آخریش همینه
آپدیت جدیدتر نداده
آخریش همینه
آپدیت جدیدتر نداده
نه همچین مشکلی ما نداشتیم...
راس میگی اون گزینه جدیده خیلی جالبه میدونی من خیلی گشتم ولی اصلا این برنامه ادیت قابل دسترسی نیست یعنی توی گوشی هستا ولی انگا ر لینک نداره فقط تنها راهی که میشه بهش دسترسی پیدا کرد از توی ام ام اس هست که وقتی داری یه ام ام اس طراحی میکنی واسه یه جاهایی میتونی ازش استفاده کنی ولی خوب قابل سیو کردن هم نیست ولی این هک منو شرتکاتشو درست میکنه و قابل دسترسی میشه خیلی حال کردم...
منم کیبردم فارسی نداره اصلا نمیشه باهاش فارسی نوشت جز کی برد مجازی . البته آپدیت نکردم شاید اگر آپ کنم وضع عوض بشه.
شما درست میگین...ولی بودنش بهتر از نبودنشه...مثلا من تو پارک خواستم عکس بندازم...تاریک تاریک بود...هیچی معلوم نبود...![]()
Last edited by senjin; 10-01-2009 at 13:00.
امیدوارم با آپدیت کردن درست بشه.
منم هنوز آپ نکردم!!
=========
در مورد SMS ها، یکی بگه بعد از آپدیت میشه تاریخ و ساعت دریافت SMS رو فهمید؟ (یا اینکه باز هم مثل قبل، فقط تاریخ ارسال اونها درج میشه و بر همون اساس Sort میکنه!)
من که آخرین آپدیت رو انجام دادم حدود چند ماه پیش...هم زمان sms ها درست شد و هم تاریخش...
بچه ها من بد جور رفتم تو کف c905...به نظر شما کار درستیه که g900 بفروشی بری c905 بخری؟؟؟؟؟
میگم اگه گوشی رو باز کنیم برای اینکه خاک زیرشو تمیز کنیم ...اگه یه روز خواستیم بفروشیمش میفهمن که باز شده؟؟مثلا کدی چیزی میدن بهش؟
Last edited by senjin; 10-01-2009 at 23:48.
اگر ج900 تو به من بفروشی کار درستی کردی... با همون خاکش خریدارم...
در واقع بر هیچ اساسی اس ام اس ها سرت نمیشه فله ایه من پ990 داشتم خیلی درست بود بعد از آپ به هم ریخت!!!!!
يه چيزي ميگيا ...
حتي فلش كا800 كه زنون هست انقدر كه تو ميگي اذيت نميكنه
چه برسه به led
اگه خريدين قيمت 8 گيگ را بگين
نه نميشه با كد و ... فهميد
بلكه يه تعميركار حرفه اي ميتونه بفهمه كه باز شده يا نه
بعشدم شما كه براتون مشتري از همين الان اومد ديگه چي ميخواهين ؟
راستی میخواستم بدونم میشه هم زمان از یک فایل pdf یک متنی رو بخونی و توی دیکشنری خود گوشی همونجا معنی کنی؟
در ضمن به نظر شما g900 بهتره یا p1 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)