تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 196 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

نظر شخصي بخواهيد كاسپر ولي نورتون 2010 فوق العاده سبك شده و حتي از كاسپر هم سبك تره.
    کاسپر   خوبه  پس
    اگه  بشه  من هم  نصبش کنم 

داره خودمونی میشه shahram_vzvz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشــــهـــد Mashhad

پيش فرض

يك سوال داشتم از دوستاني كه اطلاعات كافي در اين زمينه دارند

براي Client در شبكه كافي نت چه آنتي ويروسي خوب هست ؟و لطفا اگه مي شه لينك دانلود و آپديت اون رو هم بدين

با تشكر.(منتظر جوابم)

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

يك سوال داشتم از دوستاني كه اطلاعات كافي در اين زمينه دارند

براي Client در شبكه كافي نت چه آنتي ويروسي خوب هست ؟و لطفا اگه مي شه لينك دانلود و آپديت اون رو هم بدين

با تشكر.(منتظر جوابم)
    شما ميتونيد نتايج تستها را در پست اول مشاهده نماييد.اكثر كمپانيها محصولات مختص محيط هاي شبكه نيز دارند كه ميتونيد از آنها استفاده كنيد با اين تفاوت كه كرك و سريال براي آنها موجود نميباشه و بايد خريداري بشن.
    در مورد لينك دانلود هم هر محصولي را كه انتخاب كرديد تاپيك اختصاصي داره كه ميتونيد به آن تاپيك مراجعه نماييد.

4. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    یگذارید من هم تجریه خودم رو بگم
    من توی یک شرکت دولتی کار میکنم که امسال اومده و کسپر رو برای شبکه سازمان خریده. و دانشگاهی هم که درس میخونم نود داره.
    خودم توی 1 سال اخیر تستهای فراوانی انجام دادم با همه آنتی ویروسها. تقریبا توی کارهایی که ما میکنیم تمام این آنتی ویروسها(منظورم رده های قوی) همشون از لحاظ شناسایی یکجور عمل میکنند. خب حالا باید موارد دیگه یعنی سرعت و سنگین بودن و راحت آپدیت شدن رو بررسی کنیم...
    1. کسپر که بسیار سنگین و برای آپدینهاش باید کی داشته باشیم
    2. نورتون بسیار سنگین(در حد کسپر) و آپدیتش راحت و کرکهای خوبی داره که نیاز به کی ندارید هیچوقت(این مزبت خوبیه)
    3. بیت دفندر نسبتا سبک و آپدیت راحت(ولی حجم آپدیتاش زیاده) و کرک خوبی داره که تا 14000 روز کار میکنه(ار این لجاظ عالیه)
    4.اسمارت سکیوریتی نود بسیار سبک و آپدیت نسبتا راحت(بعضی وقتا گیر میده) و کرک خوبی داره که زمان 31 روز ترایالش رو ثابت نگه میداره(ار این لجاظ عالیه)
    نکته: تمام این آنتی ویروسها رو خودم تست کردم آخرین ورژن هاشون هستش با بهترین کرکهای موجود در دنیا
    ولی الان با توجه مزیتها و معایبشون من خودم نود دارم و بارها و بارها در انواع تستها با کسپر خریداری شده توسط شرکتمون تست کردم و هیچ فرقی در نتایج نداشته(تازه بلکه نود خیلی عملکردش سریعتر از کسپر بوده) و ضمنا بگم که آپدیت با کی و نیز با کرک (کرکها یا زمان ترایال رو زیاد میکنند یا اونو ثابت نگه میدارند) هیچ فرقی نداره...
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    یگذارید من هم تجریه خودم رو بگم
    من توی یک شرکت دولتی کار میکنم که امسال اومده و کسپر رو برای شبکه سازمان خریده. و دانشگاهی هم که درس میخونم نود داره.
    خودم توی 1 سال اخیر تستهای فراوانی انجام دادم با همه آنتی ویروسها. تقریبا توی کارهایی که ما میکنیم تمام این آنتی ویروسها(منظورم رده های قوی) همشون از لحاظ شناسایی یکجور عمل میکنند. خب حالا باید موارد دیگه یعنی سرعت و سنگین بودن و راحت آپدیت شدن رو بررسی کنیم...
    1. کسپر که بسیار سنگین و برای آپدینهاش باید کی داشته باشیم
    2. نورتون بسیار سنگین(در حد کسپر) و آپدیتش راحت و کرکهای خوبی داره که نیاز به کی ندارید هیچوقت(این مزبت خوبیه)
    3. بیت دفندر نسبتا سبک و آپدیت راحت(ولی حجم آپدیتاش زیاده) و کرک خوبی داره که تا 14000 روز کار میکنه(ار این لجاظ عالیه)
    4.اسمارت سکیوریتی نود بسیار سبک و آپدیت نسبتا راحت(بعضی وقتا گیر میده) و کرک خوبی داره که زمان 31 روز ترایالش رو ثابت نگه میداره(ار این لجاظ عالیه)
    نکته: تمام این آنتی ویروسها رو خودم تست کردم آخرین ورژن هاشون هستش با بهترین کرکهای موجود در دنیا
    ولی الان با توجه مزیتها و معایبشون من خودم نود دارم و بارها و بارها در انواع تستها با کسپر خریداری شده توسط شرکتمون تست کردم و هیچ فرقی در نتایج نداشته(تازه بلکه نود خیلی عملکردش سریعتر از کسپر بوده) و ضمنا بگم که آپدیت با کی و نیز با کرک (کرکها یا زمان ترایال رو زیاد میکنند یا اونو ثابت نگه میدارند) هیچ فرقی نداره...
    موفق باشید
    دوست عزيز ضمن احترام به نتايج و تجربيات شخصي شما.اين تاپيك صرفا به مباحث تخصصي پيرامون تستها ميپردازه و تجربيات شخصي افراد در اين تاپيك قرار داده نميشه.
    در مورد تجربيات شما ذكر چند نكته ضروريه:
    در مورد سنگيني و سبكي آنتي ويروسها نميشه بوطر قطع اظهار نظر كرد.اين امر تا حدود زيادي به سخت افزار سيستم افراد و نيز تعداد برنامه ها و پروسه هايي كه همراه با لود شدن ويندوز استارت ميشن و نيز عواملي مانند تعداد برنامه هاي نصب شده در سيستم و فضاي پارتيشن اكتيو و....بستگي داره.

