تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 521 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام دوستان!!! امروز منم خریدم!!! تا الان که با این انتخابم دارم حال می کنم!!! خواستم از همه دوستان بابت راهنمایی هاشون تشکر کنم!!!!
    قیمت 465
    گارانتی اتصالات
    با گارانتی اتصالات 465 خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

غیر ممکنه . یعنی اینقدر ارزون شده یا ایشون دارن اشتباه می کنن ؟؟؟!!!

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام

خوب دوستان این بحث گارانتی یه بحث چرته . من دیروز علائدین بودم و طبقات بالا 420 تا 430 میفروختن بدون گارانتی البته اون موقع که من خریدم هنوز به طبقات بالا این گوشی نرسیده بود . اما اگر گوشی گارانتی داشته باشه حداقل 10-20 گرونتره ولی قضیه اینجا تموم نمیشه چون وقتی با گارانتی بخوای بخری فروشنده میگه باید فلان برنامه و فلان برنامه و فلان چیزک رو روش نصب کنم تا شامل گارانتی بشه و برای نصب این برنامه ها 10 تا 20 میگیرن ( جالب اینجاست که میبرن میدن برات برنامه نصب کنن ولی هیچ چیزی نصب نمیکنن ) اگر شما بگین نمیخوام خیلی راحت میگن شرمنده من هم اینطوری نمیفروشم . به همین راحتی حداقل 20 اضافه دادین و دیروز این مسئله برام پیش اومد . خوب تا اینجا گوشی رو با گارانتی خریدین اما تا حالا گوشی خودتون رو گارانتی بردین ببینین چطوری با آدم رفتار میکنن مثل اینکه چیزی از آدم طلب دارن . من برادرم گوشی نوکیا رو برد گارانتی اونم گارانتی معتبری که هزینه میگیره که بدون هیچ چون چرایی گوشی رو اگر مشکل داشته باشه عوض کنه ولی میگفت هرکس گوش میاورد اول گوشی رو خوب نگاه میکرد تا خشی مشکلی میدید میگفت ضربه خورده شامل گارانتی نمیشه اگر مشکلی نداشت گوشی رو باز میکرد و بازم نگاه میکرد ببینه جای از گوشی زنگ نزده که اگر زده بود بازم میگفت آب خورده شامل گارانتی نمیشه و امکان نداره این مشکل نباشه چون شما توی دست میگیرین و بالاخره دست هم عرق میکنه و باعث این امر میشه . به هر حال گوشی که برادرم برده بود تنها یک هفته خریده بود و مشکلی نداشت و براش دو بار تعمیر کردن آخر هم برد داد بیرون براش تعمیر کردن تا مشکلش بر طرف شد .

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

;hlgh
    lkمنظورم همين هست

خيلي برام مهم هست دوست دارم صدايش كم باش 5 6 در صد

يك سوال ديگه: چه طوري ويبرشو قوي تر كنم (وقتي رو ويبرره مي ره توجيبم اصلا نمي فهمم)

كاملا اين طور هست و جالب اينجاست كه وقتي با گارانتي مي خري محصول هيچ چيزيش نميشه فقط تا تاريخ گارانتي
    ولي وقتي بدون گارانتي ميخري بازم هيچ چيزش نمي شه تا آخر عمر

(كلي گفتم)

اين جاست كه بايد به خيلي چيز ها افتخار كنيم
    تو تنظیمات گوشی که این چنین حالتی نداره
    ولی میتونی با کم کردن میزان اکولایزر تو میزان 10% (همه فرکانس ها رو به یه نسبت کم کن)

به خواسته ات برسی
    یا این که پلیر دیگه ای نصب کنی

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

N95 و N82 یکسری تشابهات و یکسری فرقهایی با هم دارن......
    تشابهاتشون دوربین 5 هست که هر دوی این گوشیها از لنز کارل زایس استفاده میکنن با این تفاوت که N82 فلاش قوی زنون داره .... من با کیبورد N82 اصلاً حال نمیکنم اون موقعی که داشتم موقع نوشتن SMS همش اشتباه میزدم ...... نور و شفافیت LCD گوشی N82 واقعاً پایینه .... یعنی در زیر نور آفتاب چیزی معلوم نیست .... در مقابل LCD گوشی N95 واقعاً خوبه ..... به نظر من تنها عیب N95 ضعف شدید باتری هست ....
    تقریباً هر روز باید شارژ کنید .......
    از نظر صدا هم در بین این 3 گوشی اگه از نظر بلندی بخوای صدای گوشی n73 بلندتر هست اما کیفیت لازم رو نداره .... ولی کیفیت پخش n95 و n82 واقعاً خوبه ......
    اگه برات بلندی مهمه همون N73 خوبه ولی اگه کیفیت بالای پخش برات مهمه N95 و N82 رو پیشنهاد میکنم
    سامان جان ممنون از راهنمایی خوبتون.پس با این احوال n95 معمولی بگیرم بهتره تا N82 درسته؟(N95 8 gig که زیادی گرونه)
    N95 بدیش اینه که یکم بزرگه درسته؟ که البته می شه یه جورایی باهاش کنار اومد. اما بدی صفحه کلید و LCD فکر نکنم قابل تحمل باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_reza72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ba salam be bachehaye kooloope N82 man mikhastam ye gooshi ta 420 begiram be nazare shoma N82 ya N81 ya che gooshi ye dige befgiram?

