سلام يه سوال داشتم
وقتي بعد از ماموريتي كه نسرين داور ميگه يكي رو بكش انجام ميدم ميگه برو به يه بار تا يه نفرو ببيني ولي در بار باز نميشه كسي ميدونه چيكار كنم؟
سلام يه سوال داشتم
وقتي بعد از ماموريتي كه نسرين داور ميگه يكي رو بكش انجام ميدم ميگه برو به يه بار تا يه نفرو ببيني ولي در بار باز نميشه كسي ميدونه چيكار كنم؟
نسرین داور کیه؟
بار 2 تا در داره ها یکیش بسته هست از اون یکی وارد شو
بابا همون زنه كه تاجيكه شايد buddyهاي من با شما فرق دارهنسرین داور کیه؟
ماموريتش اينه:Meet Reuben at the Mariana bar
هر دو در هاش بستسبار 2 تا در داره ها یکیش بسته هست از اون یکی وارد شو
ميدونيد كه Mariana bar كجاس؟
سلام دوستان.
هدف این بازی چیه؟ همش باید بریم ماموریت بگیریم؟ این که خیلی تکراری می شه! راستی هر ماموریتی که انجام می دیم 4% اضافه می شه؟من چند تا ماموریت انجام دادم اما رو همون 8% موند.تا اینکه رفتم به اون قسمت مرکزی که اصلحه ممنوعه.از اونجا که ماموریت گرفتم 4 % زیاد شد.
یکی توضیح بده روش صحیح چیه؟
به نظر من کرایسیس گرافیکش خیلی بهتر از این بازیه.از لحاظ تکراری نبودن هم کرایسیس واقعا جالبتره به خصوص نسخه ی Warhead
درست مثه gta sa هست دیگه هدف بازی اینه که شما لذت ببرید در ضمن اون دوتا ماموریت وسط شهر درصد رو جلو می بره
یعنی واقعا از نظر شما فارکرای سرتره !!!!!!!!!!!!!!!!!! به داستان بازی فارکرای رو هنوز نفهیدم ولی از نظر گرافیک پایین تر کرایسس ! کرایسس واقعا طبیعی !
این بازی رو دیروز نصب کردم ! همون اولش که توی اتاق تنفگ رو برمیدار ه سیو کردم تا بعدا برم !
نه بابا اگه منظورت نظر سنجي هست بايد بگم كه اين نظر سنجي قبل از انتشار فاركراي 2 بود و وقتي بازي انتشار يافت نظر سنجي بسته شد ! در مورد خود بازي هم چيزي نگم بهتره![]()
--------------------------------------------------------------------------------
بابا يكي جواب منو بده بد جور تو اين قسمتش موندم نميدونم چيكار كنمنقل قول:
نسرین داور کیه؟
بابا همون زنه كه تاجيكه شايد buddyهاي من با شما فرق داره
ماموريتش اينه:meet reuben at the mariana bar
نقل قول:
بار 2 تا در داره ها یکیش بسته هست از اون یکی وارد شو
هر دو در هاش بستس
ميدونيد كه mariana bar كجاس؟
Far Cry 2 بهترین بازی اول شخصی هست که تو عمرم بازی کردم جریان و داستان بازی هم مثله بقیه چیزهایی هست که از روی GTA SA کپی شده اگه بگم میشه 100 نکته تفاهم بین فارکرای 2 و GTA SA پیدا کردم غلو نکردم حتی داستان هم مثل سان آندریاس هست مثل CJ وارد جایی میشه (اینجا وارد آفریقا میشه) درست مثه اون دوستانی پیدا می کنه که باهاشون دوسته بعد برای گروه ها و آدم های گردن کلفتی کار می کنه بعد با پیشرفت داستان بازی همونهایی که براشون کار کرده و ازشون پول گرفته میکشه و در آخر کسانی با همون کسی که قرار بود بکشتش دوست میشه و دوستان قبلی خودش رو میکشه کاملا روند GTA SA بود اگه تا َآخر برید بازی رو می فهمید که چرا میگم این بازی نسخه اول شخص GTA هست از لحاظ گرافیک هم هیچ باگی ندیدم نمره من به این بازی 9.7 از 10 هست
CPU:pentium 4@3.00GHz
گرافیک Geforce 7300 GS 256/512 DDR2
میشه این بازی رو با این سیستم انجام داد؟آخه رمم 1 گیگ هست ولی کارت گرافیک 256 تاشو بر میداره.
البته با توجه به چند پست بالا دو به شک شدم .چون من هم نظر سنجی رو دیدم کف کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)