من شنيدم كه ورودي بهمنيم آره ؟؟
من شنيدم كه ورودي بهمنيم آره ؟؟
بله متاسفانه !!!!
طبق نامه ي زير:
كاش زودتر بود ! ولي با برداشتن واحد هاي تابستوني و معدل بالا تو دانشگاه ميشه جبران كرد كه اونم براي رشته هاي فني و حرفه اي امكانپذيره ! كاردانشي ها بايد چند واحد پيش نياز بردان !!
آرزوي موفقيت دارم !![]()
دوستان عزیز نمیدونن این چواب کنکور فنی ها کی میاد؟
من الان چند بار اومدم برای یکی رو ببینم ولی تو سایتش هیچی نیست!
مگر آخرای مهر نباید بیاد؟
نتايج نهايي آزمون فني و حرفهاي تا هفته اول آبان اعلام ميشودرييس سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي آزمون آموزشكدههاي فني و حرفهاي حداكثر تا هفته اول آبان ماه خبر داد.
رييس سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج نهايي آزمون آموزشكدههاي فني و حرفهاي حداكثر تا هفته اول آبان ماه خبر داد.
دكتر محمد حسين سرور الدين در گفت و گو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: آزمون كارداني نظام جديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي روز جمعه 26 شهريور با رقابت 396 هزار و 535 داوطلب در سه شهرستان و در 41 كد رشته امتحاني برگزار شد و طي آن بيش از 85 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته شدند.
وي در باره زمان شروع كلاسهاي پذيرفته شدگان اظهار كرد: سعي ما بر اين است كه هر چه زودتر نتايج اعلام شود تا كلاسهاي اين دانشجويان در همين نيمسال نخست تشكيل شود البته براي اين دسته از دانشجويان كلاسهاي جبراني برگزار ميشود .
كنكور امسال تكميل ظرفيت ندارد
نتايج نهايي تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد تا هفته آيندهسرورالدين در ادامه از عدم اعلام تكميل ظرفيت كنكور سراسري 89 در سال جاري خبر داد.
رييس سازمان سنجش در خاتمه با اشاره به اعلام نتايج نهايي تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد تا هفته آينده، اظهار كرد: حدود شش تا هفت هزار تن در مرحله تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد پذيرفته شدهاند.
Last edited by Amirwwe619; 18-10-2010 at 00:46.
خب بچه ها من که سال 2 سال پیش از شر کاردانی به کارشناسی گذشتم ولی متاسفانه باز هم تبصره جدیدی برای شما(ما!)
کاردان های فنی حرفه ای گذاشتند که مسلما خیلی برای شماها در کاردانی به کارشناسی ازار دهنده است!
یادتون باشه ،درس بخونید تا حتما معدل کل کاردانیتون بالای 14 باشه و گرنه....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fanoos1; 18-10-2010 at 09:40.
یعنی اگه معدل زیر 14 باشه دو ترم باید برای کارشناسی ناپیوسته پیش بخونیم!!!...
اینجوری که دهنمون آسفالته ...
کلا تا بیایم این کارشناسی را بگیریم پیرمون میکنن...
راستی مگه میشه معدل کل یه نفر تو کاردانی 10 یا زیر 12 بشه؟؟؟
خوب اینجوری مگه مشروط علمی حساب نمیشه...؟؟؟
یعنی اگه یارو 10 شده هم میتونه تو کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنه؟؟!!
دقیقا 1 سال از عمر گرانبهای شما رو خیلی راحت با یک تبصره نابود کردند!
جدیدا مثل اینکه اقای حاجی بابای لطفا کردند مردانگی به خرج دادند و گفتند که یه کاردان فنی حرفه ای باید به اندازه ی یه کارشناس ارشد فنی واحد پاس کند تا ما در مدرک وی عنوان مهندسی تکنولوژی را با 1000 منت ثبت برسانیم!!!!!!!!
البته این قانون جدید خوب نقطه ی مثبت هم داره و اونم برای کسایی هست که تا قبل از این قانون معدل کلشون زیر 12 بود و مدرک کاردانی اصلا بهشون تعلق نمیگرفت،ولی جناب حاجی بابایی اومدند و تر و خشک رو با هم به فنا دادند
این حاجی بابایی کلا هر چی بلا بوده سر فنی و حرفه ای ها آورده...
خدا کنه هر چی زودتر استیضاح شه دهنش را سرویس کنند
راستی دوست عزیز لینک این خبر را از سایت سنجش هم بزارید...(ممنون میشم)
این بخش نامه یعنی ظلم به تمام معنا
خوب این بخش نامه اگه قراره اجرا بشه پس چرا دانشگاه ما هیچ اقدامی نکرده یا حتی هیچ اطلاعیه ای نداده؟؟
آخه معمولاً اینجور بخش نامه هارو از همون ترم اول اجرا میکنن
یه چیز جالب هم تو این بخش نامه هست
مثلاً فرض کنید تو ورودی های یک رشته در ترم جدید که کلاً 40 نفر بوده و بین این 40 نفر فقط 1 نفر معدلش زیر 14 بوده حالا دانشگاه باید چی کار کنه؟!واسه اون یه نفر باید بره استاد گیر بیاره کلاس برگزار کنه هوههه
کلهم این آقای نمیدونم چی سیستم آموزشو -180 درجه متحول کرده![]()
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اونجایی که اکثر مراکز فنی حرفه ای بجز اموزشکده هایی مانند شمسی پور تهران، از اساتید(؟!) بسیار ضعیفی و عقده ای استفاده میکنند بیشتر فارغ التحصیلان کاردانی پیوسته معدل زیر 14 دارند(مثل خودم)
البته جالبه که این تبصره فقط برای دارندگان مدرک کاردانی پیوسته(فنی) است و کاردانی ناپیوسته(نظری) رو شامل نمیشه!!!!
Last edited by fanoos1; 20-10-2010 at 10:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)