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سامان جان ممنون از راهنمایی خوبتون.پس با این احوال n95 معمولی بگیرم بهتره تا N82 درسته؟(N95 8 gig که زیادی گرونه)
    N95 بدیش اینه که یکم بزرگه درسته؟ که البته می شه یه جورایی باهاش کنار اومد. اما بدی صفحه کلید و LCD فکر نکنم قابل تحمل باشه.
    به نظر من ان 82 بگیر
    سی پی یو بهتری داره (دو هسته ای) و میزان رم دینامیکی بیشتر در نتیجه عملکرد بهتر
    باتری اون خیلی بهتر از ان 95 هستش
    مثل ان 95 خز نشده
    دوربینش بهتره(بعلت استفاده از سنسور سی موس جدید و ماتریس های جدید پردازش تصویر
    موشن سنسور داره
    قویترین فلاش زنون رو داره بین کل گوشی های دوربین دار
    در نتیجه بهترین عکس رو تو تاریکی میگیره
    مشکل لق شدن اسلاید رو در صورت استفاده نداره !
    مدل های نو عرضه شده به بازار کیفیت مطلوبی ندارند(در مقایسه با سری های اولیه)

و در مقابل ان 95 ال سی دی بهتر و بزرگتر داره
    و کیفیت پخش اسپیکر هاش بهتره

ولی در نهایت خودت باید تصمیم بگیری ولی اگه می خوای ان95 بگیری حتما مدل 8 گیگ بگیر

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

میتونی با کم کردن میزان اکولایزر تو میزان 10% (همه فرکانس ها رو به یه نسبت کم کن)

به خواسته ات برسی
    یا این که پلیر دیگه ای نصب کنی
    دوست عزيز اين اكولایزر كجا هست هرچي گشتم پيدا نكردم اصلا يك مدتي هست كه دنباش هستم از زماني كه n70 داشتم (حال مي كني چقدر .........هستم جون تو همش يادم مي رفت سوال كنم يا دوباره بگردم براش )

اگر لطف كني به اين سوال هم پاسخ بده
    چه طوري ويبرشو قوي تر(مدلشو عوض كنم) كنم (وقتي رو ويبرره مي ره توجيبم اصلا نمي فهمم )

بعد يك سوال ديگه تو dvd اش چه چيزايي هست (هنوز دستگاهم dvd نداره)
    Last edited by dimah2005; 17-07-2008 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوست عزيز اين اكولایزر كجا هست هرچي گشتم پيدا نكردم اصلا يك مدتي هست كه دنباش هستم از زماني كه n70 داشتم (حال مي كني چقدر .........هستم جون تو همش يادم مي رفت سوال كنم يا دوباره بگردم براش )

اگر لطف كني به اين سوال هم پاسخ بده
    چه طوري ويبرشو قوي تر(مدلشو عوض كنم) كنم (وقتي رو ويبرره مي ره توجيبم اصلا نمي فهمم )

بعد يك سوال ديگه تو dvd اش چه چيزايي هست (هنوز دستگاهم dvd نداره)
    و قسمت موزیک وقتی آهنگی مشغول
    پخش شدنه آپشن رو بزن گزینه اکولایزر رو انتخاب کن

ویبرشو نمیشه قویتر کرد

تو دی وی دی اش پی سی سویت و چند تا برنامه دیگه مثل لایف بلاگ و... هست

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

به نظر من ان 82 بگیر
    سی پی یو بهتری داره (دو هسته ای) و میزان رم دینامیکی بیشتر در نتیجه عملکرد بهتر
    باتری اون خیلی بهتر از ان 95 هستش
    مثل ان 95 خز نشده
    دوربینش بهتره(بعلت استفاده از سنسور سی موس جدید و ماتریس های جدید پردازش تصویر
    موشن سنسور داره
    قویترین فلاش زنون رو داره بین کل گوشی های دوربین دار
    در نتیجه بهترین عکس رو تو تاریکی میگیره
    مشکل لق شدن اسلاید رو در صورت استفاده نداره !
    مدل های نو عرضه شده به بازار کیفیت مطلوبی ندارند(در مقایسه با سری های اولیه)

و در مقابل ان 95 ال سی دی بهتر و بزرگتر داره
    و کیفیت پخش اسپیکر هاش بهتره

ولی در نهایت خودت باید تصمیم بگیری ولی اگه می خوای ان95 بگیری حتما مدل 8 گیگ بگیر
    از راهنمایی شما هم ممنونم دوست عزیز.بالاخره باید تصمیم گرفت!راجع بع نور کم LCD تو موبایلستان یه روش هست که با هک گوشی نورشو زیاد می کنن.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

این قصه گو...............................
    چراغ قوه داره.............................؟؟؟؟؟!!! ! البته فلاش زنون اگه روشن بمونه میترکه............ داغ میشه............!!!
    ولی برای چراغ قوه چی کار میشه کرد.......؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •