ نمیکنه
n-gage فعلا سیمبین 9.3 باهاش مشکل داره یعنی اجرا میکنه خیلی راحت ولی همه بازی ها رو کامل نمیاره حدود 8 تا کامل هست بقیه تریال هستند ولی به زودی درست میشه
اقا راهی برای من پیدا نشد
راه بهتر و بی دردسرتر اینه که یه wifi مجانی پیدا کنی وصل شی بهش وخیلی سریع آپدیت کنی!!!
میبخشید شاید شما بگید یارو چه بی سواد هست ولی خوب من هم در مورد همه چی اطلاعات ندارم مثلا wifi میشه بفرمایید این سیستم دقیقا چی هست میدونم یه نوع اینترنت بیسیم هست ولی اطلاعات خیلی کمی راجع بهش دارم![]()
من می خواستم n78 بخرم چند سوال داشتم:
1.gps این گوشی خوبه؟
2.سیستم عامل این گوشی چیه؟
3.دکمه های لمسی داره؟
4.سرعتش چطوره؟
5.قیمتش چه قدره؟ (بدون گارانتی)
6.چرا نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره؟
لطفا به تمام سوالات من جواب بدبد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)