ممنون ابوالفضل جون
چه كاراي ديگه اي همميشه كرد؟
به غير از منو
اكو استيك كه نميشه ريخت ميشه ؟
اگه فايل را لازم داشتم بهت ميگم
قبلا كه داشتمش
راستي لينك بالا برا من باز نشد
ممنون ابوالفضل جون
چه كاراي ديگه اي همميشه كرد؟
به غير از منو
اكو استيك كه نميشه ريخت ميشه ؟
اگه فايل را لازم داشتم بهت ميگم
قبلا كه داشتمش
راستي لينك بالا برا من باز نشد
Last edited by golmohammadi; 17-11-2008 at 00:43.
دوستان از شما خواهش می کنم برنامه ImgToolDB2020 برای دانلود قرار بدهید من می خوام برای گوشیم پتچ بسازم برای همین خیلی خیلی احتیاج دارم
[FONT='Tahoma','sans-serif']با سلام[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']
[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']پچ جوی استیک برای[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] R1KG001 Generic w850 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']رو می خواستم[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] k800) [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']تبدیل شده به[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] (w850 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']اگر کسی داره لطفا بدون توسیه به تبدیل به[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] k810 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']برای من بگذارد. ممنون[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'].[/FONT]
9 سال بعد...![]()
Last edited by Shayan_ProStreet; 17-11-2008 at 15:28.
9سال بعد![]()
اي كاش ميگفتي چطوري درستش كردي![]()
هر کاری رو میشه از این طریق انجام داد بغیر از بکاپ گرفتن از gdfs و فایل های سیستمی ...میتونی حتی پچ نصب کنی...
دوست عزیز شما همچنان باید سماغ بمکین ... چون فک نکنم همچین چیزی بیاد ... اگر هم بیاد الف خواهد بود نه پچ
سید جان مگه من فایل هاشو واست نفرستادم ... پس مشکلت چیه ؟
من شنیدم اومده هالا اگر هر کس اطلاع داره به من بگه چون من خیلی جو گیر شدم (بیشتر به خاطر منوی فلش است) , ممنون.
آخه اون هم كار نكرد. حتي پچش رو پاك كردم و دوباره نصب كردم بعد اونو ريختم بازم بي فايده بود. ضمنا ليب هم آپديته.
يه سوال ديگه. قبلا به عنوان آيكون الف يه عكس خروس يا مرغ بود فكر كنم، براي هر الف ميومد . الان يا نقطه چينه يا يه مربع نقطه نقطه س. نمي دونم چي شده كه رفته. دليلشو ميدونين؟
و يه سوال ديگه. ميخوام ساعت كنار باطري كه وقتي ميري توي منو مياد، ديگه نياد . چيكار كنم.؟
بازم ممنون.![]()
دوستان یک مشکل در مورد پچ قفل صفحه کلید است اون هم 112 و 911 است البته در یکی از سایتها دیدم برای شماره های اضطراری هم پسورد گذاشته بودن(برای گوشی w580) اگه این رو برای k800 پیدا کردید حتما آپ کنید
ممنون
من فكر ميكردم CID 53 داران مرحوم شده اند
يعني همه اينكارا را ميشه رو CID 53 كرد ؟
مطمئني
تست كردي ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)