ميزان شناسايي بدافزارها توسط محصولات مختلف (آخرين نسخه ها) توسط تستهاي معتبر و توسط موسسات معتبر بصورت دوره اي انجام شده و نتايج آنها در همين تاپيك اعلام شده.نتايج تستها مويد اين مطلب ميباشه كه محصولات مختلف قدرت يكساني در شناسايي بدافزارها نداشته و كاملا در اين زمينه متفاوت عمل ميكنند.اينكه شما مواردي را شخصا تست كرديد بايد نمونه هاي مورد تست شما چه نمونه هايي هستند و شرايط تست به چه صورت بوده و موارد ديگري كه در انجام تستهاي تخصصي مورد استفاده و استاد قرار ميگيرند.

آپديت محصولات امنيتي كه با كرك و نيز با استفاده از سريال يا key قانوني انجام ميشه باهم تفاوت داره كه حداقل اين مورد در محصول NOD32 با ذكر سرورهاي اپديت به اثبات رسيده.

7. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من معتقدم حالا كه توي بازار موجوده آدم لايسنس بخره و استفاده كنه بدون دردسر. من الان 2 ساله كه از كسپر استفاده مي كنم و انصافا خيلي راضيم. مثلا زماني كه ويروس kazmgheyz اومده بود طبق بررسي من اولين آنتي ويروس غير ايراني موجود در بازار بود كه تونست اونو شناسايي كنه و از بين ببره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام نظرتون درباره avast چیست

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام نظرتون درباره avast چیست
    دوست عزيز هر سوالي در مورد محصول Avast داريد در تاپيك اختصاصي اين محصول مطرح نماييد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

بلاخره شرکت av-comparatives بهترین انتی ویروس هاای سال را معرفی کرد:
    1-norton=gold
    2-kaspersky=silver
    3-nod32=bronze
    برای دیدن کل توضیحات میتوانید از ادرس زیر استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

میخواستم بپرسم برای اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس، از بین ESET و کسپرسکای کدومش امن تره؟ آیا امن تر از این دو تا هم هست؟

با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •