با گارانتی اتصالات 465 خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
غیر ممکنه . یعنی اینقدر ارزون شده یا ایشون دارن اشتباه می کنن ؟؟؟!!!
با گارانتی اتصالات 465 خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
غیر ممکنه . یعنی اینقدر ارزون شده یا ایشون دارن اشتباه می کنن ؟؟؟!!!
با سلام
خوب دوستان این بحث گارانتی یه بحث چرته . من دیروز علائدین بودم و طبقات بالا 420 تا 430 میفروختن بدون گارانتی البته اون موقع که من خریدم هنوز به طبقات بالا این گوشی نرسیده بود . اما اگر گوشی گارانتی داشته باشه حداقل 10-20 گرونتره ولی قضیه اینجا تموم نمیشه چون وقتی با گارانتی بخوای بخری فروشنده میگه باید فلان برنامه و فلان برنامه و فلان چیزک رو روش نصب کنم تا شامل گارانتی بشه و برای نصب این برنامه ها 10 تا 20 میگیرن ( جالب اینجاست که میبرن میدن برات برنامه نصب کنن ولی هیچ چیزی نصب نمیکنن ) اگر شما بگین نمیخوام خیلی راحت میگن شرمنده من هم اینطوری نمیفروشم . به همین راحتی حداقل 20 اضافه دادین و دیروز این مسئله برام پیش اومد . خوب تا اینجا گوشی رو با گارانتی خریدین اما تا حالا گوشی خودتون رو گارانتی بردین ببینین چطوری با آدم رفتار میکنن مثل اینکه چیزی از آدم طلب دارن . من برادرم گوشی نوکیا رو برد گارانتی اونم گارانتی معتبری که هزینه میگیره که بدون هیچ چون چرایی گوشی رو اگر مشکل داشته باشه عوض کنه ولی میگفت هرکس گوش میاورد اول گوشی رو خوب نگاه میکرد تا خشی مشکلی میدید میگفت ضربه خورده شامل گارانتی نمیشه اگر مشکلی نداشت گوشی رو باز میکرد و بازم نگاه میکرد ببینه جای از گوشی زنگ نزده که اگر زده بود بازم میگفت آب خورده شامل گارانتی نمیشه و امکان نداره این مشکل نباشه چون شما توی دست میگیرین و بالاخره دست هم عرق میکنه و باعث این امر میشه . به هر حال گوشی که برادرم برده بود تنها یک هفته خریده بود و مشکلی نداشت و براش دو بار تعمیر کردن آخر هم برد داد بیرون براش تعمیر کردن تا مشکلش بر طرف شد .
تو تنظیمات گوشی که این چنین حالتی نداره
ولی میتونی با کم کردن میزان اکولایزر تو میزان 10% (همه فرکانس ها رو به یه نسبت کم کن)
به خواسته ات برسی
یا این که پلیر دیگه ای نصب کنی
سامان جان ممنون از راهنمایی خوبتون.پس با این احوال n95 معمولی بگیرم بهتره تا N82 درسته؟(N95 8 gig که زیادی گرونه)
N95 بدیش اینه که یکم بزرگه درسته؟ که البته می شه یه جورایی باهاش کنار اومد. اما بدی صفحه کلید و LCD فکر نکنم قابل تحمل باشه.
ba salam be bachehaye kooloope N82 man mikhastam ye gooshi ta 420 begiram be nazare shoma N82 ya N81 ya che gooshi ye dige befgiram?
به نظر من ان 82 بگیر
سی پی یو بهتری داره (دو هسته ای) و میزان رم دینامیکی بیشتر در نتیجه عملکرد بهتر
باتری اون خیلی بهتر از ان 95 هستش
مثل ان 95 خز نشده
دوربینش بهتره(بعلت استفاده از سنسور سی موس جدید و ماتریس های جدید پردازش تصویر
موشن سنسور داره
قویترین فلاش زنون رو داره بین کل گوشی های دوربین دار
در نتیجه بهترین عکس رو تو تاریکی میگیره
مشکل لق شدن اسلاید رو در صورت استفاده نداره !
مدل های نو عرضه شده به بازار کیفیت مطلوبی ندارند(در مقایسه با سری های اولیه)
و در مقابل ان 95 ال سی دی بهتر و بزرگتر داره
و کیفیت پخش اسپیکر هاش بهتره
ولی در نهایت خودت باید تصمیم بگیری ولی اگه می خوای ان95 بگیری حتما مدل 8 گیگ بگیر
دوست عزيز اين اكولایزر كجا هست هرچي گشتم پيدا نكردم اصلا يك مدتي هست كه دنباش هستم از زماني كه n70 داشتم (حال مي كني چقدر .........هستم جون تو همش يادم مي رفت سوال كنم يا دوباره بگردم براش )میتونی با کم کردن میزان اکولایزر تو میزان 10% (همه فرکانس ها رو به یه نسبت کم کن)
به خواسته ات برسی
یا این که پلیر دیگه ای نصب کنی
اگر لطف كني به اين سوال هم پاسخ بده
چه طوري ويبرشو قوي تر(مدلشو عوض كنم) كنم (وقتي رو ويبرره مي ره توجيبم اصلا نمي فهمم )
بعد يك سوال ديگه تو dvd اش چه چيزايي هست (هنوز دستگاهم dvd نداره)
Last edited by dimah2005; 17-07-2008 at 01:05.
و قسمت موزیک وقتی آهنگی مشغول
پخش شدنه آپشن رو بزن گزینه اکولایزر رو انتخاب کن
ویبرشو نمیشه قویتر کرد
تو دی وی دی اش پی سی سویت و چند تا برنامه دیگه مثل لایف بلاگ و... هست
از راهنمایی شما هم ممنونم دوست عزیز.بالاخره باید تصمیم گرفت!راجع بع نور کم LCD تو موبایلستان یه روش هست که با هک گوشی نورشو زیاد می کنن.![]()
این قصه گو...............................
چراغ قوه داره.............................؟؟؟؟؟!!! ! البته فلاش زنون اگه روشن بمونه میترکه............ داغ میشه............!!!
ولی برای چراغ قوه چی کار میشه کرد.......؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)