این بازی هم سرانجام تموم شد ولی خیلی مراحل زیادی داشت با این پایانی که داشت فکر کنم سازنده ها بخوان توی یک سری دیگه ادامه بدن چون اهریمن شکست کامل نخورد با این گندی که پرنس بالا اورد
این بازی هم سرانجام تموم شد ولی خیلی مراحل زیادی داشت با این پایانی که داشت فکر کنم سازنده ها بخوان توی یک سری دیگه ادامه بدن چون اهریمن شکست کامل نخورد با این گندی که پرنس بالا اورد
من این اول بازی این چهار تا شهر رو چی کار کنم دارم می رم همشون بعد اون نورا رو می خورم بعد از هر کدوم دو تاش یا سه تاش رو نمی خورم من چی کار کنم بقیه شهرها باز بشه؟؟؟![]()
باید به تمپ برگردید و یکی از نیرو ها رو آزاد کنید تا 4 شهر دیگه باز بشن![]()
تمپ دیگه کجاست![]()
Temple یعنی همون معبد...
وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردین, مثلا برای بار اول 60 مورد, که نیازه حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنین, بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردین و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنین تا مراحل بعدی (صفحات قدرت هر مرحله) برای شما باز بشه.
من خودم End مخم فقط سر این موندم چون امتحان دارم و وقت نمی کنم زیاد روش فکر کنم .برای من که مثل اب خوردن بود چنتا معما جلوتر هست اونارو می خوای چکار کنی؟؟
برای گرفتن ستاره هم فکر نکنم بتونی چون تعداد خیلی زیادی میخواد.
در کل بازم ممنون .
اتفاقا به نظر من این سخت ترین معماش بود. بقیه شون تو 2 دقیقه حل می شن ولی این یکی رو من هم یه یه ساعتی علافش بودم.برای من که مثل اب خوردن بود چنتا معما جلوتر هست اونارو می خوای چکار کنی؟؟
با سلام
مدتی بود به خاطر بیماری از گیم و ... اینا مونده بودم
اومدم تازه این PRINCE جدید رو که خیلی وقت بود گرفته بودم شروع
کردم و مقداری پیشرفت کردم . خیلی نفسه
هر کی بازی نکنه از کفش رفته.....
آخر گرافیک هنری - آخر دیالوگ بامزه
با دسته XBOX 360 سیم بازی خیلی عالی کار می کنه. بدون دسته بازی فایده نداره
من که با GEFORCE 8600GT 256MB DDRIII و
اپترون 165 سوکت 939
بازی رو 1650X1050 و AA 2
و quality medium
خوب اجرا می کنم . با توجه به اینکه این قطعات نسبتا قدیمی هستند
خیلی امیدوار کنندست...
حتما این بازی رو دست بگیرید و بازی کنید....
یه سوال دارم
تو عوض کردن لباس ها در منو لباس دختره هم عوض میشه یرای شما؟
هر کاری می کنم فقط مال PRINCE عوض می شه....
توی همون قسمت منو که برای تغییر لبس پرینس میرین بالاش اسم پرینس رو نوشته. شما فلش کنار اسم رو بزنید تا برین به قسمت الیکا.
لطف کردی واقعا نمی دونم چرا این مساله و اینکه روی نقشه با زدن کلید زرد XBOX360
میشه بدون پیاده روی رفت جایی رو فراموش کردم و چک نکردم...
با سلام
یه ترینر که میشه نور ها رو به 9999 رسوند و چند تا کار دیگه
من انجام دادم منوی لباس هم گزینه آخرش باز شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)