بله همارا دارم.
نه به خدا. اصلا قطعی ندارم. فقط یه کم افت سرعت دارم و افزایش پینگ.
زنگ زدم بهشون. گفتند اشکال از دیتا هست. همه جا این مشکل وجود داره.
این سرعت الانم هست:
این هم سرعت یک هفته پیش هست
موفق باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله همارا دارم.
نه به خدا. اصلا قطعی ندارم. فقط یه کم افت سرعت دارم و افزایش پینگ.
زنگ زدم بهشون. گفتند اشکال از دیتا هست. همه جا این مشکل وجود داره.
این سرعت الانم هست:
این هم سرعت یک هفته پیش هست
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 16-09-2008 at 00:53.
اينجاشو خوب اومدي![]()
زیاد ناراحت نشو شاتل همیشه همین سرعته![]()
با سلام....![]()
دوستان در مورد اين مطلب توضيح بديد كه اين نصب و راه اندازي چي هستش،و اين مبلغ حتما بايد پرداخت بشه؛ و مي شه اين نصب و راه اندازي رو خود فرد انجام بده.
||سپاس**>> هزينه نصب و راه اندازي براي کلیه كاربران خانگي 100,000 ريال مي باشد![]()
Last edited by MaFia_King; 14-09-2008 at 14:31.
یکی برای رانژه کردن خط برای یک بار در اول پول میدیم که حدود 10 تومن است
یکی هم بعضی ها میدن تا از طرف ISP یکی بیاد و مودم رو تنظیم کنه و اینترنت رو راه بیندازه ( شناساندن مودم و ایجاد اکانت و تست ==> نصب و راه اندازی) که اونم 5 الی 10 تومن است
من به شما پیشنهاد می کنم این مبلغ رو ندین چون یه کسی که تازه کامپیوتر یاد گرفته هم می تونه این کار رو انجام بده و تازه اگه مشکلی هم پیش اومد ما انجایم و می تونیم کمکت کنیم![]()
![]()
پس به هیچ وجه پولت رو دور نریز![]()
تایید میشه.
دوست عزیز، مورد اول باید پرداخت بشه. چون همش به شرکتی که از اون اشتراک میگیرید، نمیرسه؛ مخابرات منطقه تون هم سهم برمیداره. این مبلغ برای این هست که دیتای ADSL رو به خط تلفن شما وصل کنند. (رانژه کردن)
مورد دوم هیچ کاری نداره. ادامش رو بخونید متوجه میشید
دقت کنید: مثلا برای شرکت همارا سیستم، عدد 35 رو باید به 33 تبدیل کنید. به همین سادگی! (این کار در تنظیمات داخلی مودم انجام میشه). با این وجود، ببینید شما راضی هستید برای نوشتن "33" ده هزار تومن پرداخت کنید؟؟؟
همچنین، خود شرکتها با یک تماس تلفنی، این تنظیمات رو میگند. بدون هزینه!
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
موفق باشید![]()
سلام این دو روز قبلا شبها سرعت صبا خوب الان تراکتور شده . من از یه کافی نت نزدیک خونمون پرسیدم اونم از صبا استفاده می کنه گفت از مخابرات ولیعصر . یه دونه از چیز هاش سوخته .
---------------------------------------------
من فیلم ملنا را آپلود کردم نسخه کامل هر کی خواست دانلود کنه با لینک مستقیم و قابلیت ادامه . هدیه من به بچه ها آذربایجان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی مافیا برای نصب مودم اگه مشکلی داشتی به تاپیک زیر سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خوشبختانه، امشب سرعتمون خوب هست.
ولی من روی حرف خودم هستم. (اون قضیه ی خاک و سر و اینجور چیز ها)
موفق باشید![]()
دستت درد نکنه با این حرفهای شما دیگه وضع بهتر از این نمیشه که عزیز جون.
شما بایستی مر فرمودید که فقط دعا می کنم اینترنت وضعش در ایران مانند کشوری چون مالزی بشه که با توجه به اسناد موجود فعلا تا 5 سال چنین چیزی میسر نیست.
پس باید فکری اساسی نمود که اون هم دست من و شما نیست . همه کارها فقط و فقط به دست بزرگان کشور و ... تا نقطه حل میشه .
نتیجه : فعلا صبر کنیم تا بازی کوچولویی که هست و بر سر کااهش قیمت و افزایش سرعتها است اجرا بشه ، حداکثر سرعت رو نخواستیم.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)