تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 216 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ببخشید یونس جان یعنی چی یعنی کجا بهتر وصل میشه کرج تهران شهرستان چون من الان به هر سه جا دسترسی دارم تو کرج که نمیشه پس کجا بعد اخه وصل میشه یعنی رو اون حالت به روز رسانی میاد ولی میزنه سرور پاسخ نمیدهد بعد این که برای وبگردی مشکلی نداره
    والله دکل ایرانسل یه چهار راه با خونمون فاصله داره..واسه همین هیچ جا نیست آنتن فول نده..تو تهران یه دکل پیدا کن واستا بغلش...

2. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به سلام پانیشر جان نکنه شما هم n78 خریدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اره پس با چی اپدیت کنم با کامپیوتر که 100 مگابایت حجمشه ولی با خود گوشی فقط دو مگابایت حجمشه که برای ارانسل حجمه بالا ای نیست مال من اول سری این گوشی هست یعنی ورژن 10 که از همون اول می خواست اپدیت کنم که نشد یعنی فکر کنم 5 یا 6 ماه پیش البته می خواستم با اینترنت ذغالی اپدیت کنم راستی ساخت چین هست مثل اکثریت گوشی های n78
    فریمور 10 خیلی هنگ میکنه؟ مال من 11 هست مشکلی نمیبینم امید وارم همینطور بمونه!
    یعنی با خود گوشی بخوای اپدیت کنی فقط 2 مگابایته؟
    ورژ« جدید میشه n-gage2 نصب کرد ؟

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من منم این مشکل رو داشتم

گوشیتو هک کردی ؟

من حواسم نبود موقع آپ گوشیمو گذاشته بودم رو حالت هک واسه همین یه کارت شارژ 2 تومنی آتیش زدم
    وگوشیم آپ نشد
    نه هک نکردم

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

والله دکل ایرانسل یه چهار راه با خونمون فاصله داره..واسه همین هیچ جا نیست آنتن فول نده..تو تهران یه دکل پیدا کن واستا بغلش...
    فریمور 10 خیلی هنگ میکنه؟ مال من 11 هست مشکلی نمیبینم امید وارم همینطور بمونه!
    یعنی با خود گوشی بخوای اپدیت کنی فقط 2 مگابایته؟
    ورژ« جدید میشه n-gage2 نصب کرد ؟
    یونس جان والله دکل مخابرات یه کوچه با خونمون فاصله داره تازه یکی هم تو این یکی کوچه هست تازه انتن هم فول فوله ولی اگه فرقی میکنه من میرم بغلش هم میکنم
    خیلی که بستگی داره خیلی شما چقدر باشه این گوشی مال برادرم هست و اون وقتی دو بار گوشی در روز هنگ کنه دلش میخواد گوشی رو بکوبه به دیوار
    اره حتی دو مگ هم نیست 1مگابایت 789 کیلو بایت هست چون یه بار تا دم اپدیت رفت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من چندتا سوال داشتم چه جوری میشه بلوتوث یه راست تو مموری ذخیره هنوز n-gage این گوشی درست نشده هک کردن گوشی یه مزایاای داره من با خود گوشی اپدیدت کردم ورژنش 20 شد ولی همه مگین تا 12 بیستر نداره مشکل چیه گوشیه من زیاد هنگ میکنه چی کار کنم

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من چندتا سوال داشتم چه جوری میشه بلوتوث یه راست تو مموری ذخیره هنوز n-gage این گوشی درست نشده هک کردن گوشی یه مزایاای داره من با خود گوشی اپدیدت کردم ورژنش 20 شد ولی همه مگین تا 12 بیستر نداره مشکل چیه گوشیه من زیاد هنگ میکنه چی کار کنم
    در مورد بلوتوث همه گوشی های سیمبین دار نوکیا اینطور ستن و فکر نکنم راهی داشته باشه
    تا جایی که من میدونم ورژن 20 هک نشده شاید دلیل هنگ شما همین نرم افزار هک باشه پاک کن باید درست بشه ورژن 20 هیچ مشکلی دیگه وجود نداره الان مال من ورژن 11 هست هنگ نمیکنه
    n-gage فعلا سیمبین 9.3 باهاش مشکل داره یعنی اجرا میکنه خیلی راحت ولی همه بازی ها رو کامل نمیاره حدود 8 تا کامل هست بقیه تریال هستند ولی به زودی درست میشه

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یونس جان والله دکل مخابرات یه کوچه با خونمون فاصله داره تازه یکی هم تو این یکی کوچه هست تازه انتن هم فول فوله ولی اگه فرقی میکنه من میرم بغلش هم میکنم
    خیلی که بستگی داره خیلی شما چقدر باشه این گوشی مال برادرم هست و اون وقتی دو بار گوشی در روز هنگ کنه دلش میخواد گوشی رو بکوبه به دیوار
    اره حتی دو مگ هم نیست 1مگابایت 789 کیلو بایت هست چون یه بار تا دم اپدیت رفت
    اقا راهی برای من پیدا نشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

اقا راهی برای من پیدا نشد
    راه بهتر و بی دردسرتر اینه که یه wifi مجانی پیدا کنی وصل شی بهش وخیلی سریع آپدیت کنی!!!

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راه بهتر و بی دردسرتر اینه که یه wifi مجانی پیدا کنی وصل شی بهش وخیلی سریع آپدیت کنی!!!
    میبخشید شاید شما بگید یارو چه بی سواد هست ولی خوب من هم در مورد همه چی اطلاعات ندارم مثلا wifi میشه بفرمایید این سیستم دقیقا چی هست میدونم یه نوع اینترنت بیسیم هست ولی اطلاعات خیلی کمی راجع بهش دارم

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من می خواستم n78 بخرم چند سوال داشتم:
    1.gps این گوشی خوبه؟
    2.سیستم عامل این گوشی چیه؟
    3.دکمه های لمسی داره؟
    4.سرعتش چطوره؟
    5.قیمتش چه قدره؟ (بدون گارانتی)
    6.چرا نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره؟
    لطفا به تمام سوالات من جواب بدبد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •